Reclamă

Vedete care au așteptat să aibă relații intime până în ziua nunții. Cuplurile care au vorbit public despre această decizie

Sunt multe vedete care au așteptat să aibă relații intime până în ziua nunții. Anumite cupluri au ales să vorbească public despre această decizie și au încercat să împărtășească cu admiratorii lor care au fost motivele pentru care au ajuns la o astfel de hotărâre.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 decembrie 2023, 6:44

Unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood au luat decizia de a nu întreține relații intime cu partenerii lor înainte de căsătorie. Unii au făcut acest lucru din respect față de partener, în timp ce alții au luat această decizie din motive religioase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care au așteptat să aibă relații intime până în ziua nunții

Cele mai multe vedete se bucură de faptul că au luat această decizie. Jessica Simpson este una dintre celebritățile care spunea despre ea „că este mândră” că a așteptat până la nunta sa cu Nick Lachey. Jessica s-a căsătorit cu Nick pe când aceasta avea vârsta de 22 de ani. Vedeta susține că a primit un „inel al purității” chiar de la tatăl său atunci când aceasta avea vârsta de 12 ani.

Adriana Lima

Adriana Lima este una dintre vedetele care se mândresc că au ales să aibă relații intime abia după căsătorie. Adriana s-a căsătorit prima dată la vârsta de 27 de ani.

Adriana Lima a purtat o rochie roșie cu paiete, mulată și a atras privirile tuturor pe covorul roșu la FEstivalul de Film de la Veneția
Fotografii au pozat-o pe vedetă din toate unghiurile / Profimedia Images
Reclamă

Vedeta a povestit mai multe despre această decizie într-un interviu din trecut.

„Relațiile intime sunt pentru după căsătorie. Bărbații trebuie să respecte decizia mea. Dacă nu există respect din partea lor, atunci înseamnă că nu mă prețuiesc suficient de mult”, spunea Lima într-un interviu care a avut loc înainte de căsătoria sa.

Adriana și-a întâlnit fostul soț, Marko Jaric, în anul 2006. Cei doi s-au logodit doi ani mai târziu. Adriana s-a căsătorit în anul 2009 și a declarat că vrea „să rămână o soție pură” până după căsătorie.

Reclamă

În anul 2016, perechea care are împreună două fete, a luat decizia de a divorța. Adriana Lima are în prezent o relație cu Andre Lemmers. Cei doi au împreună și un băiețel, Cyan Lima Lemmers.

Ciara

Ciara este și ea una dintre vedetele care au ales să aibă relații intime după căsătorie. Ciara s-a căsătorit la vârsta de 30 de ani cu Russel Wilson.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ciara, într-o rochie din plasă, cu detalii strălucitoare
Ciara și-a lăsat posteriorul la vedere, purtând doar o pereche de bikini cu șnur mic / Profimedia Images

„Cred că este mult mai important să te concentrezi pe relația de prietenie pe care o formezi cu partenerul tău. Este oportunitatea ideală de a crea o fundație stabilă a relației voastre”.

„Nu este ușor, dar am luat această decizie. Trebuie să fim mereu atenți să nu mergem prea departe, dar amândoi am decis că este cel mai bine să așteptăm până după căsătorie”.

Jessica Simpson

Jessica Simpson s-a căsătorit la vârsta de 22 de ani. Vedeta a vorbit despre decizia sa într-o carte de memorii pe care a lansat-o în anul 2020. Vedeta internațională a declarat că a primit „un inel al purității” pe când avea doar 12 ani.

Jessica Simpson într-o rochie cu volănașe roz în timp ce cântă pe scenă în 2004
Jessica Simpson și-a schimbat viața de dragul copiilor săi / Profimedia Images

Jessica spune că a făcut eforturi pentru a nu se apropia mai mult decât este nevoie de partenerul său de la acel moment, Nick Lachey. Simpson spune că la apreciat foarte mult pe partenerul său pentru că i-a respectat decizia și a fost răbdător.

Justin Bieber

Justin Bieber și Hailey Bieber au luat și ei decizia de a nu avea relații intime înainte de căsătorie. În timpul unui interviu din anul 2019, Justin a declarat că s-a apropiat mult mai mult de Dumnezeu, iar acest lucru l-a determinat să ia o astfel de decizie.

Justin Bieber, fotografiat în timp ce iese cu soția de la un eveniment, amândoi îmbrăcați elegant
Atunci când au ieșit de la eveniment, artistul a fost extrem de protector cu soția sa / Profimedia Images

„Divinitatea nu îți spune să nu ai relații intime pentru că își dorește ca tu să respecți niște reguli. Divinitatea încearcă să te protejeze de durere. Cred că relațiile intime pot provoca multă durere emoțională, mai ales pentru persoanele care se refugiază în acest lucru”, declara artistul într-un interviu din trecut.

Chiar dacă artistul a avut relații intime cu alte partenere în trecut, acesta a luat decizia de a se abține în timpul relației sale cu Hailey Bieber.

Miranda Kerr

Miranda Kerr a avut relații intime înainte de a se căsători cu Evan Spiegel. Miranda a avut un copil cu fostul ei soț, Orlando Bloom.

Miranda Kerr într-un costum alb cu aripi ample la un show ca unul din îngerii companiei Victoria’s Secret în New Yorl în anul 2012
Chiar dacă o bună parte a carierei sale a fost construită pe frumusețea sa, modelul nu se teme să demonstreze oamenilor inteligența cu care a fost înzestrată / Getty Images

Cu toate acestea, atunci când a venit vorba de căsătoria cu Evan, Miranda a decis că este mai bine să aștepte până după căsătorie. La acel moment Miranda avea 33 de ani, iar Evan avea 26 de ani. Miranda a rămas însărcinată la doar șase luni după ce s-a căsătorit cu Spiegel.

Mariah Carey

Mariah Carey și Nick Cannon au decis să aștepte până după căsătorie. Cei doi au avut credințe asemănătoare, iar decizia a fost respectată de amândoi.

Mariah Carey poartă o pereche de pantofi negri cu toc înalt care pun în evidență rochia neagră și părul blond întins
Mariah Carey a purtat în seara evenimentului o rochie neagră cu diamante, de la Jonathan Simkhai, în valoare de 800 de dolari / Getty Images

Totuși, Mariah a avut relații intime anterior. Aceasta s-a căsătorit cu Tommy Mottola când avea vârsta de 24 de ani. La acel moment partenerul cântăreței avea vârsta de 45 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×