Reclamă

Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit. Relația lor s-a încheiat după șase ani de iubire

Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit. Vestea i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii artistei. Povestea lor de dragoste s-a încheiat după o relație frumoasă de șase ani. Cei doi îndrăgostiți și-au spus adio și au ales să meargă pe drumuri separate în viață.

Publicat: 10 aprilie 2023, 12:42

Taylor Swift este în prezent foarte ocupată. Cântăreața se află în tunerul Eras și are de susținut o mulțime de concerte în perioada ce urmează. Suferința artistei este amplificată de decizia de a rupe relația cu fostul său iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit

Taylor și Joe și-au spus adio după șase ani de relație. Cei doi au început să se întâlnească în anul 2016, iar de atunci au fost de nedespărțit. Cu toate acestea, micile neînțelegeri au început să apară tot mai des între Swift și fostul său partener.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Taylor Swift își sărută tandru iubitul
Taylor Swift și Joe Alwyn sunt în vacanță în Bahamas / Getty Images

Au existat mai multe zvonuri privind despărțirea dintre Taylor și partenerul său. O sursă apropiată a artistei a confirmat în cele din urmă vestea tristă. Aceasta a făcut mai multe declarații despre despărțire pentru publicația People. De altfel, Taylor a plecat singură în turneul său, Eras.

Reclamă

Fostul partener nu a putut să o însoțească pe iubita sa de această dată.

Publicația Entertainment Tonight a fost cea care aa raportat prima veștile potrivit cărora cuplul ar fi decis să aleagă drumuri separate în viață. În ultimul an cei doi îndrăgostiți au fost tot mai rar văzuți în public și au devenit foarte atenți la declarațiile pe care le-au făcut în public.

De altfel, mulți au crezut că cei doi s-ar fi logodit, însă Taylor a negat ulterior zvonurile în presă. Actorul a apărut și el într-un interviu în care a declarat că nu ar fi făcut publică vestea, mai ales dacă partenera sa nu ar fi acceptat cererea în căsătorie.

Reclamă

Cum s-au cunoscut Taylor Swift și Joe Alwyn

Taylor și Joe s-au despărțit în ciuda poveștii lor de dragoste. Aceștia n-au mai putut să facă față programului încărcat pe care îl au. Swift și actorul au început să se întâlnească în anul 2016. O sursă a declarat atunci că artista este ”foarte fericită” în preajma noului său partener.

Cei doi au fost surprinși de multe ori în ipostaze tandre în timpul vacanțelor pe care le-au petrecut împreună. Relația lor era una matură, iar cântăreața s-a bucurat de sprijinul pe care l-a primit de la cel pe care l-a iubit. Perechea a început inclusiv să colaboreze pe plan muzical împreună.

Două dintre albumele cântăreței includ colaborări cu fostul său iubit, iar Taylor a scris mai multe piese inspirate din viața sa alături de Alwyn. Cântăreața spunea atunci câ Joe este prima persoană căreia îi pune să asculte cântecele imediat după ce aceasta le compune.

Cuplul a fost în general foarte discret și a încercat să nu ofere motive de speculații pe seama lor. Cu toate acestea, fanii au fost mereu interesați de aspectele ce țin de viața privată a cântăreței.

Aceasta s-a rezumat la a face declarații generale privind modul în care decurge relația sa. De aceasta fdată, după șase ani de iubire, Taylor i-a spus adio partenerului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×