Reclamă

Beyoncé și Blue Ivy au pozat împreună la premiera filmului Renaissance. Mama și fiica au avut parte de un moment emoționant

Beyoncé și Blue Ivy au pozat împreună la premiera filmului Renaissance. Mama și fiica au avut parte de un moment emoțioant. Cele două s-au bucurat să fie împreună în astfel de momente. Alături de ele s-au aflat și alți membrii importanți ai familiei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 decembrie 2023, 20:00

Beyoncé și fiica sa au strălucit pe covorul roșu. Blue Ivy are deja 11 ani și este o domnișoară în toată regula. Acesta a urcat de mai multe ori cu mama ei pe scenă, iar acum o susține pe artistă la premiera filmului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beyoncé și Blue Ivy au pozat împreună la premiera filmului Renaissance

Beyoncé și fiica sa au avut parte de un moment mamă-fiică. Cele două se află în turneul de promovare al filmului Renaissance. Filmul urmărește evoluția artistei și modul în care s-au desfășurat concertele sale din cadrul celui mai recent turneu mondial pe care l-a avut.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

La premiera filmului a participat și Tina Knowles, mama cântăreței. Tina „ izbucnit în lacrimi” atunci când și-a văzut fiica și nepoate pe covorul roșu. Bue Ivy a arătat ca un superstar alături de mama sa.

Reclamă

Cele două au participat împreună la premiera care a avut loc în Londra. Evenimentul a fost presărat cu multe momente emoționante, scrie publicația People.

Tânăra, în vârstă de 11 ani, a purtat o rochie neagră semnată de casa de modă Versace. Aceasta a zâmbit tot timpul alături de mama ei. Beyoncé și-a ținut mândră fiica după umeri. Cele dou au pozat împreună pentru fotografii prezenți la eveniment.

„Acest moment m-a emoționat până la lacrimi. Mă bucur că oamenii o apreciază pe această tânără talentată de doar 11 ani. Vă mulțumesc tuturor pentru asta”, a declarat Tina într-o postare făcută în mediul online. Blue a cântat alături de mama sa la mai multe concerte pe parcursul acestei veri.

Reclamă

Beyoncé a fost în turneul de promovare al filmului său.

Beyoncé a impresionat atunci când a început turneul de promovare al filmului său. Trailerul filmului a stârnit curiozitatea și interesul fanilor de pretutindeni. Mai multe celebrități au participat la concertele din cadrul turneului artistei.

Cântăreața a avut multe momente speciale. Turneul artistei a început în Europa. Primul său concert a avut loc în Suedia, în Stockholm, mai precis. Concertul de debut a avut loc în mai și a fost primul său concert solo din ultimii șapte ani.

Cele mai emoționante momente au fost acelea în care artista a urcat pe scenă împreună cu fiica sa. Tina, bunica tinerei de 11 ani, a povestit într-un interviu cât de mult s-a bucurat să o vadă pe Blue alături de mama sa.

„Are doar 11 ani și se pregătește din greu pentru aceste momente. Este din ce în ce mai bună la ceea ce face. Sunt atât de mândră de ea. Sunt o bunică mândră”, declara Tina într-un interviu recent. Mama artistei se bucură la fel de mult.

„Este foarte important să petrecem momente în familie. Mă bucur că le am alături de mine. Mă bucur că fiica mea se distrează pe scenă și că se bucură de astfel de momente. A muncit din greu pentru asta”, a spus Beyoncé într-un interviu din trecut. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×