Reclamă

Adele a fost surprinsă cu un nou bărbat după divorț. Cine e presupusul iubit

După finalizarea divorțului său, Adele a fost surprinsă cu un nou bărbat. Au apărut deja zvonuri potrivit cărora artistul Skepta e noul său iubit. Recent, cei doi au fost surprinși împreună în public, în ciuda faptului că artista a negat relația.

Publicat: 13 iulie 2021, 8:13 / Actualizat: 13 iulie 2021, 15:09

În luna martie a acestui an, divorțul dintre cântăreața Adele și fostul ei soț, Simon Konecki, s-a încheiat. Potrivit BBC News, ei au custodie comună a fiului lor, Angelo. Cei doi au încheiat relația în aprilie 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, au apărut zvonuri potrivit cărora Adele are o nouă relație cu artistul Skepta. Deși ea a ținut să precizeze de mai multe ori că e în continuare singură. Adele și presupusul său iubit, Skepta, au fost surprinși recent în public într-un loc surprinzător.

Adele a fost surprinsă cu un nou bărbat după divorț

Deși are o avere de 190 de milioane de dolari și e una dintre cele mai bogate artiste din lume, Adele continuă să cumpere haine de la magazine cu prețuri mai accesibile. 

Adele a fost surprinsă cu un nou bărbat în California, Statele Unite ale Americii. Ea și artistul Skepta au mers împreună la cumpărături, scrie Page Six

Zvonuri despre relația dintre Adele și Skepta au apărut încă de anul trecut. În luna octombrie, publicația People a vorbit despre relația lor, însă Adele a ținut să menționeze că e în continuare singură.

Reclamă

Adele, în vârstă de 33 de ani, și Skepta, în vârstă de 38 de ani, au fost surprinși în timp ce erau la cumpărături. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Adele, pe scena Premiilor Grammy la cea de-a 59-a ediție a evenimentului. Artista a îmbrăcat o rochie neagră, cu aplicații aurii și argintii pe umeri
Adele a urcat pe scena Premiilor Grammy la cea de-a 59-a ediție, în anul 2017 / Getty Images
Reclamă

”Stătea și se uita la el în timp ce-și alegea pulovere, pantaloni, proba jachete și paltoane și îi ruga pe angajați să îl ajute,” a declarat o sursă pentru Page Six. ”Ea îi oferea sfaturi și-i spunea în ce îi stă cel mai bine.” 

Era drăgut că ea aștepta și se purta ca o iubită normală în timp ce el se uita prin magazin.  A făcut cumpărături timp de 45 de minute. 

– Sursă PageSix

Potrivit aceleiași surse, după ce Adele a fost surprinsă cu un nou bărbat, ea s-a jucat și cu animalul de companie al altui cumpărător în timp ce Skepta porba haine. 

Cine e Skepta, presupusul nou iubit al cântăreței Adele

Skepta (nume real Joseph Junior Adenuga) e un artist grime din Marea Britanie. El a primit trei nominalizări la Brit Awards și e considerat unul dintre cei mai importanți artiști din mișcarea grime. 

În 2018, el a devenit tatăl unei fetițe pe nume River. Pe plan personal, el a avut o relație cu modelul Naomi Campbell în anul 2018, scrie The Mirror.

Deși relația lor s-a încheiat, cei doi au rămas prieteni. De ziua lui Skepta, Naomi a publicat mai multe imagini cu ei doi, alături de un mesaj care a încântat fanii.

”La mulți ani, tinere,” a scris Naomi, ce a devenit recent mamă, alături de imagini. ”În această zi specială, te sărbătorim. Niciodată n-ai așteptat să vină lucrurile la tine, întotdeauna ai creat și le-ai lansat independent în lume și ai schimbat modul în care sunt făcute lucrurile! Ai cea mai magică minte, ce nu se oprește niciodată din creat…și ești acel prieten loial, care te susține și e acolo atunci când contează. Te voi iubi veșnic!” 

Deși Adele a fost surprinsă cu un nou bărbat după divorț, artista nu a oferit nicio declarație publică oficială până acum despre presupusa ei relație cu Skepta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×