Reclamă

Brad Pitt e îndrăgostit de Ines de Ramon, în vârstă de 33 de ani. Ce doi au serbat ziua actorului la Paris

Brad Pitt e îndrăgostit de Ines de Ramon, în vârstă de 33 de ani. Ce doi au serbat ziua actorului la Paris. Actorul părea că se simte foarte bine alături de iubita sa la împlinirea a 60 de ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 decembrie 2023, 12:15

Actorul de la Hollywood a fost tot numai un zâmbet tot atunci când a ieșit alături de iubita lui, Ines. Brad a împlinit 60 de ani și s-a spus că marchează această aniversare cu evenimente „foarte discrete” alături de Ines, copiii săi și un grup de prieteni apropiați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt e îndrăgostit de Ines de Ramon

De ziua lui Brad, cuplul a fost văzut la Théatre du Châtelet. Acolo, ei l-au putut urmări în spectacol pe cântărețul Asaf Avidan.

Mai devreme în cursul zilei, baloane argintii cu cifrele „6 și 0” au fost livrate la hotelul lor de lux, pentru a se asigura că vor aniversa această ocazie așa cum se cuvine.

Când a părăsit hotelul, Brad era îmbrăcat elegant într-o cămașă maro și blugi albaștri, pe care i-a asortat cu pantofi sport bej și o jachetă. Ținuta a fost completată cu o geantă de umăr maro și o pereche de ochelari de soare aviator, negri.

Brad Pitt, în haine lejere, în Paris
De ziua lui Brad, cuplul a fost văzut la Théatre du Châtelet / Profimedia Images
Reclamă

Producătorul de film și-a arătat încă o dată energia debordantă la cei 60 de ani.

Ines, cu care Brad se întâlnește de la sfârșitul anului 2022, arăta superb într-un tricou alb și un cardigan gri. Acestea au fost combinate cu ochelari de soare roșii.

Mai târziu în noapte, Brad a îmbrăcat un costum negru, tot pentru o întâlnire cu Ines.

Reclamă

Designerul de bijuterii, care a fost căsătorit anterior cu actorul Paul Wesley, s-a schimbat într-o pereche de pantaloni negri și cizme cu toc și o jachetă de culoare închisă.

Brad a fost văzut mergând cu brațul în jurul lui Ines. Cei doi păreau la fel de îndrăgostiți ca întotdeauna, în timp ce se îndreptau spre cina lor discretă.

Brad Pitt și-a dorit evenimente discrete, doar cu oameni apropiați lui

Pe lângă faptul că se bucură alături de Ines, se spune că Brad își sărbătorește cea de-a 60-a aniversare și cu o „mică adunare” pentru „prietenii săi apropiați”.

„Este într-o relație de dragoste, relația lui cu cei mai mulți dintre copiii săi este bună”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly. „Tot ce își dorește Brad în acest an este ca copiii săi și el însuși să fie fericiți”.

Ines și Brad, care și-au aniversat recent primul an de relație, au fost pentru prima dată văzuți împreună în noiembrie 2022.

„Aceasta este prima relație corectă a lui Brad de la divorț”, a declarat recent o sursă pentru People. „El o prezintă pe Ines drept prietena lui”.

„Este grozav să-l vezi într-un loc bun. Ines îl face foarte fericit’, a adăugat sursa.

S-a mai susținut că Ines, care a fost văzută purtând un colier „B” în urmă cu doar câteva luni, a „devenit foarte apropiată” de „cercul interior de prieteni” al lui Brad. Cei doi au fost foarte des văzuți împreună alături de prietenii actorului și pare că se distrează de minune împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×