Reclamă

Dieta Sirtfood face minuni: Adele a slăbit un număr mare de kilograme cu ea

Dieta Sirtfood a devenit de-a lungul timpului foarte cunoscută și apreciată printre vedetele din Europa. Aceasta a reușit să câștige și mai multă popularitate în momentul în care Adele a apărut pe scena de la Billboard Music Awards. Artista a impresionat atunci cu fizicul său de invidiat.

Publicat: 7 septembrie 2021, 7:48

Dita a fost lansată încă din anul 2016, însă puțini i-au acordat atenția necesară atunci. Adele a întors privirile tuturor atunci când a arătat transformarea prin care a trecut corpul său. Dieta aleasă de artistă a fost îmbinată cu un plan de exerciții fizice pe care antrenorul l-a creat special pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele a ținut dieta Sirtfood

Aidan Goggins și Glen Matten sunt considerați fondatorii dietei Sirtfood. Conform lor, dieta se bazează pe consumul unor alimente bogate în nutrienți, dar și a sucurilor naturale. Se pare că alimentele care au un potențial ridicat pentru a activa sirtuinele reușesc să-ți aducă într-un timp destul de mic rezultatele dorite. Sirtuinele ajută corpul să ardă mai ușor grăsimile și să ofere un boost metabolismului tău.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Printre cele mai comune alimente care se regăsesc pe listă se numără citricele, afinele, merele, turmericul, vinul roșu, ciocolata și cafeaua. Cu toate acestea, conform specialiștilor, vinul roșu și ciocolata neagră trebuie consumate cu moderație. Adele a înțeles foarte bine acest lucru, dovadă că a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme.

Reclamă

Dieta Sirtfood se desfășoară, în mod obișnuit. În două faze. Prima fază a dietei ține o săptămână. În această primă săptămână caloriile tale trebuie să fie restricționate și să consumi în medie 1 000 de calorii pe zi. În prima fază, cei mai mulți adepți ai dietei încurajează consumul de sucuri verzi. Acestea pot fi consumate în locul meselor principale și se recomandă maxim trei sucuri verzi pe zi.

Un suc verde extrem de eficient poate fi și sucul de spanac și castravete. În cea de-a patra zi a dietei până la ziua a șaptea, se poate crește numărul de calorii la 1 500. Astfel, veți putea combina două sucuri verzi și două mese generoase în fiecare zi.

După aceste două faze se recomandă un plan de menținere combinat cu multe exerciții fizice. Adele a primit multe reacții pozitive după ce a postat primele imagini pe conturile sale de socializare. Fanii s-au bucurat să o vadă într-o formă fizică mai bună. Eforturile sale au fost apreciate, iar dieta Sirtfood a crescut și mai mult în popularitate. 

Reclamă

Efectele adverse ale dietei Sirtfood

În ciuda rezultatelor ”miraculoase” pe care dieta Sirtfood le are, mulți specialiști avertizează cu privire la efectele sale negative. Adele nu a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme doar pentru că a ținut această dietă. Vedeta a combinat dieta cu multe exerciții fizice.

Pe lângă antrenamentele de cardio, aceasta a mers frecvent la sală pentru antrenamentele cu greutăți. De când această dietă a câștigat popularitate, specialiștii au avertizat cu privire la alegerea sa. Conform acestora, această dietă te împinge să reduci mult prea mult numărul de calorii pe care le consumi.

De altfel, nu există studii specifice care să demonstreze că pierderea în greutate se datorează în exclusivitate acestei diete. Consumarea a mai puțin de 1 000 de calorii pe zi nu este recomandată fără supravegherea unui medic specialist. Chiar și 1.500 de calorii pot fi mult prea puține pentru anumite persoane.

O dietă atât de restrictivă în calorii poate duce și la alte probleme. În timp poate apărea un deficit al proteinelor, vitaminelor și mineralelor. Alegerea unui plan alimentar echilibrat și a unor exerciții potrivite pentru tine poate să te ajute mult mai mult decât orice ”dietă minune”. În plus, conform publicației Express UK pe lângă dietă, Adele a luat parte la clase de pilates și a făcut în mod regulat exerciții fizice alături de Camila Goodies, o antrenoare personală care a lucrat cu vedeta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×