Reclamă

Regina Letizia a purtat o rochie cu un imprimeu îndrăzneț. Majestatea Sa a participat la evenimentul de Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roşii

Regina Letizia a purtat o rochie cu un imprimeu îndrăzneț. Majestatea Sa a participat la evenimentul de Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii. Aceasta și-a luat prin surprindere admiratorii regali cu alegerea pe care a făcut-o pentru evenimentul important.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 mai 2023, 13:11

Regina Letizia a avut și de această dată o apariție elegantă. Majestatea Sa a ținut primele pagini din presa internațională după ce a reușit să ajute o femeie care a căzut. Regina a dat dovadă de un spirit prezent, acesta a reacționat imediat atunci când femeia s-a împiedicat în fața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a purtat o rochie cu un imprimeu îndrăzneț

Regina Letizia a participat singură la Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii. Deși evenimentul este celebrat în întreaga lume pe data de 8 iunie, în Madrid ceremonia s-a organizat mai târziu. Evenimentul s-a ținut la centrul cultural Circulo de las Bellas Artes din Madrid, Spania.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Majestatea Sa a înmânat medaliile de aur în timpul ceremoniei de premiera și s-a grăbit să dea o mână de ajutor când o femeie s-a împiedicat în timp ce se îndrepta spre scenă. Mai mulți admiratori au distribuit videoclipul pe Twitter.

Reclamă

O femeie s-a împiedicat de două ori în timp ce urca scările pentru a o întâlni pe Regina Spaniei. Letizia s-a grăbit să-i ofere o mână de ajutor, la fel și cei din jurul său. Momentul a fost imediat surprins de camerele de filmat și a devenit viral în mediul online.

Femeia care a căzut este Maria de los Angeles Gracia Anton, un membru senior al consiliului de administrație al Societății Spaniole de Geriatrie și Gerontologie.

Maria și-a revenit repede pentru a accepta premiul, iar Regina Letizia a încercat să o liniștească atunci când a ajutat-o.

Reclamă

Majestatea Sa este întotdeauna atentă la ceea ce se întâmplă în jurul său. Acesta nu este primul incident în care reușește să ajute oamenii.

Ce declarații a făcut Regina Letizia la evenimentul emoționant

Regina Letizia a ținut și un discurs emoționant pentru cei prezenți la eveniment. Majestatea Sa a vorbit despre activitatea importantă a Crucii Roșii și Semilunii Roșii Internaționale. Crucea Roșie din Spania are o activitate intensă și solicitantă. Există peste 263.000 de voluntari ai Crucii Roșii din Spania, scrie publicația People.

„Toată lumea este binevenită să celebreze această zi de sărbătoare în care, cel puțin azi, putem simți că fame lucrurile puțin mai bine ca societate. Este ceea ce inspiră și ceea ce Crucea Roșie și Semiluna Roșie au realizat acum 160 de ani.”

„Este o istorie lungă a unei mișcări care a evoluat împreun cu cei pe care îi servește, îi sprijină, îi protejează și îi îngrijește. Oricine se află într-o situație de vulnerabilitate, boală, nevoie, neputință, singurătate sau risc de marginalitate, găsește un răspuns la Crucea Roșie, o voce prietenoasă și o mână întinsă”.

Majestatea Sa și-a arătat sprijinul pentru asociație, dar și recunoștința. Discursul său a continuat prin a-i felicita pe toți cei care s-au implicat de-a lungul timpului și care și-au pus în serviciu ajutorul necondiționat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×