Reclamă

James Haven a vorbit despre viața surorii sale. Ce declarații a făcut despre familia Angelinei Jolie

James Haven a vorbit despre viața surorii sale. Acesta a făcut mai multe declarații despre familia Angelinei Jolie, dar și despre nepoții săi. Fratele mai mare al actriței a fost extrem de sincer în declarațiile sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 ianuarie 2024, 13:02

James Haven a făcut mai multe remarci extrem de rare despre relația pe care o are cu actrița câștigătoare a Oscarului. Fratele Angelinei a fost invitat la un interviu recent. Acesta a făcut toate dezvăluirile în timpul unui podcast.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

James Haven a vorbit despre viața surorii sale

James, în vârstă de 52 de ani, a apărut într-un episod al podcastului 90who10. Acesta a aprofundat mai multe subiecte care privesc modul în care acesta s-a concentrat asupra îngrijirii copiilor Angelinei. Acesta a vorbit inclusiv despre divorțul divei de Brad Pitt.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie într-o rochie argintie cu paiete la brațele fratelui său James Haven Voight care poartă un costum
Angelina Jolie și fratele său au devenit foarte apropiați după ce mama lor a murit / Profimedia Images

James a avut apariții tot mai rare în public în ultimul timp. Paparazzi l-au surprins în public anul trecut în luna octombrie. Acesta a fost pozat atunci în compania tatălui său, Jon Voight.

Reclamă

James a declarat că a simțit că este „datoria sa” să-i protejeze pe cei șase copii ai surorii sale, mai ales pe fondul divorțului tumultos și al publicității negative care a rezultat în urma acestuia.

James susține că și-a intrat în rolul de unchi în totalitate. Discuția acestuia s-a îndreptat și asupra relației pe care o are cu sora sa. Cei doi s-au văzut tot mai rar în ultimul an, scrie People.

„Cred că totul a început atunci când am văzut că are nevoie de ajutor. Mi-am dorit să-i fiu alături. E vorba și de nepoții mei. Acești ani din viața lor sunt extrem de importanți. Sunt anii lor de formare. Ei devin adulți tineri la vârsta de 20 de ani”.

Reclamă

„Este atât de nebunesc să mâ gândesc cum ar fi fost dacă nu eram și eu acolo. Îmi place să-mi petrec timpul în familia ei. Ea seamănă foarte mult cu mama”, a declarat James despre viața de familie a surorii sale.

Cât de apropiat este James Haven de sora sa

James Haven a avut roluri mici în filme și în televiziune de-a lungul anilor. Cu toate acestea, legătura lui cu sora mai mică a crescut constant.

James a însoțit-o deseori la diferite evenimente publice. Legătura lor strânsă a fost de multe ori pusă sub semnul întrebării.

Presa de peste hotare a speculat că aceștia ar fi mult prea aproțiați. Afecțiunea lor din public nu a rămas nici ea de comentariile curioșilor. James și Angelina obișnuiau să se sărute atunci când apărea pe covorul roșu.

Angelina și fratele ei au stârnit multe controverse în anul 2000, atunci când s-au sărutat în fața fotografilor. Jolie a primit în acel an și un premiu Oscar.

În timpul interviului de mulțumire actrița a declarat că este „în stare de șoc” și este „complet îndrăgostită de fratele ei”.

James a declarat mai târziu că gestul lor a fost „înțeles greșit”. Angelina a încercat, de asemenea, să înlăture criticile venite la adresa expunerilor lor publice, numind sărutările „doar un exemplu de iubire fraternă”.

James s-a implicat în viața surorii sale și a încercat să-i fie mereu alături în momentele grele. Acesta este cunoscut inclusiv pentru implicarea pe care a avut-o în creșterea celor șase copii ai divei. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×