Reclamă

Selena Gomez s-a speriat când a avut loc un scurtcircuit la MTV VMA 2023. Incidentul s-a întâmplat în timpul reprezentației Oliviei Rodrigo

Selena Gomez s-a speriat când a avut loc un scurtcircuit la MTV VMA 2023. Incidentul s-a întâmplat în timpul reprezentației Oliviei Rodrigo. Artista a părut considerabil îngrijorată în timpul spectacolului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 septembrie 2023, 7:07

Rodrigo a deschis show-ul de la evenimentul de premiere de anul acesta cu un amestec de melodii de pe noul ei album, „Guts”. Cu toate acestea, la jumătatea interpretării piesei „Vampire”, se pare că aranjamentul cântăreței în vârstă de 20 de ani a început să se prăbușească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez s-a speriat când a avut loc un scurtcircuit la MTV VMA 2023

Când Rodrigo a traversat scena, un drapel roșu a căzut de pe căpriori. Au început să zboare scântei, făcându-l pe un bărbat să fugă și să o protejeze pe artistă. În mijlocul haosului, camera s-a îndreptat spre Gomez, care părea îngrozită de situația ce se desfășura în fața ei.

Ochii cântăreței s-au mărit instant. Ea și-a ridicat mâna la tâmplă când Rodrigo a ieșit de pe scenă și luminile s-au stins. Cu toate acestea, se pare că momentul a fost de fapt planificat. Ulterior, Rodrigo s-a întors pe scenă pentru a doua jumătate a spectacolului ei.

La scurt timp după, o fotografie cu expresia îngrijorată a lui Gomez a devenit virală pe Twitter. Mulți oameni au presupus că artista a fost răutăcioasă față de Rodrigo, având în vedere zvonurile că există o ceartă cu prietena ei, Taylor Swift.

Înainte de incident, ambele cântărețe au luat cu asalt covorul roz de la eveniment. Gomez a purtat o rochie roșie, cu un decolteu adânc și extrem de sexy. Actrița în vârstă de 31 de ani s-a afișat la MTV VMA 2023 într-o rochie semnată Oscar de la Renta.

Reclamă

Între timp, Rodrigo a strălucit într-o rochie argintie Ludovic de Saint Sernin care i-a pus în evidență silueta în locurile potrivite.

Ce au spus fanii despre reacția Selenei Gomez

Reclamă

„Nu Selena Gomez își acoperă urechile în timpul spectacolului Oliviei Rodrigo 😭”, a scris o persoană pe Twitter, în timp ce un al doilea utilizator a scris: „Selena se poartă ciudat față de Nicki Minaj și Olivia, dar se presupune că este „fata drăguță inocentă” care nu e deloc răutăcioasă”.

Alți fani s-au grăbit să o apere pe Gomez, adăugând context pentru oricine nu a urmărit live show-ul de premiere.

„Acest lucru este foarte în afara contextului. Selena era îngrijorată că setul oliviei se prăbușește și de aceea a avut această reacție. Nu mai încercați să le puneți una împotriva celeilalte”, a scris o persoană pe Twitter alături de un videoclip cu incidentul.

„Acest lucru este complet nedrept și în afara contextului: Olivia s-a prefăcut că decorul ei s-a stricat și a semi-explodat, deoarece a fost grabită să iasă de pe scenă, iar Selena a reacționat la asta, probabil crezând că ceva nu merge cu adevărat bine”, a adăugat un altul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×