Reclamă

Cum pozează Demi Moore în costum de baie. Vedeta are o siluetă fantastică la 61 de ani

Cele mai recente imagini au arătat cum pozează Demi Moore în costum de baie. Vedeta are o siluetă fantastică la 61 de ani. Vedeta a posta în ediul onșine un videoclip în care și-a etalat trupul alături de cele trei fiice ale sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 mai 2024, 8:15

Demi Moore a strălucit într-un bikini minuscul cu imprimeu de leopard. Vedeta, în vârstă de 61 de ani, a mers într-o scurtă vacanță alături de fiicele sale. Diva a împărtășit cu admiratorii ei câteva imagini rare din timpul călătoriei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum pozează Demi Moore în costum de baie

Într-un nou videoclip postat pe contul său de Instagram, Demi Moore le- arătat fanilor săi cum se distrează în vacanța sa de familie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vedeta a luat o pauză de la activitățile zilnice și s-a relaxat alătur de cei dragi. Postarea lui Moore a oferit o privire de ansamblu asupra vieții ei din această perioadă.

Reclamă

Postarea divei apare la scurt timp după ce aceasta a povestit despre starea de sănătate a fostului ei soț, Bruce Willis.

Moore a mers în vacanță cu cele trei fiice pe care le are alături de fostul soț. Ea a pozat alături de Tallulah, Scout și Rumer Willis.

Rumer, în vârstă de 35 de ani, a venit și cu fiica ei de un an, Louetta. Prietenii de familie ai divei au fost și ei prezenți. Patrick Hilgart și Eric Buterbaugh au putut fi văzuți în videoclipul postat în online. Din imagini nu a lipsit nici câinele lui Moore, Pilaf.

Reclamă

Moore, în vârstă de 61 de ani, a purtat un bikini cu imprimeu de leopard și ochelari de soare maro. Vedeta se mândrește cu un fizic de invidiat și face tot ce poate pentru a se menține în formă, scrie People.

Întreaga familie s-a bucurat de timpul liber și a petrecut momente de neuitat în vacanța de vară.

Demi Moore este îngrijorată pentru starea de sănătate a fostului ei soț

Demi Moore s-a pozat în costum de baie, dar nu a uitat de fostul ei soț. Chiar dacă se află în vacanță, gândul și este alături de Bruce Willis.

Apropiații actriței au dezvăluit mai multe informații despre cum se simte aceasta în raport cu boala de care suferă actorul din Die Hard.

Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. Boala incurabilă l-a făcut pe actor să fie nevoit să se retragă din lumea filmului. Chiar dacă Bruce și Demi moore au divorțat, cei doi au în continuare o legătură strânsă unul cu celălalt.

„Demi a adoptat o perspectivă nouă asupra vieții. Moore își schimbă mentalitatea pe măsură ce starea fostului ei soț continuă să se deterioreze. Este recunoscătoare și emoționată. Se gândește la viața pe care a avut-o cu el și este recunoscătoare pentru lucrurile prin care au trecut. Ea îl admiră mult pe Bruce și se pregătește pentru un adio dureros”, a spus un apropiat al actriței pentru Marca.

Prietenii actriței spun că aceasta este „o luptătoare” și că îl admiră pe fostul ei soț pentru tot ceea ce face. Demi a decis să-i fie alături fostului soț „până la final”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×