Reclamă

Elizabeth Debicki a recreat imaginea Prințesei Diana. Cum a fost surprinsă actrița pe platourile de filmare ale serialului The Crown

Elizabeth Debicki a recreat perfect imaginea Prințesei Diana. Actrița în vârstă de 31 de ani a fost surprinsă pe platourile de filmare ale serialului The Crown. Vedeta a purtat o rochie asemănătoare cu una din ținutele care au devenit emblematice pentru Prințesa Inimilor.

Publicat: 10 noiembrie 2021, 7:17 / Actualizat: 10 noiembrie 2021, 9:18

Unele dintre cele mai frumoase purtate vreodată de Lady Di vor fi recreate în cadrul serialului The Crown. Imaginile spectaculoase au început deja să circule pe internet. Elizabeth Debicki este cea care va avea șansa s-o interpreteze pe Prințesă și să poarte o haine dintr-o garderobă de excepție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elizabeth Debicki a recreat imaginea Prințesei Diana

Elizabeth Debicki are șansa de a o interpreta pe Lady Di în seria de succes The Crown. Tânăra actriță seamănă izbitor de mult cu Prințesa Inimilor, iar fanii par deja entuziasmați de viitorul producției aflate în desfășurare. Recent, actrița a fost surprinsă pe platourile de filmare într-o rochie emblematică pentru viața Prințesei Diana.

Vedeta va apărea în cel de-al cincilea sezon al dramei istorice de succes. Outfitul purtat de aceasta este o replică a rochiei realizată de celebrul designer Christian Stambolian. El s-a ocupat de rochia Prințesei Diana pe care aceasta a purtat-o la o gală de strângere de fonduri organizată în Grădinile Palatului Kensington în 1994.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Elizabeth Debicki a recreat imaginea Prințesei Diana într-o rochie neagră mulată
Elizabeth Debicki are șansa de a o interpreta pe Lady Di în seria de succes The Crown / Profimedia Images
Reclamă

Look-ul i-a surprins pe admiratorii Casei Regale la acel moment. De data aceasta Elizabeth Debicki este cea care a creat imaginea Prințesei Diana și a purtat ”rochia revanșă”.

Termenul are în spate o istorie aparte care ține de una dintre cele mai triste povesti din viața Prințesei Inimilor. Prințesa de Wales a purtat această rochie după ce Prințul Charles a declarat în mod public că a înșelat-o cu Camilla.

Conform Vanity Fair, Prințesa Diana ar fi avut acea rochie încă din 1991, însă a așteptat momentul potrivit pentru a o purta. La scurt timp după ce Prințul Charles și-a recunoscut greșeala, Lady Di și-a făcut apariția în rochia superbă care avea să intre în istorie.  

Reclamă

Povestea din spatele rochiei Prințesei Diana

Elizabeth Debicki a recreat cu succes imaginea Prințesei Diana. Actrița a purtat o replică a uneia dintre cele mai îndrăgite rochii ale Prințesei Inimilor.

Creația semnată de Christian Stambolian a fost aleasă de Lady Di încă din 1991 și purtată abia în 1994. Tina Brown, autoarea cărții The Diana Chronicles, a povestit mai multe despre mesajul pe care Prințesa a vrut să-l transmită cu această rochie.

”Prințesa Diana n-a vrut să apară ca Odette din Lacul Lebedelor, inocentă, purtând alb. Prințesa a fost în mod clar furioasă, motiv pentru care a ales negru. A avut manichiura într-o nuanță de roșu aprins și a călcat plină de încredere în acea noapte.”

Sursele spun că Prințesa avea în plan să poarte cu totul altă rochie în seara evenimentului. Cu toate acestea, declarațiile făcute de Charles au schimbat cursul evenimentelor. La fel ca Prințesa Diana, actrița Elizabeth Debicki a purtat un colier de perle cu un safir înconjurat de diamante.

Elizabeth Debicki este a doua actriță care o va interpreta pe Prințesa Diana în serialul The Crown. Emma Corrin a interpretat-o pe Lady Di în perioada adolescenței în celebrul serial. Cel de-al cincilea sezon al seriei de succes este așteptat în luna noiembrie a anului 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×