Reclamă

Cine este Rich Paul și cu ce se ocupă. Noul iubit al lui Adele este unul dintre cei mai buni agenți sportivi ai NBA

Adele este o figură foarte importantă în lumea muzicii pop. De când a fost surprinsă alături de agentul sportiv Rich Paul, publicațiile nu s-au oprit din a specula lucruri cu privire la relația celor doi. Noul iubit al lui Adele este un om extrem de influent în lumea sportului, însă puțini știu care este povestea din spatele său.

Publicat: 24 iulie 2021, 7:52

Adele și Rich Paul au apărut prima dată în public în cadrul unui meci de baschet. Cei doi au stat unul lângă celălalt, alături de alte nume importante din lumea sportului. Artista este din ce în ce mai implicată în această lume și nu se decize de la nimic. Mai multe surse au confirmat faptul că cei doi se întâlnesc deja de câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Rich Paul și cu ce se ocupă

Noul iubit al lui Adele este un om extrem de important în lumea sportului. El este un agent sportiv și reprezeintă nume mari precum LeBron James, Ben Simmons și John Wall. Bărbatul în vârstă de 39 de ani pare că i-a cucerit inima frumoasei artiste. Cuplul a stat tot timpul unul lângă celălalt și au privit împreună meciul. Rich Paul este fondatorul la Klutch Sports Group și reprezintă cele mai mari vedete din lumea baschetului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Agentul Sportiv Rich Paul îmbrăcat la costum în timp ce zâmbește și ține în mână o sticlă de băutură la un eveniment privat din New Orleans din anul 2017
Rich Paul a reușit să-i cucerească inima artistei Adele / Profimedia Images

Mi-am dorit mereu să fiu un atlet. Totuși, inima mea este mare, însă statura nu mă ajută în acest domeniu. A fost nevoie să gândesc deschis ca să rezolv această problemă. Mi-am urmat visul, la fel ca tatăl meu.

– Rich Paul

Reclamă

Noul iubit al lui Adele și-a întâlnit primul client într-un mod cât se poate de neașteptat. El și LeBron James s-au cunoscut în 2002 în timp ce așteptau împreună același zbor către Atlanta. La acel moment Paul se ocupa cu vânzarea unor articole sportive, însă a reușit să-l impresioneze pe baschetbalist de la primele cuvinte. 

Am simțit că Rich este cineva lângă care vreau să cresc. A fost întotdeauna sincer cu mine și l-am vrut implicat în echipa care se ocupă de mine.

– LeBron James

După acest moment cariera lui Rich Paul a continuat să avanseze. După ce a intrat în cercul de apropiați ai lui Jame, Paul a reușit să formeze mai multe conexiuni cu oameni importanți din industrie care l-au ajutat să-și facă propria agenție. Curând agenția sa de talente sportive a ajuns pe lista celor mai valoroase agenții sportive din lume în mai puțin de cinci ani.

Reclamă

Conform The Hollywood Reporter, noul iubit al lui Adele are în plan să continue să inspire oamenii printr-o serie de memorii care îi vor documenta întreaga viață. De la băiatul crescut în Cleveland, la bărbatul care reușește să gestioneze una dintre cele mai importante agenții sportive din lume.

Relația dintre Adele și Rich Paul

Noul iubit al lui Adele pare că reușește să o facă pe artistă extrem de fericită. Rich Paul și Adele au fost surprinși pentru prima dată public atunci când au mers împreună la finala NBA.

Meciul a avut loc între Phoenix Suns și Milwaukee Bucks. Artista a fost fotografiată tot timpul râzând în timp ce privea meciul. Gesturile tandre dintre cei doi au trădat relația apropiată dintre ei.

Adele și nou ei iubit, agentul Rich Paul, la un meci de baschet, în 2021
Cele mai recente postări de pe rețelele de socializare arată că Adele este o împătimită a sportului / Profimedia Images

Conform publicației People, o sursă apropiată a artistei a declarat faptul că cei doi se întâlneau deja în secret de câteva luni. Tot sursele au declarat faptul că Adele este mult mai deschisă și sociabilă de când a finalizat divorțul cu fostul soț în luna martie.

Se pare că noul iubit al lui Adele are o influență pozitivă asupra artistei. Aceasta a fost admirată de către cei din jur pentru noua reușită. Adele a purtat o ținută care să-i pună în evidență silueta la care muncește din greu. Postări recente ale artistei de pe contul personal de Instagram au demonstrat faptul că Adele a devenit o împătimită a sportului. Fie că este sau nu influența noului său iubit, fanii par să aprecieze această schimbare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×