Reclamă

Rami Malek și Emma Corrin au fost fotografiați la cumpărături la un magazin de bricolaj. Cum se comportă cei doi unul cu celălalt

Rami Malek și Emma Corrin au fost fotografiați la cumpărături la un magazin de bricolaj. Cele mai recente imagini dezvăluie cum se comportă cei doi unul cu celălalt atunci când cred că nu îi vede nimeni.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 octombrie 2023, 13:45

Cuplul a apărut bine dispus la ieșire, în timp ce și-au încolăcit brațele unul pe celălalt. Ei au fost fotografiați în timp ce plecau din magazin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rami Malek și Emma Corrin au fost fotografiați la cumpărături

Câștigătorul Oscar, în vârstă de 42 de ani, și starul The Crown, în vârstă de 27, și-au confirmat povestea de dragostea luna trecută, când au fost văzuți făcându-și bagajele după ce fosta parteneră a actorului, Lucy Boynton, a plecat în brațele unui alt bărbat.

Martorii au spus pentru The Sun că cuplul arăta ca o pereche de „adolescenți amețiți” în timpul plimbării lor de după-amiază.

Ei au spus: „Oamenii încep să creadă că trebuie să locuiască aici. Ei sunt văzuți mai mereu în jurul lui Margate. Păreau îndrăgostiți și se plimbau ca doi adolescenți amețiți. A fost destul de revigorant. Au apărut de fapt ca un cuplu normal”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Emma Corrin și Rami Malek, împreună, pe stradă

Ieșirea lui Rami și a Emmei vine după ce cuplul s-a întors din Franța la începutul acestei luni. Cei doi au participat împreună la Săptămâna Modei de la Paris. În timpul călătoriei, duo-ul nu a mai fost la fel de discret ca până acum. Emma și Rami au părăsit afterparty-ul Miu Miu împreună, ținându-se de mână. Emma este o pasionată de modă și adesea optează pentru ținute îndrăznețe.

Cum a început povestea lor de dragoste

Reclamă

Luna trecută, surse au susținut că Emma și Rami s-au bucurat de o serie de „întâlniri” în urma „despărțirii” lui de Lucy Boynton, 29 de ani, care pare să fi trecut deja la un alt bărbat, chitaristul Murdo Mitchell.

„Nu părea să-i deranjeze că-i poate vedea cineva”. Ei au luat atunci prânzul la restaurantul Buoy and Oyster din Margate, Kent.

Emma și Rami au stat împreună la o masă afară, foarte apropiați, în timp ce verificau meniul.

Un privitor a spus: „Erau foarte pasionali și se uitau unul în ochii celuilalt. S-au sărutat și nu păreau că sunt deranjați de ochii privitorilor. Rami și Emma păreau total încântați unul de celălalt și nu au acordat atenție nimănui altcuiva”.

Se pare că cei doi au comandat un platou cu fructe de mare de 125 de lire sterline, precum și două sticle de vin.

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată la concertul BST Hyde Park al lui Bruce Springsteen din Londra, pe 8 iulie. S-au așezat împreună pe locurile lor, iar actorul a stat cu mâna pe genunchiul Emmei.

Starul No Time to Die și fosta sa parteneră, Lucy, s-au despărțit după mai bine de cinci ani împreună. Cuplul și-a confirmat dragostea în 2018 după ce au jucat împreună în filmul biografic Freddie Mercury din 2017, Bohemian Rhapsody.

Confirmarea separării lor vine în urma lunilor de speculații, deoarece cuplul nu a mai fost văzut împreună de la decernarea Premiilor BAFTA la Londra, în februarie.

Lucy a fost văzută cu noul bărbat din viața sa, Murdo Mitchell, în timp ce se bucurau de o plimbare romantică.

O sursă a susținut anterior că Lucy și Rami au luat-o pe drumuri separate la începutul acestui an, după ce s-au „despărțit”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×