Reclamă

Puține vedete au curajul să apară așa. Cum arată Adele nemachiată

Adele este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Deși nu a dorit să stea prea mult în atenția fotografilor, artista postează din când în când imagini pe rețelele de socializare. Recent, fanii au putut vedea cum arată Adele nemachiată.

Publicat: 18 august 2021, 8:15

Sunt rare ocaziile când vedetele își lasă chipul natural, mai ales în fața fanilor. Cu toate acestea, de când a apărut trend-ul cu un chip cât mai natural, multe dintre celebrități au ales să se lase descoperite de secrete în fața celor care le admiră și le urmăresc pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată Adele nemachiată

De această dată, postarea cu Adele nemachiată a fost pe placul fanilor. Vedeta a strâns milioane de aprecieri din partea celor care au văzut imaginea. Vedeta de 33 de ani, are un ten impecabil, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Admiratorii au văzut cum arată cu adevărat chipul vedetei. Au sesizat și faptul că artista și-a mai deschis culoarea părului. Nuanța de blond pe care a ales-o nu face decât să-i pună și mai bine în evidență trăsăturile chipului, scrie Yahoo.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Imaginea a fost realizată în timpul campionatului Euro 2020. Cântăreața și-a arătat de mai multe ori pasiunea pentru fotbal. De când formează un cuplu cu agentul sportiv, pare din ce în ce mai prezentă la astfel de evenimente.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre ea și Rich Paul pare să evolueze frumos. Cea mai recentă apariție a lor a fost în oraș, la restaurant pentru a lua masa cu un alt cuplu. Rich Paul este un nume important în lumea sportului, iar reputația sa este fără cusur. Adele nu este deloc deranjată de acest lucru. Chiar îl însoțește atunci când participă la evenimente cu oameni de renume din sportul mondial. Surse apropiate celor doi au declarat pentru tabloidele internaționale că artista se simte bine să fie mereu în preajma celui pe care îl iubește.

Cum a început povestea de dragoste dintre Adele și Rich Paul

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună la un meci de baschet. Acela a fost momentul în care agentul sportiv i-a făcut introducerea iubitei sale în lumea în care el performează. De când au fost surprinși împreună, sursele apropiate ale artistei au declarat că aceasta este mult mai vesele și dornică să iasă afară cu cei din jur.

Reclamă

Apropiații celor doi au declarat că s-au întâlnit mai multe luni în secret înainte să se afișeze în public. De când formează un cuplu cu Rich Paul, Adele arată mai bine ca niciodată și vrea să iasă mereu în oraș și să fie înconjurată de oameni pe care îi iubește. Iubitul lui Adele eprezintă nume mari precum LeBron James, John Wall și Ben Simmons. Iubitul lui Adele a fondat Klutch Sports Group unde a reușit să atragă cele mai mari vedete din lumea baschetului.

Povestea lui în lumea sportului a început în anul 2002, atunci când l-a întâlnit pe LeBron James. În acel moment, iubitul lui Adele se ocupa cu vânzarea de articole sportive. Renumitul baschetbalist a fost profund impresionat de ambiția lui Rich Paul, iar de aici și până la o carieră de succes nu a mai fost decât un pas. Cei doi au început o frumoasă colaborare și așa Rich Paul a ajuns să reprezinte cele mai importante nume din lumea sportului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×