Reclamă

Covorul roșu de la Gotham Independent Film Awards 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

Vedetele de la Hollywood au strălucit pe covorul roșu de la Gotham Independent Film Awards 2023. Celebritățile s-au întrecut în ținute creative și elegante. La gală au fost prezente unele dintre cele mai cunoscute actrițe, printre care Margot Robbie, Penelope Cruz și Natalie Portman.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 noiembrie 2023, 11:40

Fotografii au avut camerele pregătite pentru a le surprinde din cele mai bune unghiuri. Acestea au defilat pline de încredere și au pozat pentru cei prezenți. Margot și Penelope au fost două dintre actrițele care au strălucit întreaga seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Gotham Independent Film Awards 2023

Anul acesta au avut loc o mulțime de premiere la Premiile Gotham 2023. Past Lives a câștigat primul premiu din cadrul galei. Filmul a reușit să primească premiul pentru „Cel mai bun film”. Pelicula A Thousand One a reușit să primească și ea trei nominalizări pentru „Cel mai bun lungmetraj”. Cea de-a 33-a ediție anuală a Premiilor Gotham au avut loc pe 27 noiembrie 2023. Evenimentul impresionant a fost ținut și anul acesta la New York.

Margot Robbie și Tom Ackerley

Margot Robbie a venit alături de soțul său la Gala Premiilor Gotham. Actrița a ales o ținută desprinsă din filmele cu Barbie. Ea a optat pentru o rochie neagră și o pelerină transparentă. Părul l-a prins într-o coadă elegantă. Soțul său s-a asortat într-un costum la fel de elegant. Cei doi au fost de nedespărțit întreaga seară.

Margot Robbie și soțul său, la Gala Premiilor Gotham, în ținute asortate de culoare neagră
Margot Robbie a venit alături de soțul său la Gala Premiilor Gotham / Profimedia Images
Reclamă

Natalie Portman

Natalie Portman a optat pentru o rochie cu un imprimeu floral. Ținuta cu umerii goi i-a pus în valoare frumusețea naturală. Vedeta a ales să-și lase părul desfăcut și să aibe un look cât mai natural. Actrița a mizat pe simplitate și a impresionat cu ținuta sa.

Natalie Portman, într-o rochie midi, cu imprimeu floral
Natalie Portman a optat pentru o rochie cu un imprimeu floral / Profimedia Images
Reclamă

Penelope Cruz

Penelope Cruz a demonstrat că este un simbol al eleganței și bunului gust. Actrița nu lasă să se vadă trecerea timpului asupra chipului său. Vedeta a optat pentru o rochie albă semitransparentă. Ținuta i-a pus în valoare silueta perfectă și bustul generos.

Penelope Cruz, într-o rochie lungă, albă, pe covorul roșu
Penelope Cruz a demonstrat că este un simbol al eleganței și bunului gust / Profimedia Images

Leonardo DiCaprio și Lily Gladstone

Leonardo DiCaprio nu a venit însoțit la eveniment de noua sa iubită. În schimb, actorul din Titanic a fost văzut pozând alături de colega sa, Lily Gladstone. Cei doi actori au petrecut cea mai mare parte a serii împreună. Leonardo și Lily au lucrat împreună pentru realizarea filmului Killers of the Flower Moon. Pelicula lansată anul acesta a reușit să strângă milioane de aprecieri la nivel internațional.

Leonardo DiCaprio și Lily Gladstone, pe covorul roșu, în haine elegante, de culoare închisă
Leonardo DiCaprio a fost văzut pozând alături de colega sa, Lily Gladstone / Profimedia Images

Julianne Moore

Julianne Moore a participat la cea de-a 33-a ediție a Premiilor Gotham Independent Film Awards 2023, care a avut loc în New York. Actrița în vârstă de 62 de ani a avut un look la modă în timp ce poza pe covorul roșu al evenimentului plin de vedete.

Actrița, care a participat recent la evenimentul Deadline Contenders, a optat pentru o rochie de culoare neagră, care a căzut în cascadă peste trupul ei sculptat în timpul decernării premiilor. Moore a accesorizat ținuta cu mai multe bijuterii la eveniment. Ea a purtat inclusiv o brățară din aur și o pereche de cercei strălucitori.

Julianne Moore, într-o rochie lungă, de culoare neagră, machiată și coafată
Julianne Moore a participat la cea de-a 33-a ediție a Premiilor Gotham Independent Film Awards 2023 / Profimedia Images

Bradley Cooper și Carey Mulligan

Bradley Cooper și Carey Mulligan și-au început săptămâna cu o apariție elegantă participând la Premiile Gotham 2023. Regizorul-scenarist Cooper, în vârstă de 48 de ani, a fost numai un zâmbet pe covorul roșu, alături de colega sa de 38 de ani.

Cooper a fost onorat cu Icoana Culturală și Tributul Creatorului la ceremonie. Actorul a optat pentru o cămașă de albastru deschis cu nasturele de sus descheiat și fără cravată sub un sacou negru. Mulligan a optat pentru o rochie neagră, fără umăr, pentru festivitățile din Manhattan. Părul ei scurt, blond, a fost coafat pe spate, aranjat după urechi, dezvăluind o pereche de cercei mari cu diamante. De asemenea, ea și-a accesorizat ținuta cu o brățară cu diamante la încheietura mâinii stângi și un inel tot cu diamante.

Bradley Cooper și Carey Mulligan, în ținute elegante, de culoare naegră
Bradley Cooper și Carey Mulligan și-au început săptămâna cu o apariție elegantă participând la Premiile Gotham 2023 / Profimedia Images

Rachel McAdams

Rachel McAdams și-a făcut simțită prezența la Premiile Gotham 2023. Actrița în vârstă de 45 de ani era îmbrăcată într-o rochie cu mâneci lungi, cu un decolteu adânc. McAdams, care provine din Canada, a etalat o manichiură neagră lucioasă și inele de smarald pe fiecare dintre mâinile ei. Părul ei a fost coafat cu o cărare pe mijloc, cu bucle lejere care îi încadrau fața.

Rachel McAdams a îmbrăcat o rochie neagră, cu decolteu adânc
Rachel McAdams și-a făcut simțită prezența la Premiile Gotham 2023 / Profimedia Images

La ceremonie, Rachel a fost nominalizată pentru performanță remarcabilă pentru rolul ei din Are You There God? It’s Me, Margaret.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×