Reclamă

Brad Pitt și Ines de Ramon au participat la o expoziție de artă în Beverly Hills. Actorul a pozat cu fostul soț al lui Britney Spears

Brad Pitt și Ines de Ramon au participat la o expoziție de artă în Beverly Hills. Actorul a pozat cu fostul soț al lui Britney Spears, Sam Asghari, în galerie. Cei doi parteneri își păstrează relația departe de ochii presei, iar imaginile cu ei sunt rare în public.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 ianuarie 2024, 7:37

Brad Pitt în vârstă de 60 de ani și designerul de bijuterii în vârstă de 33 de ani au fost văzuți părăsind Galeria Gagosian. Ei au fost fotografiați prin parcare în timp ce mergeau către un SUV negru de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt și Ines de Ramon au participat la o expoziție de artă

Cuplul despre care se spune că formează un cuplu din anul 2022 a purtat ținute lejere. Ei au participat la expoziția de artă a directorului Moneyball al lui Brad, Bennett Miller.

Îmbrăcat într-o jachetă bomber din piele maro, actorul de la Hollywood a mers în spatele lui Ines, care arăta uimitor. Iubita lui Brad Pitt a îmbrăcat un cardigan din lână și pantaloni din piele neagră pentru evenimentul de seară.

Brad a părut că se distrează destul de bine la eveniment. Acesta a fost văzut zâmbind mai tot timpul. El chiar a făcut și poze cu fostul soț al lui Britney Spears, Sam Asghari.

Sam a publicat pozele pe Instagram-ul său, scriind: „La #bennettmiller @gagosian cu niște oameni cool aseară. Am primit și o mulțime de sfaturi de îngrijire a pielii de la Brad Pitt”.

Reclamă
Ines de Ramon, într-o pereche de pantaloni din piele și un cardigan din lână
Brad Pitt în vârstă de 60 de ani și designerul de bijuterii în vârstă de 33 de ani au fost văzuți părăsind Galeria Gagosian / Profimedia Images

Brad Pitt a întâmpinat probleme cu noul film la care lucrează

Vizita la galeria de artă are loc după ce Brad și Ines au petrecut împreună aniversarea de 60 de ani a actorului, care a avut loc luna trecută.

Reclamă

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună la un concert al lui Bono în Los Angeles, pe 15 noiembrie 2022. Ieșirea lor a avut loc la două luni după ce De Ramon și fostul ei soț, starul The Vampire Diaries, Paul Wesley, s-au despărțit după trei ani de căsnicie.

Brad a adus-o mai apoi pe Ines la premiera Babylon din Los Angeles din decembrie 2022. De acolo, sărbătorile de iarnă, Revelionul și o excursie la Paris au cimentat dragostea lor.

Între timp, Brad se pregătește pentru etapele finale de producție ale filmului său Formula 1.

Pitt, care coproduce filmul cu Jerry Bruckheimer și starul de Formula 1 Lewis Hamilton, ar fi fost forțat să elimine imagini valoroase în valoare de zeci de milioane de lire sterline.

Pitt și echipa sa de producție au înregistrat multe ore de filmări la locație în prima jumătate a sezonului de F1. Actorul a fost filmat conducând o mașină de Formula 2 cu un pachet aerodinamic de Formula 1 pe Circuitul de la Silverstone în iulie.

Dar greva ulterioară a actorilor de 118 zile a pus stop oricărei alte producții în locație. Întârzierea și acordul ulterior dintre sindicatul SAG-AFTRA și studiourile de film au avut ca rezultat o modificare a acordurilor de sponsorizare, susțin surse din industrie. Acest lucru a dus la imposibilitatea de a difuza orice film preînregistrat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×