Reclamă

Emma Corrin a pozat cu păr la subraț pe coperta Harper’s Bazaar. Imaginile cu actrița au împărțit internetul în două

Emma Corrin a pozat cu păr la subraț pe coperta Harper’s Bazaar. Imaginile cu actrița au împărțit internetul în două, iar fanii au fost mai mult decât contrariați de decizia ei de a nu se epila pentru o astfel de copertă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 mai 2024, 11:37

Vedeta din „The Crown”, care este non-binară, a creat imagini cu un impact mare într-o lenjerie Miu Miu și un maiou asortat pentru ediția Freedom din iunie/iulie 2024 a revistei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Corrin a pozat cu păr la subraț pe coperta Harper’s Bazaar

Dar părul vizibil de la subrațul lui Corrin a fost de fapt cel care a atras cea mai mare atenție.

„Epilează-te, te rog. Nu este vorba despre drepturile omului, ci despre igienă”, a comentat cineva la o postare de pe Instagram a copertei distribuită atât de Corrin, dar și de Harper’s Bazaar.

„Îmi pare rău, dar tendința păroasă la subraț este o „preluare” de la Mean Girls. Nu mai încerca să faci asta, nu se va întâmpla niciodată”, a scris un altul.

Reclamă

Alții nu s-au putut abține să nu sublinieze standardul dublu care a fost pus în joc și au fost confuzi cu privire la motivul pentru care oamenii erau atât de contrariați că Corrin își arăta părul de la subraț.

„Abia îi aștept pe toți cei care vor fi supărați de părul care crește în mod natural la axilele tuturor”, a comentat scriitoarea Chrissy Rutherford.

„Bărbații cu axile păroase le spun femeilor să le radă pe ale lor din cauza igienei, ironie”, a adăugat un altul.

Reclamă

„Deci, conform comentariilor, femeile sunt „neigienice” dacă nu se bărbieresc, dar nimeni nu ar fi zis nimic dacă era un bărbat în locul ei? Hm, ok”, a scris încă cineva.

Altcineva a scris: „Întotdeauna sunt uluit să văd oameni care își pierd cumpătul din cauza părului de pe corp. Toate lucrurile oribile și rele care se întâmplă în lume și tu ești îngrijorat de preferințele cuiva de epilat.”

Emma Corrin a avut mereu apariții controversate

Într-o altă fotografie, Corrin a purtat bikini floral Duran Lantink, o minirochie Coach transparentă, un sutien din plasă Dolce & Gabbana, asortată cu dresuri Wolford roșii.

Emma Corrin a trecut de-a lungul timpului printr-o mulțime de suișuri și coborâșuri. Ea a fost de cele mai multe ori deschisă să discute despre ele.

„Oamenii mă urmăresc pentru că au urmărit ceva în perioada aceea. Ei cred că sunt un fel de persoană, apoi vor vedea cine sunt de fapt. Cum mă prezint și nu voi înțelege niciodată de ce. Pe cine rănești fiind tu însuți? De ce sunt controversată?”

Răspunsul, potrivit lui Corrin, este „frica. Frica absolută.”

Emma Corrin este în prezent într-o relație cu Rami Malek. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată la concertul BST Hyde Park al lui Bruce Springsteen din Londra. Rami Malek și fosta sa parteneră, Lucy, s-au despărțit după mai bine de cinci ani împreună. Cuplul și-a confirmat dragostea în 2018 după ce au jucat împreună în filmul biografic Freddie Mercury din 2017, Bohemian Rhapsody.

Emma și Rami sunt acum unul dintre cele mai urmărite cupluri de la Hollywood.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×