Reclamă

Jessica Simpson a îmbrăcată o pereche de pantaloni din piele. Vedeta și-a completat ținuta cu tocuri de 15 cm

Jessica Simpson a îmbrăcată o pereche de pantaloni din piele. Vedeta și-a completat ținuta cu tocuri de 15 cm, lucru care a făcut-o să pară și mai slabă decât este. Pantalonii au fost piesa de rezistență a ieșirii în public.

Publicat: 17 aprilie 2023, 8:13

Jessica Simpson a fost văzută la aeroportul JFK într-o ținută sexy. Vedeta a optat pentru o pereche de pantaloni mulați din piele cu șireturi de la Unravel, pe care i-a combinat cu cizme cu platformă Versace extrem de înalte. Ținuta a fost accesorizată cu ochelari de soare aviator de la aceeași marcă și o jachetă crop verde strălucitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jessica Simpson a îmbrăcată o pereche de pantaloni din piele

Artista în vârstă de 42 de ani a purtat mai multe brățări și coliere. În timp ce pantalonii ei din piele nu sunt o alegere confortabilă pentru un zbor lung, Simpson și-a arătat cu mândrie look-ul pe Instagram, scriind: „Nu există o dată de expirare pentru un vis”.

Cântăreața a fost deschisă cu privire la procesul ei de slăbire, dezvăluind anul trecut cum a slăbit 45 de kilograme în 2019.

„Am fost la un nutriționist și trebuia să-mi iau obiceiurile alimentare corecte”, a spus Simpson pentru „Extra” la acea vreme.

Reclamă

„Mă simt absolut sănătoasă. Mă simt ca vechiul meu eu înainte de a avea copii. Mă simt mai tânără, de fapt. Am mult mai multă energie și da, pot să port toate hainele care sunt depozitate pe care le-am păstrat pentru Maxwell și Birdie, fiicele mele”.

În ultimii ani, Jessica și-a arătat silueta în orice fel de ținute, de la bikini și rochii body-con până la vechea ei jachetă de majorete din clasa a VIII-a.

Jessica Simpson și Eric Johnson s-au căsătorit în 2014 și au împreună trei copii. Pe fiul Ace, de 9 ani, pe Birdie, în vârstă de 4 ani, și pe Maxwell, în vârstă de 10 ani.

Reclamă

Ce relații amoroase a avut Jessica Simpson

Jessica Simpson este o „carte deschisă”. Ea le-a oferit adesea fanilor o privire asupra multor relații romantice pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Ai mai jos lista de cuceriri pe care le-a avut Jessica Simpson.

Nick Lachey

Pe Nick l-a cunoscut în turneu în 1999. Cei doi s-au căsătorit în 2002 și au continuat să joace în propriul lor reality show pe MTV, „Newlyweds: Nick and Jessica”. timp de trei sezoane.

Cu toate acestea, cântăreața și membrul trupei 98 Degrees au pornit pe drumuri separate în 2005, iar divorțul lor a fost finalizat în 2006. Ambii muzicieni au cântat despre durerea lor în melodii precum, „I Belong to Me” și What’s Left of Me.”

Bărbat misterios

Simpson a dezvăluit în 2023 că există un mister misterios cu care a avut o întâlnire cochetă la MTV Video Music Awards din 2001, în timp ce se afla într-o scurtă pauză. Cei doi s-au sărut mai târziu la hotelul Beverly Hills, după despărțirea ei de Lachey.

În timp ce cântăreața nu i-a dezvăluit niciodată numele, se bănuiește că vedeta de cinema căsătorită a fost Mark Wahlberg.

Johnny Knoxville

Pe fondul problemelor ei conjugale cu Lachey, Simpson lucra la un remake al filmului „Dukes of Hazzard” în 2005. Deși cântăreața și colegul ei, Johnny Knoxville, nu s-au întâlnit niciodată, Simpson a scris în memoria ei, „Open Book”, că a avut o „aventura emoțională” cu cascadorul.

„Am putut să-mi împărtășesc cele mai profunde gânduri cu el și nu și-a dat ochii peste cap. De fapt, îi plăcea că sunt deșteaptă și că îmi îmbrățișez vulnerabilitățile”, a scris cântăreața în cartea ei. „A crezut în mine și m-a făcut să simt că pot face orice.”

Adam Levine

Unele site-uri de presă susțin că Simpson l-a înșelat pe Lachey cu Levine în 2004, dar aceste afirmații nu au fost niciodată confirmate.

Cu toate acestea, se pare că există dovezi că artista și solistul Maroon 5 s-au conectat la un moment dat. În ianuarie 2006, Simpson a fost văzută părăsind Chateau Marmont din Los Angeles. Se pare că atunci și-a petrecut noaptea în casa lui Levine.

John Mayer

Simpson s-a întâlnit cu cântărețul „Your Body Is a Wonderland” în 2006. Perechea pare să fi avut o relație foarte pasională. Mayer a numit-o odată pe Simpson „napalm sexual” într-un interviu pentru Playboy.

Cu toate acestea, se pare că cei doi au avut o poveste de dragoste oarecum toxică. Simpson a dezvăluit în cartea ei că ea și Mayer s-au despărțit de aproximativ nouă ori în timpul relației lor de scurtă durată.

„Am fost grozavi la intimitate”, a spus ea în 2020. „Am fost grozavi când ne iubeam. A fost ușor, dar relația a fost foarte complexă.”

Tony Romo

Simpson a luat o pauză de la întâlniri cu muzicieni pentru a intra în legătură cu jucătorul NFL Tony Romo în noiembrie 2007.

Se pare că Romo a părăsit-o pe Simpson cu o zi înainte de ziua ei în 2009. Artista a dezvăluit mai târziu că Mayer a provocat despărțirea de fostul fundaș de la Dallas Cowboys, deoarece ea comunica în continuare cu fostul ei iubit.

Billy Corgan

Simpson l-a întâlnit pe solistul Smashing Pumpkins, Billy Corgan, când a scris cântecul pentru „The Price of Beauty”, în 2010. Cei doi păreau să aibă o admirație reciprocă unul pentru celălalt, ceea ce a stârnit zvonuri despre o relație.

Ei nu au confirmat niciodată asta. Întrebat despre asta, Corgan a fost timid, spunând: „Lucrurile pe care le-am văzut nu au nicio legătură cu realitatea în care mă aflu. Este ca și cum aș fi într-un desen animat. Nu are nimic de-a face cu ceea ce se întâmplă cu adevărat sau cu ceea ce mă simt.”

Eric Johnson

Simpson a început să se întâlnească cu fostul atlet NFL Eric Johnson în mai 2010. Acesta era încă căsătorit cu soția sa de atunci, Keri D’Angelo.

Există încă informații contradictorii despre dacă fostul sportiv și soția sa s-au despărțit de fapt când a cunoscut-o pe artistă, dar divorțul lor a fost finalizat până în octombrie 2010.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×