Reclamă

Adriana Lima a născut. Modelul a adus pe lume cel de-al treilea copil

Adriana Lima a născut. Vestea minunată a fost făcută publică chiar de aceasta pe contul personal de Instagram. Modelul a adus pe lume cel de-al treilea copil, un băiețel. Alături de fotografia postată pe internet, Adriana a dezvăluit și povestea din spatele numelui pe care l-a ales pentru copilul său.

Publicat: 6 septembrie 2022, 10:44

Supermodelul în vârstă de 41 de ani a adus pe lume primul copil alături de actualul partener, Andre Lemmers. Cei doi părinți au fost extrem de încântați. Nașterea a decurs bine, iar mămica se recuperează acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriana Lima a născut un băiețel

Modelul de la Victoria’s Secret nu a dorit să împărtășească foarte multe detalii privind locul unde a născut sau modul în care a decurs nașterea. Cu toate acestea, Adriana a fost extrem de deschisă și publicul ei și a oferit alte detalii intime legate de naștere.

Vezi mai multe imagini cu Adriana Lima în Galeria Foto!

Diva a postat și o fotografie în care a surprins în detaliu unul din ochii fiului e. Alături de imaginea emoționant, Adriana a postat un mesaj pentru fanii de acasă, dar și povestea alegerii numelui unic. Băiețelul modelului se va numi Cyan Lima Lemmers.

Reclamă

”Cyan este o culoare care se găsește între verde și albastru în spectrul de lumină. Cyan este culoarea apelor din Bora Bora și Maldive, locuri de pe lista familiei noastre pentru călătorit. Cyan este acum culoarea noastră favorită, culoarea ochilor băiețelului nostru. Bun venit pe lume Cyan Lima Lemmers – 29.08.2022”

Se pare că diva a născut în cursul zilei de 29 august, însă a decis să țină vestea ascunsă până acum.

Adriana mai are două fete din fosta relație cu Marko Jaric, Valentina, 12 ani, și Siena, 9 ani, au luat parte la dezvăluirea sexului copilului. Adriana a filmat tot momentul și l-a distribuit pe rețelele sociale. 

Reclamă

Adriana Lima spune că suferă din cauza kilogramelor în plus

Adriana Lima este una din cele mai cunoscute vedete din lumea modelingului. Anul trecut a avut o apariție strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția. De-a lungul timpului silueta sa s-a transformat, iar diva spune că acest lucru s-a întâmplat după ce a rămas pentru prima dată însărcinată.

Lima a luat mai multe kilograme în plus pe care a fost nevoită să le dea jos, la acea vreme. Ea a fost căsătorită cu Marko între anii 2009 și 2016. Valentina și Sienna, fiicele cuplului, sunt ceea ce o împlinesc pe Adriana.

Aceasta spune că a fost într-un proces amplu de transformare după ce a născut-o pe ce-a de-a doua fiică. Silueta divei a fost de-a lungul anilor atent monitorizată, la fel cum se întâmplă și în cazul altor modele. Ea a defilat pentru unu din cele mai cunoscute branduri de lenjerie intimă din anul 1999 până în 2018.

De data aceasta, diva spune că nu mai este la fel de îngrijorată de kilogramele acumulate, însă își dorește să revină rapid la silueta ei de invidiat.

Proaspăta mămică se bucură acum de fiul ei alături de Andre. Cei doi și-au făcut debutul împreună la cea de-a 78-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Exceptând câteva postări de pe rețelele sociale, aceștia au decis să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×