Reclamă

Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online

Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp ce încerca să plonjeze în apă. Fanii au remarcat faptul că nivelul apei era unul atât de scăzut, încât diva ar fi căzut în genunchi dacă ar fi încercat să se scufunde cu adevărat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 aprilie 2024, 12:43

Kim Kardashian și-a pus fanii în alertă după ce a împărtășit mai multe imagini cu ea în mediul online. Diva s-a pozat în timp ce încerca să se scufunde într-o apă de adâncime mică. Imaginile ar fi fost surprinse chiar în timpul vacanței sale din Turks. Momentul regizat a ajuns viral în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă

Kim Kardashian a stârnit multe reacții în mediul online. Diva a încercat să mimeze o scufundare într-o apă de adâncimi reduse.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fanii au fost amuzați de penibilul situației și au început să glumească în mediul online pe seama divei.

Reclamă

„De ce se scufundă în apă adâncă până la glezne?” a spus un admirator al divei.

„Te-ai lovit la cap când te-ai aruncat? Fată unde sari??”, a mai scris un alt fan al divei. Alții au fost surprinși de lejeritatea cu care diva încearcă să-și mimeze  scufundarea în apă.

Diva a mai avut parte de un moment comic în 2011. Atunci a apărut în mediul online plângând după ce a pierdut în ocean un cercel de 75 de mii de dolari.

Reclamă

Fanii și-au amintit de momentul penibil și au continuat să glumească pe seama divei.

„Sper că nu ți-ai pierdut din nou cerceii”, a spus un admirator al divei.

„Cercelul tău este ok? Ai grijă să nu-ți pierzi din nou cerceii”, a mai adăugat un alt admirator al divei.

În ciuda faptului că diva a vrut să pozeze sexy în costum de baie, imaginile cu ea au ajuns virale în mediul online și au continuat să stârnească amuzamentul publicului larg, a scris PageSix.

Kim Kardashian se mândrește cu formele sale

Kim Kardashian, în vârstă de 43 de ani, a slăbit destul de mult în ultima vreme, iar acum se mândrește cu formele sale. Vedeta s-a pozat recent în costum negru de baie.

Aceasta a lansat o nouă colecție de costume de baie și încearcă să o promoveze cât mai mult. Atunci când a purtat costumul de baie  SKIMS, Kim nu a fost singură pe plajă.

Aceasta s-au distrat alături de sora ei, Khloe Kardashian, iar cele două au făcut furori pe plajă. Kim și Khloe s-au distrat în vacanță în lipsa copiilor ei.

Presa internațională scrie că vedeta a reușit să piardă și câteva kilograme. Kim se mândrește cu formele perfecte și nu ratează nicio ocazie pentru a le etala.

Diva, care este și miliardară, lucrează cu o echipă de profesionști pentru  a se menține în formă. Pe lângă programul intens pe care îl petrece în sala de fitness, aceasta este foarte atentă și la ceea ce consumă. Diva are o dietă echilibrată și bine pusă la punct.

Sora ei, Khloe Kardashian, a reușit și ea să piardă câteva kilograme în ultima vreme. Diva s-a luptat în trecut cu critica fanilor din cauza formelor sale voluptoase. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×