Reclamă

Adele dă curs speculațiilor despre logodna cu Rich Paul. Artista a purtat un inel masiv cu diamant la BRIT Awards 2022

Adele dă curs speculațiilor despre logodna cu Rich Paul. Vedeta și-a făcut apariția pe covorul roșu de la BRIT Awards 2022 cu un inel masiv cu diamant de la Lorraine Schwartz. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile, iar fanii nu au ratat această șansă de a aduce în discuția relația ei.

Publicat: 9 februarie 2022, 11:49

Adele i-a uimit pe toți la BRIT Awards 2022 nu numai cu prestația ei, ci și cu diamantele superbe pe care le-a purtat pe covorul roșu. Cântăreața, care a câștigat BRIT pentru Cântecul anului pentru megahitul ei "Easy On Me", a stârnit admirația cu rochia ei personalizată din catifea Armani Privé, cu un decolteu superb și o trenă din tul strălucitor, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele dă curs speculațiilor despre logodna cu Rich Paul

Ea a combinat look-ul, stilizat de Jamie Mizrahi, cu cercei strălucitori cu diamante Lorraine Schwartz. A purtat un inel uriaș cu diamant în formă de lacrimă, chiar deasupra tatuajului ei cu „Paradise”.

Inelul de pe deget a dus la o mulțime de speculații pe rețelele sociale. Mulți au speculat că artista poate va dezvălui că s-a logodit cu iubitul ei, agentul sportiv Rich Paul. Un reprezentant al bijutierului îndrăgit de celebrități Lorraine Schwartz confirmă că Adele poartă un inel din colecția designerului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Adele, într-o rochie lungă, neagră, la Brit Awards 2022
Aadele și-a făcut apariția pe covorul roșu de la BRIT Awards 2022 cu un inel masiv cu diamant de la Lorraine Schwartz / Profimedia Images
Reclamă

Adele a publicat pe Instagram o fotografie cu Paul în septembrie 2021, în aceeași lună în care o sursă a declarat pentru People că cei doi formează un cuplu și că lucrurile sunt destul de serioase între ei: „Se distrează cu Rich. Ei petrec mult timp împreună. Adele pare foarte fericită”.

„Adele iese pentru prima sa apariție pe covorul roșu după o absență de cinci ani la BRIT AWARDS. E îmbrăcată într-o rochie personalizată de catifea neagră și tul de la Armani Privé. Poartă un inel imens pe deget! Este ea logodită?” a scris cronicarul de modă și personalitatea mass-media Evan Ross Katz pe Instagram, care a strâns peste 8.149 de aprecieri.

„Presa a încercat să spună că au fost probleme în paradis. Acum, domnișoara Adele iese logodită pentru a se căsători IKTRRR 🗣🗣🗣”, a scris utilizatorul Twitter @bubblegumbusa. În timp ce un alt utilizator, @meanddarling, a scris: „Adele, doamne! Așteaptă un minut. Este logodită? Am scăpat ceva?”.

Reclamă

Jurnalistul britanic de divertisment Ellie Phillips a postat pe Twitter: „Ermm… A anunțat Adele lumea că s-a logodit cu Rich Paul purtând acest inel cu diamante în formă de lacrimă WHOPPER la #britanici!?? 💍😍”.

Ce a spus Adele atunci când și-a primit premiile la BRIT Awards 2022

Covorul roșu de la BRIT Awards 2022 marchează revenirea lui Adele la premii după o pauză de 5 ani. E prima ei apariție publică de la anularea bruscă a „Weekends cu Adele”, concertele din Las Vegas.

Însă cântăreața a fost ăntr-o dispoziție bună la premiile BRIT. Chiar a glumit cu reporterii de pe covor spunând că este încântată că va merge fast food după spectacol. Adele a câștigat și câteva premii la evenimentul din acest an.

„În primul rând nu mi-am dat seama că sunt atât de multe cântece nominalizate. Nu-mi vine să cred că o baladă la pian i-a învins pe atât de mulți. Mulțumesc foarte mult. Este întotdeauna o plăcere să fiu aici. Îmi place mereu să vin acasă. BRIT-urile sunt o parte atât de importantă a carierei mele de când eram un copil mic”, a spus ea în timpul discursului după ce a primit trofeul pentru Cântecul anului.

Cântăreața a anunțat la sfârșitul lunii ianuarie că își va amâna concertele în Las Vegas, programate inițial să se desfășoare între 21 ianuarie și 16 aprilie. Ea a spus pe Instagram vestea supărătoare și și-a cerut scuze fanilor după ce a explicat că echipa ei a fost nevoită să ia aceste decizii din cauza restricțiilor pe care le provoacă COVID-19.

Tot pe rețelele sociale, Adele a confirmat că ea și Paul sunt încă împreună, în ciuda zvonurilor că relația lor s-a dizolvat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×