Reclamă

Bianca Censori s-a îmbrăcat, dar a ieșit desculță pe stradă. Soția lui Kanye West este din nou ținta glumelor de pe internet

Bianca Censori s-a îmbrăcat, dar a ieșit desculță pe stradă. Soția lui Kanye West este din nou ținta glumelor de pe internet. Partenera lui Kanye West s-a bucurat mai apoi de timpul petrecut alături de acesta într-un cunoscut parc de distracții. Cei doi au decis să lase grijile în spate și să se distreze din nou ca doi copii. Paparazzi nu au putut să nu remarce ținuta neobișnuită a partenerei lui West.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 aprilie 2024, 6:14

Bianca Cenzori este cunoscută la nivel internațional pentru ținutele sale îndrăznețe. De cele mai multe ori alege să apară în haine care nu lasă loc imaginației. De data aceasta a decis să-și schimbe strategia de imagine. Diva a părut complet acoperită, însă a renunțat la încălțăminte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori s-a îmbrăcat, dar a ieșit desculță pe stradă

Bianca Censori este o surpriză continuă pentru admiratorii ei. Aceasta a fost surprinsă alături de Kanye West într-un parc de distracții din California.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori în timp ce merge desculță pe stradă într-un parc de distracții
Soția lui Kanye West este din nou ținta glumelor de pe internet / Profimedia Images

Paparazzi au încercat să-i pozeze și de această dată din toate unghiurile. Kanye a optat pentru o ținută sport. Acesta a purtat o pereche de pantaloni gri la care a asortat o bluză albă.

Reclamă

Cântărețul și-a ținut tot timpul soția de mână și a încercat să fie grijuliu cu ea. Bianca a optat pentru o rochie atipică.

Rochia în nunțe de crem a acoperit-o de tot pe divă și nu a mai lăsat la vedere zonele intime ale acesteia. Fotografii au sesizat faptul că aceasta este desculță pe stradă.

Bianca a purtat doar șosete în timpul plimbării sale, menționează PageSix. Arhitecta, în vârstă de 29 de ani, a preferat să meargă desculță pe străzile murdare. Diva nu a părut deranjată de acest aspect.

Reclamă

Bianca s-a plimbat prin parcul tematic întreaga zi și a fost văzută distrându-se cu West în diferite atracții cu tematică din desenele animate.

Censori nu părea să simtă niciun disconfort, deoarece a fost surprinsă bucurându-se și zâmbind pe tot parcursul zilei. Mai multe imagini și videoclipuri cu cei doi au apărut în mediul online.

Fanii au observat că cei doi soți au mers singuri în parcul tematic, de data aceasta lipsind copiii lui Kanye West, a scris publicația DailyMail.

Ce cred fanii Bianăci despre ținutele sale

Admiratorii divei susțin că Bianca încearcă să copieze garderoba lui Kim Kardashian. Vedeta a fost văzută recent purtând o rochie albă cu un decolteu amplu.

Momentul a devenit viral după ce diva a renunțat și atunci la pantofi. Nu este prima data când admiratorii remarcă o asemănare impresionantă între ținutele Biancăi și cele ale fostei soții a lui Kanye West.

Bianca a mai purtat în trecut o pereche de colanți bej și un sutien minuscul. Ținuta aceea ar fi fost purtată pentru prima dată de Kim Kardashian în anul 2017.

Totuși, spre deosebire de Bianca, Kardashian a fost mereu mai atentă la cât de mult expune în mediul online. Mulți apropiați ai Biancăi susțin că West încearcă să o forțeze pe aceasta să se transforme în noua Kim Kardashian.

Kanye obișnuia să o numească pe Kardashian „muza sa” în timpul mariajului lor. Bianca nu ar fi prima femeie care încearcă să se apropie de aspectul pe care îl are Kim.

De altfel, Bianca s-a transformat complet de când a început să iasă cu Kanye West. Diva a trecut prin multe schimbări ale aspectului său fizic. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×