Reclamă

Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară. Noor Alfallah i-a adus pe lume un băiețel

Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară. Noor Alfallah i-a adus pe lume un băiețel sănătos. Unul dintre reprezentanții săi a făcut vestea publică. Celebrul actor american se bucură acum de noul rol de tată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 iunie 2023, 11:39

Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a adus pe lume un băiețel. Micuțul poartă numele de Roman Pacino, susțin sursele apropiate ale actorului. Pacino, în vârstă de 83 de ani, a fost la început sceptic cu privire la sarcina partenerei sale, susțin sursele apropiate ale acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară

Noor Alfallah și Al Pacino au adus primul lor copil pe lume. Reprezentanții actorului au confirmat la sfârșitul lunii mai faptul că acesta așteaptă cel de-al patrulea copil. Actorul mai are o pereche de gemeni, Anton și Olivia, cu fosta sa parteneră Beverly D’Angelo.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Noor Alfallah și Al Pacino au ieșit împreună la întâlnire
Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară / Profimedia Images

Totodată, acesta mai are o fiică, Julie Marie, din relația cu fosta iubit, Jan Tarrant. Acum, actorul internațional se poate mândri cu un nouă băiețel. Copiii actorului sunt deja adulți în toată firea. Julie Marie are 33 de ani, iar gemenii Anton și Olivia au 22 de ani.

Reclamă

Un apropiat al actorului ar fi declarat pentru TMZ faptul că Al Pacino ar fi cerut un test de paternitate, atunci când a venit vorba de copilul pe care l-ar avea alături de Noor.

Actorul a fost sceptic la început cu privire la sarcina iubitei sale. TMZ relatează că Al Pacino ar fi avut niște probleme și că acest lucru ar fi fact să fie aproape imposibil ca iubita sa să rămână însărcinată. Diferența de vârstă dintre Al Pacino și Noor Alfallah este de 53 de ani.

Totuși, testul de paternitate a stabilit faptul că băiețelul nou-născut este al actorului în vârstă de 83 de ani. Robert De Niro, o altă legendă din lumea filmului American, l-a felicitate recent pe Al Pacino pentru faptul că și-a mărit familia.

Reclamă

Al Pacino și Noor Alfallah au devenit părinți

Al Pacino și iubita sa au devenit părinți pentru prima data împreună. Mai multe informații cu privire la băiețelul actorului nu au fost încă oferite. Pacino și partenera sa au fost văzuți pentru prima data împreună în luna aprilie a anului 2022.

Despre pereche s-a scris încă de la început faptul că ar avea o legătură romantică. De altfel, Noor este cunoscută pentru relațiile cu bărbați mult mai în vârstă ca ea. Ieșirile lor în public au fost destul de discrete. Al Pacino și partenera sa nu au vrut să atragă foarte mult atenția asupra lor.

De cele mai multe ori au fost pozați la cine romantice sau la expoziții de artă. Al Pacino este în continuare unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood.

Noor lucrează și ea în industria filmului, ca producător. Ea deține o diplomă de masterat în producția de film și televiziune, scrie publicația People. De-a lungul timpului, iubita lui Al Pacino s-a făcut remarcată datorită relațiilor sale. În 2017 a avut o relație cu Mick Jagger.

La acel moment el avea 74 de ani, iar ea 22. Cuplul nu a rezistat foarte mult și s-a despărțit în anul 2018. În luna ianuarie a anului 2019, Alfallah a început o relație cu Clint Eastwood, care recent a împlinit vârsta de 93 de ani. Acum, producătoarea trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Al Pacino. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×