Reclamă

Fostul bodyguard al lui Brad Pitt și al Angelinei Jolie a făcut dezvăluiri despre cuplu. De ce nu a putut să lucreze pentru ei

Fostul bodyguard al lui Brad Pitt și al Angelinei Jolie a făcut dezvăluiri despre cuplu. Acesta a mărturisit de ce nu a putut să lucreze pentru ei și de ce a fost cea mai grea slujbă din viața lui.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 decembrie 2023, 7:32

Fostul bodyguard al lui Brad Pitt și al Angelinei Jolie, Mark „Billy” Billingham, este un lider militar decorat, care a servit peste 20 de ani în Special Air Service (SAS), o unitate britanică de operațiuni speciale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul bodyguard al lui Brad Pitt și al Angelinei Jolie a făcut dezvăluiri

În ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale militare, fostul bodyguard a susținut că a lucra pentru Jolie și Pitt a fost cea mai grea slujbă, forțându-l să renunțe după doar 18 luni alături de cei doi.

Mark „Billy” Billingham, garda de corp a lui Angelina Jolie și Brad Pitt, a dezvăluit de ce a demisionat în 2016.

„Eram șeful de securitate al lui Brad și Angelina. Armata m-a pregătit perfect pentru ceea ce am făcut cu ei”, a explicat Billingham, vorbind pentru The Sun.

Cu toate acestea, Billingham a dezvăluit că în cele din urmă, celebritatea excesivă a cuplului l-a determinat să renunțe. Deși munca în sine a fost plăcută, a explicat Billingham, a început să-i afecteze viața de acasă.

Reclamă

„Nu am avut niciodată o viață privată. Eram epuizat”, a recunoscut Billingham. „Mi-am pierdut direcția în propria mea viață de familie”.

Billingham a mai spus că a petrecut mai mult timp cu copiii Jolie-Pitt decât cu ai săi.

„Angie și Brad sunt foarte îngrijorați de cine se apropie de copiii lor. A fost clar de la început că am avut o chimie grozavă și au avut încredere în mine cu copiii”, a amintit el, explicând că anumite persoane puteau privi copiii doar „de la distanță”, dar nu îi puteau atinge fizic”. Jolie și Pitt au avut încredere în Billingham, care s-a ocupat de toți cei șase copii ai lor.

Reclamă

Dar Billingham era departe de a fi o dădacă. Nu lipsea nici acțiunea pe vremea când lucra pentru Angelina Jolie și Brad Pitt. Billingham lucra pentru familie atunci când Jolie a fost abordată de un „hărțuitor”.

Angelina Jolie a fost apărată de un hărțuitor

Angie filma într-o mulțime și toată lumea avea zâmbetul pe buze, cu excepția unui tip. Părea supărat”, a povestit Billingham. „Câteva zile mai târziu plecam de pe platou și tipul ăsta a venit în fugă spre noi, cu fotografii de semnat”.

Jolie a vrut să coboare din vehicul, dar Billingham a refuzat-o. El a preluat fotografiile bărbatului, despre care Jolie a confirmat că sunt „fotografii personale”.

„Băiatul a fugit, apoi a reapărut câteva zile mai târziu lângă hotel, așa că l-am arestat”, a spus Billingham. „O urmărea pe Angie în toate statele.”

Paznicul a fost însărcinat și cu menținerea intactă a imaginii lui Jolie și Pitt.

„Nu este vorba doar de latura fizică, ci mai mult de latura socială”, a explicat el. „Trebuia să mă asigur că imaginea lor este protejată, că sunt îmbrăcați corespunzător și că nu făceau greșeli care ar fi putut fi surprinse de camera de filmat.”

Potrivit lui Billingham, asta nu a fost întotdeauna ușor. Fosta gardă de corp a susținut că atât Jolie, cât și Pitt nu cunoșteau anumite reguli. De exemplu, Billingham și-a amintit că cuplul i-a pus întrebări precum „‘Cum cobor în acel bar?’ și „Ce trebuie să fac ca să ajung acolo?””.

„Nu sunt proști, dar din cauza lumii în care trăiesc, pur și simplu nu au făcut așa ceva. Mi s-a părut ciudat”, a explicat el. „A fost provocator, dar interesant”, a spus el în cele din urmă despre timpul petrecut cu cei doi foști soți.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×