Reclamă

Covorul roșu de la Gotham Independent Film Awards 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

Vedetele de la Hollywood au strălucit pe covorul roșu de la Gotham Independent Film Awards 2023. Celebritățile s-au întrecut în ținute creative și elegante. La gală au fost prezente unele dintre cele mai cunoscute actrițe, printre care Margot Robbie, Penelope Cruz și Natalie Portman.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 noiembrie 2023, 11:40

Fotografii au avut camerele pregătite pentru a le surprinde din cele mai bune unghiuri. Acestea au defilat pline de încredere și au pozat pentru cei prezenți. Margot și Penelope au fost două dintre actrițele care au strălucit întreaga seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Gotham Independent Film Awards 2023

Anul acesta au avut loc o mulțime de premiere la Premiile Gotham 2023. Past Lives a câștigat primul premiu din cadrul galei. Filmul a reușit să primească premiul pentru „Cel mai bun film”. Pelicula A Thousand One a reușit să primească și ea trei nominalizări pentru „Cel mai bun lungmetraj”. Cea de-a 33-a ediție anuală a Premiilor Gotham au avut loc pe 27 noiembrie 2023. Evenimentul impresionant a fost ținut și anul acesta la New York.

Margot Robbie și Tom Ackerley

Margot Robbie a venit alături de soțul său la Gala Premiilor Gotham. Actrița a ales o ținută desprinsă din filmele cu Barbie. Ea a optat pentru o rochie neagră și o pelerină transparentă. Părul l-a prins într-o coadă elegantă. Soțul său s-a asortat într-un costum la fel de elegant. Cei doi au fost de nedespărțit întreaga seară.

Margot Robbie și soțul său, la Gala Premiilor Gotham, în ținute asortate de culoare neagră
Margot Robbie a venit alături de soțul său la Gala Premiilor Gotham / Profimedia Images
Reclamă

Natalie Portman

Natalie Portman a optat pentru o rochie cu un imprimeu floral. Ținuta cu umerii goi i-a pus în valoare frumusețea naturală. Vedeta a ales să-și lase părul desfăcut și să aibe un look cât mai natural. Actrița a mizat pe simplitate și a impresionat cu ținuta sa.

Natalie Portman, într-o rochie midi, cu imprimeu floral
Natalie Portman a optat pentru o rochie cu un imprimeu floral / Profimedia Images
Reclamă

Penelope Cruz

Penelope Cruz a demonstrat că este un simbol al eleganței și bunului gust. Actrița nu lasă să se vadă trecerea timpului asupra chipului său. Vedeta a optat pentru o rochie albă semitransparentă. Ținuta i-a pus în valoare silueta perfectă și bustul generos.

Penelope Cruz, într-o rochie lungă, albă, pe covorul roșu
Penelope Cruz a demonstrat că este un simbol al eleganței și bunului gust / Profimedia Images

Leonardo DiCaprio și Lily Gladstone

Leonardo DiCaprio nu a venit însoțit la eveniment de noua sa iubită. În schimb, actorul din Titanic a fost văzut pozând alături de colega sa, Lily Gladstone. Cei doi actori au petrecut cea mai mare parte a serii împreună. Leonardo și Lily au lucrat împreună pentru realizarea filmului Killers of the Flower Moon. Pelicula lansată anul acesta a reușit să strângă milioane de aprecieri la nivel internațional.

Leonardo DiCaprio și Lily Gladstone, pe covorul roșu, în haine elegante, de culoare închisă
Leonardo DiCaprio a fost văzut pozând alături de colega sa, Lily Gladstone / Profimedia Images

Julianne Moore

Julianne Moore a participat la cea de-a 33-a ediție a Premiilor Gotham Independent Film Awards 2023, care a avut loc în New York. Actrița în vârstă de 62 de ani a avut un look la modă în timp ce poza pe covorul roșu al evenimentului plin de vedete.

Actrița, care a participat recent la evenimentul Deadline Contenders, a optat pentru o rochie de culoare neagră, care a căzut în cascadă peste trupul ei sculptat în timpul decernării premiilor. Moore a accesorizat ținuta cu mai multe bijuterii la eveniment. Ea a purtat inclusiv o brățară din aur și o pereche de cercei strălucitori.

Julianne Moore, într-o rochie lungă, de culoare neagră, machiată și coafată
Julianne Moore a participat la cea de-a 33-a ediție a Premiilor Gotham Independent Film Awards 2023 / Profimedia Images

Bradley Cooper și Carey Mulligan

Bradley Cooper și Carey Mulligan și-au început săptămâna cu o apariție elegantă participând la Premiile Gotham 2023. Regizorul-scenarist Cooper, în vârstă de 48 de ani, a fost numai un zâmbet pe covorul roșu, alături de colega sa de 38 de ani.

Cooper a fost onorat cu Icoana Culturală și Tributul Creatorului la ceremonie. Actorul a optat pentru o cămașă de albastru deschis cu nasturele de sus descheiat și fără cravată sub un sacou negru. Mulligan a optat pentru o rochie neagră, fără umăr, pentru festivitățile din Manhattan. Părul ei scurt, blond, a fost coafat pe spate, aranjat după urechi, dezvăluind o pereche de cercei mari cu diamante. De asemenea, ea și-a accesorizat ținuta cu o brățară cu diamante la încheietura mâinii stângi și un inel tot cu diamante.

Bradley Cooper și Carey Mulligan, în ținute elegante, de culoare naegră
Bradley Cooper și Carey Mulligan și-au început săptămâna cu o apariție elegantă participând la Premiile Gotham 2023 / Profimedia Images

Rachel McAdams

Rachel McAdams și-a făcut simțită prezența la Premiile Gotham 2023. Actrița în vârstă de 45 de ani era îmbrăcată într-o rochie cu mâneci lungi, cu un decolteu adânc. McAdams, care provine din Canada, a etalat o manichiură neagră lucioasă și inele de smarald pe fiecare dintre mâinile ei. Părul ei a fost coafat cu o cărare pe mijloc, cu bucle lejere care îi încadrau fața.

Rachel McAdams a îmbrăcat o rochie neagră, cu decolteu adânc
Rachel McAdams și-a făcut simțită prezența la Premiile Gotham 2023 / Profimedia Images

La ceremonie, Rachel a fost nominalizată pentru performanță remarcabilă pentru rolul ei din Are You There God? It’s Me, Margaret.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×