Reclamă

Lady Gaga se întoarce în Las Vegas. Vedeta a anunțat continuarea seriei de concerte Jazz & Piano

Anul 2022 vine cu o serie de vești bune pentru fanii actriței principale din producția House of Gucci. Lady Gaga a anunțat recent că se întoarce în Las Vegas în luna aprilie pentru a susține o nouă serie de concerte Jazz & Piano. Aceasta va cânta în fața admiratorilor la Dolby Live din Park MGM, Las Vegas. Seria concertelor va începe pe data de 14 aprilie și se va încheia pe 1 mai.

Publicat: 1 februarie 2022, 11:41

Biletele pre-sale sunt deja disponibile pentru admiratorii vedetei, celelalte bilete pentru publicul general vor intra în vânzare din data de 4 februarie, scrie publicația Consequence.net. Gaga a confirmat nouă spectacole pe care le va susține pe scenă. Conform declarațiilor reprezentanților acesteia, vedeta dorește să-și arate dragostea pentru fanii care au susținut-o necondiționat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga se întoarce în Las Vegas

De-a lungul timpului, Gaga a reușit să strângă un număr de 37 de milioane de vânzări ale albumelor sale la nivel mondial. Vedeta a devenit una dintre cele mai bine vândute artiste din toate timpurile. Muzica sa a reușit să inspire milioane de fani, iar în prezent artista este pregătită să se întoarcă pe scenele mari.

Vezi mai multe imagini cu Lady Gaga în Galeria Foto!

După ce o bună perioadă de timp a fost ocupată cu promovarea filmului House of Gucci, Gaga a decis că este momentul să se întoarcă la prima sa pasiune, muzica. Diva în vârstă de 35 de ani și-a luat prin surprindere admiratorii cu vestea cea mare postată pe rețelele sociale.

Reclamă

După ce a publicat un clip al posterului oficial pentru concertele din Las Vegas, aceasta a împărtășit cu admiratorii o imagine dintr-o sală de fitness. Se pare că artista se pregătește intens pentru spectacolele pe care le va avea de susținut. Prețul biletelor pentru eveniment încă nu a fost comunicat.

Cu toate acestea, popularitatea sa a crescut în urma apariției în filmul House of Gucci, iar organizatorii se așteaptă la un număr cât mai mare de participanți în sala spectacolului din Las Vegas, scrie Daily Mail. De altfel, vedeta este nominalizată la categoria ”cea mai bună actriță” la cea de-a 27-a ediție a Premiilor Critics’ Choice. Acestea avea loc pe data de 13 martie în Statele Unite ale Americii. 

Cum se pregătește Lady Gaga pentru concertele din Las Vegas

Reclamă

Fanii vedetei internaționale au toate motivele de bucurie. Lady Gaga a anunțat că se întoarce în Las Vegas. Veste a fost o surpriză pentru cei mai mulți. Artista Adela ar fi urmat să susțină și ea o serie de concerte în Las Vegas, însă vedeta s-a văzut nevoită să le anuleze din cauza pandemiei de COVID-19.

Se pare că echipa de organizare a actriței din House of Gucci stă mult mai bine cu pregătirile pentru marele evenimente. Seria de nouă concerte se așteaptă să reunească un număr impresionant de spectatori. Gaga a mai susținut o serie de evenimente în Las Vegas în luna octombrie a anului trecut. Atunci vedeta a interpretat unele dintre cele mai îndrăgite piese din repertoriul său.

Toate melodiile au fost orchestrate și adaptate stilului muzical jazz. Show-urile de atunci au fost inspirate din anii 1920 și au impresionat fanii. Vedeta s-a pregătit luni întregi pentru acele spectacole, iar acum pare că se află în același scenariu.

Se pare că Gaga s-a întors la sală pentru a-și recăpăta forma fizică. Fanii se așteaptă să audă hit-uri precum Poker Face, Bad Romance, Born This Way și nu numai.

Repetițiile sunt în toi, iar presiunea asupra vedetei este la cote maxime. Conform publicației Daily Mail pentru concertele susținute în octombrie, vedeta a primit 1.3 milioane de dolari pe noapte. Garderoba artistei de atunci a fost estimată la 9.6 milioane de dolari. Fanii se așteaptă ca de această dată spectacolele să fie și mai pline de viață. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×