Reclamă

Anya Taylor-Joy a purtat o rochie roșie, scurtă. Cum arată ținuta din spate și ce a lăsat la vedere din trupul actriței

Anya Taylor-Joy a purtat o rochie roșie, scurtă. Actrița a lăsat puțin imaginației când a apărut la New York în timpul turneului de promovare al noii producții din care face parte, Furiosa: A Mad Max Saga.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 mai 2024, 7:01 / Actualizat: 24 mai 2024, 12:07

Tânăra în vârstă de 28 de ani joacă rolul principal în povestea cu Imperator Furiosa, personajul interpretat pentru prima dată de Charlize Theron în Mad Max: Fury Road. În timp ce apare la evenimente pentru noul ei film, Anya a atras atenția cu look-urile ei extrem de elegante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anya Taylor-Joy a purtat o rochie roșie, scurtă

Cu toate acestea, cel mai recent look al ei a întors toate privirile. Deși din față poate părea o rochie simplă, sexy, roșie, atunci când se întoarce cu spatele, silueta ei a fost lăsată la vedere fără inhibiții.

Ținuta ei era prinsă cu șireturi la spate, dar erau prinse atât de deschis încât sugera că nu avea lenjerie intimă. Rochia de culoarea vinului a fost croiată pentru a-i scoate în evidență abdomenul și picioarele, în timp ce bătea pe trotuarul orașului „care nu doarme niciodată”.

Părul de un blond platinat al Aniei era prinsă într-o coadă de cal. Coafura i-a scos în evidență tenul luminos, machiat discret. Singurul lucru din make-up care atrăgea atenția era rujul de un roșu aprins.

Anya Taylor-Joy, într-o rochie cu șireturi la spate
Ținuta ei era prinsă cu șireturi la spate, dar erau prinse atât de deschis încât sugera că nu avea lenjerie intimă / Profimedia Images
Reclamă

Cea mai recentă ieșire a ei vine după ce a mărturisit că nu avea permis de conducere înainte de a fi nevoită să facă cascadorii pentru Furiosa: A Mad Max Saga.

Ea a mai dezvăluit cât de „distractiv” a fost că ce a învățat într-o mașină este că trebuie să facă cascadorii.

„M-am îndrăgostit, vreau să-mi iau permisul de conducere, vreau să-mi iau licența de cascador. Este o modalitate foarte bună de a învăța să conduci.”

Reclamă

Anya a filmat 78 de zile pentru o scenă de 15 minute

Fury Road a adus-o pe Charlize Theron în rolul Furiosa, o războinică răzbunătoare care conduce un trib de femei într-un pustiu post-apocaliptic.

Acum, noul film cu Anya este pe punctul de a fi lansat. El relatează povestea sfâșietoare a originii care o transformă pe Furiosa într-un ucigaș nemilos.

Regizat de George Miller Furiosa: A Mad Max Saga a debutat la Cannes săptămâna trecută. Filmul a avut parte de o primire călduroasă în cadrul festivalului. Producția a primit ovație în picioare de șase minute și recenzii pozitive.

În timp ce promova filmul, Anya a dezvăluit că o secvență extinsă de 15 minute a avut nevoie de 78 de zile pentru a fi filmată.

„Am filmat-o timp de 78 de zile, 78 de zile!” a spus ea la The One Show. „Da. Se numește Stowaway. Era 100% muntele pe care încercam să-l urcăm cu toții.”

Anya Taylor-Joy a cunoscut succesul cu rolul din Gambitul Damei. Actrița a primit primul ei Glob de Aur pentru performanța din serial. De atunci a mai apărut în multe alte producții de succes. Acum, Anya pășește cu mai multă încredere la evenimentele publice. Cu toate acestea, din când în când, mai vorbește despre conexiunea ei cu personajul din Gambitul Damei.

„Atât Beth, cât și eu, mai ales în copilărie, am fost în mod inerent oameni singuri. Oameni care căutau cu disperare o lume. Un loc în care simțeam că putem contribui, că însemnăm ceva, sau să simțim că vom fi primiți în ea. Beth s-a regăsit în șah, iar eu m-am regăsit în artă. Nu am simțit că aparțin unui mediu sau că am ceva de oferit cu adevărat până când nu am intrat pentru prima dată pe un platou de filmare.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×