Reclamă

Selena Gomez a fost fotografiată în timp ce ieșea dintr-un hotel. Artista era nemachiată după ce s-a distrat cu Taylor Swift la after-party-ul MTV VMA

Selena Gomez a fost fotografiată în timp ce ieșea dintr-un hotel. Artista era nemachiată după ce s-a distrat cu Taylor Swift la after-party-ul MTV VMA. Ea a renunțat la glam și și-a arătat tenul natural în timp ce mergea către mașină.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 septembrie 2023, 6:15

Selena, care a devenit virală pentru reacția ei la nominalizarea lui Chris Brown la VMA, părea să aibă, de asemenea, de-a face cu o accidentare la încheietura mâinii. Ea purta o orteză închisă pe mâna dreaptă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a fost fotografiată în timp ce ieșea dintr-un hotel

Starul The Only Murders in the Building a optat pentru un look confortabil. Ea a purtat o cămașă albă lejeră peste un tricou alb și pantaloni supradimensionați asortați. Selena și-a purtat părul prins într-o împletitură laterală și era accesorizată cu o serie de bijuterii din aur.

Vedeta s-a oprit pentru a-și face un selfie cu un fan. Cu o seară înainte, ea a participat la o petrecere de după evenimentul VMA găzduită de Diddy. Dacă la decernarea premiilor a ales o rochie roșie, la uimit la petrecere într-o rochie mini de culoare mov, care i-a pus bustul în evidență.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Selena Gomez, nemachiată, într-o ținută albă, sport
Selena a fost nominalizată la trei categorii la MTV VMA 2023
Reclamă

Înainte, Selena a avut toți ochii pe ea când a sosit la MTV Video Music Awards la Prudential Center din Newark, New Jersey. Atunci a purtat o rochie Oscar de la Renta, cu model floral, franjurat.

Selena a fost nominalizată la trei categorii la eveniment. Inclusiv la Cântecul anului, Cea mai bună colaborare și Cel mai bun afrobeats pentru melodia ei „Calm Down” cu Rema. Cu toate acestea, a câștigat doar la categoria Cel mai bun videoclip Afrobeats.

De asemenea, ea a ținut primele pagini cu o serie de momente drăguțe cu prietena ei Taylor Swift. De asemenea, cele două s-au încurajat una pe cealaltă din mulțime în timp ce au câștigat premiile.

Reclamă

Reacțiile Selenei Gomez de la MTV VMA 2023

Hitmaker-ul Bad Blood, în vârstă de 33 de ani, a dominat ceremonia de premiere. Ea a câștigat nouă dintre cele 11 categorii la care a fost nominalizată.

În timp ce Gomez și-a acceptat premiul, Swift a încurajat-o cu entuziasm. Aceasta a fost fotografiată stând în primul rând. De asemenea, i-a încurajat pe cei din jurul ei să o aclame și să o apere pe Selena. Între timp, în timpul primului discurs de acceptare al lui Swift, Selena a fost fotografiată stând în picioare pentru prietena ei în semn de respect. În tot acest timp, ceilalți din jurul ei au rămas pe locurile lor.

A fost prima apariție în public a celor două după ceva timp. Ele s-au împrietenit pentru prima dată în 2008, în timp ce amândouă se întâlneau cu Jonas Brothers: Taylor se întâlnea cu Joe, în timp ce Selena era cu Nick.

Selena a devenit virală și pentru reacțiile ei la citirea cu voce tare a numelui lui Chris Brown la MTV VMA. Utilizatorii rețelelor sociale i-au disecat expresia dezgustată când au auzit că rapperul a fost nominalizat la categoria Cel mai bun R&B.

De asemenea, a ridicat sprâncenele și arăta confuză și speriată în timpul spectacolului Oliviei Rodrigo, în timp ce tânăra de 20 de ani a pus în scenă o defecțiune uriașă în timpul reprezentației ei, o aluzie la videoclipul ei pentru Vampire.

Ca răspuns la discuțiile online despre ea, Gomez s-a folosit de Instagram pentru a scrie: „Nu voi mai fi niciodată un meme. Prefer să stau nemișcată decât să fiu târâtă pentru că sunt eu însumi. Multa dragoste”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×