Reclamă

Adele și Rich Paul formează oficial un cuplu. Cum s-au fotografiat cei doi

Adele și Rich Paul formează oficial un cuplu. Artista a publicat primele imagini cu ei pe Instagram. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani nu se mai ascunde și confirmă toate speculațiile din ultima vreme.

Publicat: 19 septembrie 2021, 17:20

Adele și Rich Paul s-au fotografiat la un eveniment, într-o cabină foto, iar imaginile au fost publicate pe internet. Fanii artistei au fost pe fază și i-au admirat imediat, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele și Rich Paul formează oficial un cuplu

Adele a arătat incredibil într-o rochie neagră fără bretele, cu mâneci albe, bufante. Frumoasa artistă a asortat la rochia sa o pereche de cercei superbi. Descrierea imaginii a fost dintr-un simplu emoticon inimă, ceea ce i-a încântat pe fani.

Rich Paul s-a ridicat și el la înălțimea așteptărilor. Agentul sportiv a purtat un sacou din catifea neagră, la care a asortat o cămașă albă. Cei doi arată superb împreună.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Adele participa la un eveniment cu Rich Paul, unde a făcut și o fotografie cu antrenorul profesionist de baschet Jared Dudley. Jared, în vârstă de 36 de ani, care este antrenor asistent pentru Dallas Mavericks, a publicat și el o imagine cu Adele și Rich Paul pe contul său de Instagram.

Cuplul și-a confirmat povestea de dragoste luna trecută după ce a fost văzut la o cină. Prima dată Adele a fost fotografiată în compania lui Rich Paul la meciul cinci al finalei NBA din Phoenix, Arizona. În iulie, un prieten al cuplului a declarat că dragostea lor este obișnuită și că nu este nimic super serios deocamdată. Cu toate acestea, iată că lucrurile între cei doi merg din ce în ce mai bine.

„Adele s-a relaxat mult. Nu mai este la fel de serioasă ca atunci când era căsătorită. Își trăiește viața și se descurcă grozav. Are o vară grozavă alături de fiul ei, Angelo. Își petrec cea mai mare parte a timpului în LA”, a declarat o sursă a publicației People în urmă cu ceva timp.

Reclamă

Cine e și cu ce se ocupă Rich Paul

Rich Paul este agent sportiv al mai multor vedete de baschet, inclusiv LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall. El are o valoare estimată la 46 de milioane de dolari. A negociat peste 1 miliard de dolari în tranzacții active pentru clienții săi în timpul carierei.

În anul 2020 a fost inclus pe lista Forbes cu cei mai puternici top 10 agenți sportivi din lume. El s-a clasat pe locul 9. A fost clasat pe locul 2 la baschet la nivel global. El a fost, de asemenea, inclus pe lista Ebony Power 100 din 2020.

El este fondatorul Klutch Sports, parte a Agenției United Talent Agency (UTA), care a ajuns pe 23 de locuri pe lista celor mai valoroase agenții sportive din lume într-o perioadă de cinci ani, după implicarea lui Paul.

Agentul a lăsat un indiciu major asupra apropierii sale cu Adele într-un interviu de profil scris despre el în mai anul acesta. În timpul interviului, Rich s-a alăturat consultantului politic Adam Mendelsohn, căruia i s-a spus că „s-a terminat ieri”, referindu-se la cântăreață. Apoi, el a clarificat declarația mai târziu în timpul discuției. Acesta a spus atunci că artista se afla la el acasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×