Reclamă

James Haven a vorbit despre viața surorii sale. Ce declarații a făcut despre familia Angelinei Jolie

James Haven a vorbit despre viața surorii sale. Acesta a făcut mai multe declarații despre familia Angelinei Jolie, dar și despre nepoții săi. Fratele mai mare al actriței a fost extrem de sincer în declarațiile sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 ianuarie 2024, 13:02

James Haven a făcut mai multe remarci extrem de rare despre relația pe care o are cu actrița câștigătoare a Oscarului. Fratele Angelinei a fost invitat la un interviu recent. Acesta a făcut toate dezvăluirile în timpul unui podcast.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

James Haven a vorbit despre viața surorii sale

James, în vârstă de 52 de ani, a apărut într-un episod al podcastului 90who10. Acesta a aprofundat mai multe subiecte care privesc modul în care acesta s-a concentrat asupra îngrijirii copiilor Angelinei. Acesta a vorbit inclusiv despre divorțul divei de Brad Pitt.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie într-o rochie argintie cu paiete la brațele fratelui său James Haven Voight care poartă un costum
Angelina Jolie și fratele său au devenit foarte apropiați după ce mama lor a murit / Profimedia Images

James a avut apariții tot mai rare în public în ultimul timp. Paparazzi l-au surprins în public anul trecut în luna octombrie. Acesta a fost pozat atunci în compania tatălui său, Jon Voight.

Reclamă

James a declarat că a simțit că este „datoria sa” să-i protejeze pe cei șase copii ai surorii sale, mai ales pe fondul divorțului tumultos și al publicității negative care a rezultat în urma acestuia.

James susține că și-a intrat în rolul de unchi în totalitate. Discuția acestuia s-a îndreptat și asupra relației pe care o are cu sora sa. Cei doi s-au văzut tot mai rar în ultimul an, scrie People.

„Cred că totul a început atunci când am văzut că are nevoie de ajutor. Mi-am dorit să-i fiu alături. E vorba și de nepoții mei. Acești ani din viața lor sunt extrem de importanți. Sunt anii lor de formare. Ei devin adulți tineri la vârsta de 20 de ani”.

Reclamă

„Este atât de nebunesc să mâ gândesc cum ar fi fost dacă nu eram și eu acolo. Îmi place să-mi petrec timpul în familia ei. Ea seamănă foarte mult cu mama”, a declarat James despre viața de familie a surorii sale.

Cât de apropiat este James Haven de sora sa

James Haven a avut roluri mici în filme și în televiziune de-a lungul anilor. Cu toate acestea, legătura lui cu sora mai mică a crescut constant.

James a însoțit-o deseori la diferite evenimente publice. Legătura lor strânsă a fost de multe ori pusă sub semnul întrebării.

Presa de peste hotare a speculat că aceștia ar fi mult prea aproțiați. Afecțiunea lor din public nu a rămas nici ea de comentariile curioșilor. James și Angelina obișnuiau să se sărute atunci când apărea pe covorul roșu.

Angelina și fratele ei au stârnit multe controverse în anul 2000, atunci când s-au sărutat în fața fotografilor. Jolie a primit în acel an și un premiu Oscar.

În timpul interviului de mulțumire actrița a declarat că este „în stare de șoc” și este „complet îndrăgostită de fratele ei”.

James a declarat mai târziu că gestul lor a fost „înțeles greșit”. Angelina a încercat, de asemenea, să înlăture criticile venite la adresa expunerilor lor publice, numind sărutările „doar un exemplu de iubire fraternă”.

James s-a implicat în viața surorii sale și a încercat să-i fie mereu alături în momentele grele. Acesta este cunoscut inclusiv pentru implicarea pe care a avut-o în creșterea celor șase copii ai divei. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×