Reclamă

Celine Dion a declarat că „aproape” a murit în mijlocul luptei cu sindromul persoanei rigde. Care este starea actuală a artistei

Celine Dion a declarat că „aproape” a murit în mijlocul luptei cu pentru sindromul persoanei rigde. Artista a dezvăluit recent că aproape și-a pierdut viața și că nimic din ce făcea înainte nu mai poate să facă acum.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 mai 2024, 11:03 / Actualizat: 24 mai 2024, 14:25

Cântăreața în vârstă de 56 de ani se descurcă „mult mai bine” acum, dar „aproape a murit” la un moment dat, a spus Hoda Kotb în timp ce încerca să promoveze un nou episod din Today With Hoda & Jenna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celine Dion a declarat că „aproape” a murit în mijlocul luptei cu sindromul persoanei rigde

Reflectând la ceea ce a învățat de la Dion în timpul interviului lor, Kotb, 59 de ani, a adăugat: „A fost o perioadă înfricoșătoare”.

Tot recent, trailerul viitorului documentar al artistei a fost lansat și i-a făcut pe fani să plângă în timp ce o priveau pe Dion deschizându-se cu privire la lupta ei sfâșietoare cu sindromul persoanei rigide.

Dion a spus anterior că este „hotărâtă” să se întoarcă să cânte pe scenă. Kotb a mărturisit că a avut privilegiul de a o auzi din nou cântând în timpul conversației lor, adăugând că suna „incredibil” vocea ei.

Sindromul persoanei rigide este o tulburare neurologică autoimună rară care provoacă rigiditate musculară și spasme dureroase. Dion a dezvăluit că a fost diagnosticată cu această boală în urmă cu aproape doi ani.

Reclamă

„A fost diagnosticată cu o boală teribilă și, la un moment dat, s-a întrebat dacă va reuși, dacă va trece prin ea”, a spus Kotb.

„Mulți oameni se întreabă ce s-a întâmplat și ce a fost în neregulă”, a mai adăugat ea.

Kotb a mai dezvăluit că Dion i-a spus mai multe și despre felul în care tulburarea i-a afectat vocea, dar acum a atins „posibilitatea unei reveniri”.

Reclamă

„Ne-a fost dor de ea și a fost un interviu foarte emoționant”, și-a amintit prezentatoare. „Vom vedea unde se află în călătoria ei de întoarcere, dar știu că oamenii o încurajează.”

Apariția lui Dion la Today with Hoda & Jenna va fi difuzată în următorul episod din 11 iunie.

Când va avea loc premiera documentarului despre Celine Dion

Mai devreme, în aceeași zi, Amazon Prime a lansat un trailer emoționant pentru viitorul documentar al cântăreței I Am: Celine Dion.

În clip, Dion a izbucnit în lacrimi când a recunoscut că boala degenerativă i-a afectat capacitatea de a performa pe scenă.

Spre sfârșitul trailerului, Dion le-a promis fanilor săi că va face orice pentru a-și salva vocea, pe care a numit-o „dirijorul vieții mele”.

„Când vocea îți aduce bucurie, ești cel mai bun din tine”, a spus ea. „Am nevoie de instrumentul meu. Am fost diagnosticat cu o tulburare neurologică foarte rară. Nu eram pregătită să spun nimic înainte, dar sunt gata acum”, a adăugat ea. „Îmi văd viața și iubesc fiecare parte din ea”.

Despre posibilitatea unei reveniri, ea a spus: „Muncesc din greu în fiecare zi. Dar trebuie să recunosc că este o luptă. Mi-e atât de dor. Oamenii, mi-e dor de ei.

La sfârșitul clipului, Dion a declarat: „Dacă nu pot alerga, voi merge. Dacă nu pot merge, mă târăsc. Dar eu nu mă voi opri, ea nu se va opri”.

I Am: Celine Dion va avea premiera pe Amazon Prime pe 25 iunie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×