Reclamă

Josie Canseco a purtat o ținută sexy. Cum a fost fotografiată vedeta

Modelul a optat pentru o ieșire în oraș pentru o combinație pe care puține femei îndrăznesc să o poarte. Josie Canseco a purtat o ținută sexy. Ea a ales să asorteze un sacou alb cu o pereche de pantaloni scurți din jeans.

Publicat: 23 august 2021, 8:03

Josie Canseco a lăsat puțin imaginației când a ajuns la ziua de naștere a lui Lexy Jayde, o bună prietenă. Modelul în vârstă de 24 de ani a purtat un blazer alb fără nimic pe dedesubt. A completat look-ul cu o pereche de pantaloni scurți din jeans. Alegerea făcută punea în evidență picioarele lungi și bronzate ale lui Josie, scrie FoxNews.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Josie Canseco a purtat o ținută sexy

Josie, fiica fostului jucător de baseball Jose Canseco, a fost, de asemenea, văzută recent cu vedeta TikTok Bryce Hall. Cei doi au creat o mulțime de titluri pentru presă după ce au relatat că s-au sărutat o petrecere aniversară a bărbatului. Nici Josie, nici Hall nu au confirmat sau negat relația de la sărutul viral, deși modelul susținea anterior că este „complet singură” după ce au apărut zvonuri că se întâlnește cu Hall.

„Nu-mi vine să cred că trebuie să dau astfel de explicații, dar nu mă întâlnesc cu niciun bărbat. În orice caz. În orice mod. Vă rog să vă opriți. De câte ori trebuie să spun că sunt complet singură. A fi prieten cu cineva și a fi susținător și apropiat NU este întâlnire. Sfârșitul poveștii”, a scris ea la acea vreme.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Josie Canseco, îmbrăcată extrem de sexy pentru o petrecere la ceas de seară
Josie Canseco a vorbit recent deschis despre experiența cu dismorfia corporală / Profimedia Images
Reclamă

Modelul a fost, de asemenea, recent legată de rapperul G-Eazy. O sursă a declarat pentru E!News că relația dintre cei doi a fost „întâmplătoare”.

„G-Eazy și Josie se cunosc de ceva vreme și se văd. Este întâmplător, dar au petrecut timp împreună. Lui G îi place cu siguranță să fie alături de ea, au o conexiune aparte, dar el nu vrea nicio responsabilitate și nici nu vrea să fie implicat într-o relație în acest moment”, a declarat o altă sursă pentru publicația menționată anterior.

Un alt model de succes care a povestit despre această industrie este Bridget Malcom. Află povestea ei de aici.

Reclamă

Cum este lumea modelelor din perspectiva ei

Josie Canseco a vorbit recent deschis despre experiența cu dismorfia corporală după ce a intrat în industria modelelor în adolescență.

„Nu-mi amintesc ultima dată când m-am uitat în oglindă și am fost mulțumită de felul în care arăt, din cauza industriei și a naturii competitive”, a spus fiica de 24 de ani a fostului profesionist de baseball Jose Canseco într-un episod din podcastul Call Her Daddy.

Tânăra, care a fost crescută exclusiv de mama ei Jessica Canseco și a spus că tatăl ei nu era aproape niciodată în preajmă, a continuat să vorbească despre natura exclusivă a industriei, mai ales în momentul în care a început-o: „Intri într-o agenție, îți pun o bandă de măsurare în jurul taliei, bustului și a șoldurilor și dacă nu ai numerele potrivite, nu o primești, nu te întâlnești cu directorii acesteia. A fost incredibil, incredibil de strict. Și asta a fost greu pentru mine, deoarece eram atlet și eram dansator, așa că am avut mai multă masă muscular „, a spus ea.

Ea a dezvăluit, de asemenea, că, în ciuda numelui său de familie binecunoscut, nu a crescut cu avantaje: „Simt că mulți dintre copiii celebri sunt înstăriți. Au o plasă de siguranță, ceva pe care să cadă dacă nu vor să lucreze. Și nu a fost niciodată cazul”, a spus ea. Aceasta a declarat că locuia în apartamente puse la dispoziție de agenția de modele când s-a mutat prima dată în New York cu o indemnizație săptămânală de 100 de dolari.

„Nu aveam nimic și toată lumea era ca„ O, ea este Canseco, de ce nu are asta și asta? Nu, nu am asta trebuia să le spun mereu. Dar am simțit că trebuie să fac întotdeauna să pară că sunt bine. Pune-ți o față dreaptă și fă-o să funcționeze.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×