Reclamă

Acum arată așa, dar măcar se distrează în continuare. Actrița pe care nici fanii nu au recunoscut-o

Așa arată acum, dar măcar se distrează în continuare. Fanii au recunoscut-o cu greu pe actrița din imagini. Timpul și-a pus amprenta peste fizicul Tinei Malone. Cunoscuta acriță a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei vacanțe de vis din Spania.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 octombrie 2023, 13:47

Tina Malone continuă să fie o surpriză frumoasă pentru fanii săi. În ciuda faptului că a împlinit vârsta de 60 de ani, aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a purta costume de baie. Corpul actriței britanice a trecut prin mai multe transformări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum arată așa, dar măcar se distrează în continuare

Actrița din Shameless nu mai are de mult un fizic de invidiat, dar acest lucru nu a stat niciodată în calea fericirii sale. Vedeta a avut perioade în care greutatea sa corporală a fluctuat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Tina Malone fotografiată într-un costum de baie din două piese cu animal print
Tina Malone continuă să se distreze chiar și la 60 de ani / Profimedia Images

A slăbit enorm în ultimii ani, apoi a luat câteva kilograme în plus pentru ca mai apoi să treacă din nou printr-un proces de slăbire.

Reclamă

Toate aceste schimbări au dus la imperfecțiunile care acum se pot observa pe trupul ei, după cum declara chiar ea în timpul unui interviu pentru Daily Mail.

Actrița britanică se află în această perioadă în vacanță. Paparazzi au surprins-o în Benidorm. În timpul zilelor sale libere, Tina a preferat să se distreze în valurile agitate.

Actrița, în vârstă de 60 de ani, a optat pentru un costum de baie din două piese. Diva a purtat un sutien cu animal print și o pereche de pantaloni scurți. Chiar dacă s-a bălăcit în valurile agitate, Tina nu a renunțat la machiaj și la rujul roșu.

Reclamă

Vedeta nu a mers singură în vacanță. Aceasta s-a aflat în compania iubitului său, Paul Chase. Cei doi sunt împreună de mai bine de 13 ani. Al Pacino este un alt actor celebru care are o relație cu o femeie mult mai tănără ca el. Actorul se iubește cu Noor Alfallah.

Paul, în vârstă de 41 de ani, a fost căsătorit în trecut cu Tina. Cei doi au decis că este mai bine să rupă mariajul. După o perioadă în care au stat despărțiți, îndrăgostiții au decis să reia povestea de dragoste, a scris presa internațională.

Cine este și cu ce se ocupă Tina Malone

Tina Malone este o cunoscută actriță britanică. Aceasta s-a născut pe 30 ianuarie 1963, în Bristol. Vedeta este cunoscută pentru rolurile sale, dar mai ales pentru faptul că a jucat și scris serialul Shameless.

Tina și-a început cariera în anul 1993, atunci când a apărut pentru prima dată în Brookside, în rolul lui Mo McGee. Vedeta a jucat în serial până în anul 1998. Ulterior, aceasta a interpretat-o pe Mimi Maguire în seria de televiziune, Shameless.

Serialul a rulat din anul 2005 până în anul 2013. În afară de rolurile în diferite seriale, Tina a apărut și în mai multe emisiuni televizate. Vedeta a încercat să-și construiască o carieră ca actriță. În prezent conduce propria școală de actorie în Manchester.

Tina Malone în timp ce oferă un interviu din anul 2016
Tina Malone a trecut printr-o adevărată transformare în anul 2016 / Profimedia Images

Vedeta joacă în continuare în diferite piese de teatru, scrie presa de peste hotare.

Pe plan personal, Tina are două fete. Fiica cea  mare a vedetei, Danille, a venit pe lume în anul 1982. Acesta a ales să-i calce pe urme mamei sale și să devină o actriță. Tina a adus pe lume cel de-al doilea copil în anul 2013.

Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară la vârsta de 50 de ani. Tina este căsătorită cu Paul Chase. Cei doi au o relație de peste 13 ani. În ciuda faptului că au divorțat în anul 2019, în luna februarie a anului 2020 au decis să revizuiască decizia finală și să-și continue povestea de dragoste. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×