Reclamă

Adriana Lima a atras privirile tuturor. Ce a purtat supermodelul la Festivalul de Film de la Veneția

Supermodelul brazilian, Adriana Lima, a atras privirile tuturor atunci când și-a făcut apariția pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. În vârstă de 40 de ani, Adriana a venit însoțită de un bărbat misterios. Cei doi au stat tot timpul împreună, iar modelul nu s-a sfiit să-i ofere acestuia său gesturi tandre în public.

Publicat: 4 septembrie 2021, 7:57

Fotografii au pozat-o pe vedetă din toate unghiurile. Fostul model de lenjerie intimă a avut o apariție impecabilă pe covorul roșu. Adriana a optat pentru o rochie roșie care să-i pună în evidență silueta. Cu toate acestea, un detaliu i-a scăpat modelului, iar fanii nu au putut să nu-l remarce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriana Lima a atras privirile tuturor

Modelul brazilia, Adriana Lima știe cu siguranță cum să se facă remarcată. La deschiderea Festivalului de Film de la Veneția aceasta a purtat o ținută care să-i pună silueta în evidență. Adriana a optat pentru o rochie roșie tip sirenă cu paiete.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Adriana Lima a purtat o rochie roșie cu paiete, mulată și a atras privirile tuturor pe covorul roșu la FEstivalul de Film de la Veneția
Fotografii au pozat-o pe vedetă din toate unghiurile / Profimedia Images

Rochia fără bretele le-a permis fotografilor să-i surprindă bustul generos. La întreaga ținută a ales să poarte o pereche de tocuri înalte stiletto care să-i accentueze gambele superbe. Bruneta nu a renunțat nici la make up. Adriana a ales un machiaj care să-i evidențieze trăsăturile naturale.

Reclamă

În ciuda apariției sale impecabile, fanii nu au putut să nu remarce faptul că supermodelul a luat câteva kilograme în plus. În trecut, Adriana a povestit despre cât de greu i-a fost să revină la silueta de dinainte de sarcină.

Totuși, partenerul său nu a părut deloc deranjat de acest lucru și a ținut-o pe vedetă tot timpul aproape. Andrew Lemmers a privit-o mereu pe Adriana cu admirație și respect.

Adriana a vorbit prima dată despre noua sa relație pe contul personal de Instagram, însă atunci nu a dezvăluit numele noului său iubit. Adriana Lima a decis să nu-și mai țină iubirea ascunsă și a atras privirile tuturor alături de bărbatul misterios care a însoțit-o pe covorul roșu.

Reclamă

Adriana Lima s-a confruntat cu kilogramele în plus

Adriana Lima a avut întotdeauna o siluetă de invidiat, însă lucrurile n-au stat așa după ce a rămas însărcinată. După ce a rămas însărcinată, supermodelul brazilian a luat mai multe kilograme în plus pe care a trebuit să le dea jos rapid.

Vedeta a fost căsătorită cu Marko Jaric între anii 2009 și 2016. Rodul iubirii lor s-a concretizat în venirea pe lume a celor doi copii. Micuța Valentina Lima Jaric s-a născut în anul 2009, iar  Sienna Lima Jaric în anul 2012.

La sfârșitul ultimei sarcini, Adriana și-a deschis sufletul și a povestit mai multe despre cum a reușit să-și recapete silueta și cât de mult a muncit pentru a pierde kilogramele în plus.

Am fost foarte îngrijorată la început, m-am îngrășat destul de mult. Nu m-am uitat la ce mănânc, nu am ținut o dietă, am vrut doar ca fetița mea să se dezvolte armonios.

– Adriana Lima

Conform declarațiilor modelului, i-a luat mai bine de un an pentru a reveni la silueta sa inițială. Adriana a defilat pentru un celebru brand de lenjerie intimă din anul 1999 până în 2018, prin urmare silueta sa a fost tot timpul atent monitorizată. De altfel, este un lucru des întâlnit printre modelele care defilează pe podiumul brandului celebru.

După ce a devenit mamă, Adriana Lima a atras privirile tuturor cu modul rapid în care a reușit să se recupereze. Vedeta a renunțat complet la alimentele care conțineau zahăr și a început să se antreneze zilnic câte cinci sau șase ore pe zi.

Cum a fost viața de model pentru Adriana Lima

Adriana Lima și-a început cariera de model în anul 1999. De atunci aceasta a defilat pentru un brand celebru de lenjerie intimă. Aparițiile sale au fost întotdeauna spectaculoase, motiv pentru care supermodelul a devenit recunoscut în întreaga lume pentru munca și determinarea sa.

Pentru mai bine de 20 de ani, Adriana a defilat pe podiumul brandului de lenjerie intimă. În anul 2018, atunci când a apărut la ultimul show a avut parte de a adevărată ieșire din lumea modei.

Supermodelul brazilian Adriana Lima în timp ce pozează oe podium și poartă o pereche de aripi albe ample la ultimul său show în anul 2018
Atunci când se pregătea pentru un show, Adriana renunța complet la mâncare / Profimedia Images

Deși a continuat să apară în diferite proiecte, Adriana pare că a renunțat la podium. Însă puțini știu câtă muncă se ascunde în spatele imaginii perfecte. Într-un interviu pe care l-a oferit pentru publicația E, Adriana a povestit mai multe despre orele petrecute la sală.

Era cu adevărat intens. Făceam box, cardio, ridicam de greutăți. Făceam sport chiar și de două ori pe zi, timp de trei sau patru ore.

– Adriana Lima

Atunci când se pregătea pentru un show, Adriana renunța complet la mâncare. Aceasta consuma doar shake-uri proteice și alte lichide cu cel puțin 12 ore înainte de marele eveniment.

Pentru Adriana a fost foarte important să reușească să ajungă unul din modele pentru brandul de lenjerie. Aceasta și-a dorit mai mult ca oricând acest lucru și a muncit pentru aproape 20 de ani pentru a rămâne în industria modei. În ciuda dificultăților pe care le-a întâmpinat, Adriana nu a renunțat niciodată la ceea ce a vrut cu adevărat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×