Reclamă

Selena Gomez a avut o apariție elegantă într-un corset alb și o fustă mini din denim. Vedeta și-a completat ținuta cu cizme din piele de șarpe

Selena Gomez a avut o apariție elegantă într-un corset alb și o fustă mini din denim. Vedeta și-a completat ținuta cu cizme din piele de șarpe. Selena a fost văzută în Paris.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 septembrie 2023, 7:07

Cântăreața în vârstă de 31 de ani le-a oferit fanilor un spectacol de eleganță și stil într-o ținută lejeră. Ea a fost fotografiată când a părăsit hotelul și a salutat mulțimea numeroasă de fani care așteptau să o salute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a optat pentru o cămașă albă, supradimensionată, pe care o purta peste un top cu corset și o fustă mini din denim. Ea se ducea să se întâlnească cu Nicola Peltz și Brooklyn Beckham, prietenii ei apropiați. Tot cu ei a fost văzută recent și la un meci de fotbal.

Selena Gomez a avut o apariție elegantă într-un corset alb și o fustă mini

În timp ce ieșea din hotel, ea a întâlnit și o mulțime de fani care așteptau afară și a făcut fotografii cu ei. Pentru a se întâlni cu prietenii ei, Selena și-a aranjat părul în bucle cu mult volum. Cântăreața radia chiar dacă pe chip purta un machiaj minimalist. Selena nu a purtat deloc bijuterii și a avut mâinile libere în timp ce se îndrepta spre mașina ei.

Era foarte fericită în timp ce le făcea cu mâna fanilor ei care o așteptau în afara hotelului ei.

Mai târziu în acea seară, ea s-a schimbat într-o ținută de culoare neagră care îi punea silueta în evidență. Atunci s-a accesorizat cu o brățară strălucitoare pentru a merge într-un club de noapte popular din Paris.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Selena Gomez, la ieșirea unui hotel din Paris, într-o ținută sexy
Selena Gomez a optat pentru o cămașă albă, supradimensionată, pe care o purta peste un top cu corset și o fustă mini din denim / Profimedia Images

Selena a fost văzută și atunci făcându-le cu mâna fanilor ei în timp ce era însoțită de echipa de securitate către vehiculul ei. Atunci nu a avut suficient timp să se oprească să facă fotografii.

Reclamă

Cu o zi înainte, actrița a adoptat o ținută sexy, complet neagră, în timp ce s-a întâlnit cu prietenii ei și a fost văzută ținându-se de mână cu un bărbat misterios.

Duminică, ea s-a alăturat lui Peltz și Beckham la un meci pe stadionul Parc des Princes. Trio-ul a fost văzut în mulțime uitându-se la echipa locală Paris Saint Germain învingând Olympique Marseille cu 4-0.

Pentru meci, Selena a atras atenția cu o rochie maxi cu mâneci lungi, cu imprimeu leopard.

Cum a început prietenia dintre Selena și Nicola, soția lui Brooklyn Beckham

Selena și fiica omului de afaceri miliardar Nelson Peltz au fost văzute râzând și discutând pe tot parcursul jocului. Artista și-a arătat prietenia strânsă cu cuplul în timp ce a publicat un selfie cu ei de pe stadion.

Nicola și Selena au început să se posteze reciproc pe rețelele sociale spre sfârșitul anului 2022, după ce au devenit prietene în septembrie.

De atunci, cele două s-au întâlnit mereu, dar l-au avut alături și pe Brooklyn. Cei trei chiar au petrecut împreună de Anul Nou în Mexic.

Nicola și Selena și-au făcut chiar și tatuaje similare pentru a-și consolida prietenia. De atunci, ele au apărut frecvent pe paginile de Instagram ale lor, iar Selena și Nicola s-au bucurat împreună de o vacanță chiar luna trecută.

Nicola a povestit anterior pentru Cosmopolitan UK despre cum a luat ființă prietenia ei și a Selenei, recunoscând că au avut un „clic” instantaneu.

„M-am întâlnit cu ea o dată în treacăt în urmă cu câțiva ani”, își amintește ea.

„Atunci am fost cu toții la acest eveniment în septembrie, Gala Academiei”, a adăugat ea. „Am făcut clic și ne-am simțit cel mai bine.”

Actrița a vorbit apoi despre personalitatea prietenei sale și a exprimat că a devenit o sursă majoră de sprijin de-a lungul anilor.

„Simt ca ea este sora mea de suflet. O iubesc atat de mult. Este cu adevărat unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit vreodată în toată viața mea”, a spus ea despre Selena.

„Cea mai bună persoană vreodată. Cu adevărat, inima ei este de aur. Simt că o cunosc dintotdeauna.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×