Reclamă

Adele a reacționat după ce s-a spus că s-a despărțit de Rich Paul. Ce mesaj a scris artista pe Instagram

Adele și Rich Paul formează un cuplu încă de la jumătatea lunii septembrie a anului 2021. Cei doi s-au afișat împreună la mai multe evenimente publice, iar fotografii i-au surprins deseori în intimitate la întâlniri romantice. Cu toate acestea, în presa internațională s-a zvonit faptul că cei doi ar fi rupt relația. De data aceasta, Adele a rupt tăcerea și a reacționat după ce s-a spus că s-a despărțit de Rich Paul.

Publicat: 2 februarie 2022, 11:21

Conform publicației Page Six, neînțelegerile dintre Adele și Rch Paul ar fi apărut la scurt timp după ce diva a fost nevoită să-și amâne toate concertele din Las Vegas. De altfel, mulți au spus că la baza acestei decizii ar fi stat și iubitul vedetei. De atunci o sursă apropiată cuplului ar fi dezvăluit că certurile dintre ei s-au întețit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele a reacționat după ce s-a spus că s-a despărțit de Rich Paul

După anularea neașteptată a concertelor din Las Vegas, Adele a fost preocupată să rezolve lucrurile. Fanii și-au arătat nemulțumirea, iar vedeta a promis că va reveni cu un anunț oficial. Aceasta și-a dorit să reprogrameze întreaga agendă a evenimentelor.

Vezi mai multe imagini cu Adele și Rich Paul în Galeria Foto!

Sursele spun că Rich Paul a fost cel care a încercat să o ajute să-și renegocieze contractul. Publicația Page Six spune că imediat după ce și-a anulat concertele din Las Vegas aceasta a plecat la casa iubitului său, Rich Paul și că ar fi rămas acolo până în momentul prezent. În ciuda faptului că Rich a încercat să-și arate sprijinul față de iubita sa, apropiații vedetei spun că aceasta a reacționat ”dramatic”.

Reclamă

”Ea și Rich se tot ceartă, iar relația lor este foarte sensibilă. Relația lor a fost așa chiar și înainte de a anula ea concertele din Las Vegas. Adele este o persoană foarte emotivă și dramatică. El este mult mai realist. Sunt foarte diferiți unul de celălalt și pare că au atins un punct sensibil în relația lor.”

În fața unor astfel de speculații, Adele nu a mai putut păstra tăcerea și a reacționat după ce s-a spus că s-a despărțit de Rich Paul. Cântăreața a postat pe Instagram următorul mesaj:

”Buna, sunt foarte fericită să vă anunț că urmează să cânt la Premiile BRIT săptămâna viitoare. Abia aștept să mă întâlnesc cu Graham Norton și să stăm la povești pe canapea cât sunt în oraș. Sunt nerăbdătoare pentru ce urmează! Oh, iar Rich vă trimite și el multă iubire.”

Reclamă

Mesajul subtil i-a făcut pe fanii din lumea întreagă să reacționeze în secțiunea de comentarii, cu toate acestea, mulți i-au adresat aceeași întrebare artistei privind reprogramarea concertelor din Las Vegas.

Mesajul transmis de Adele după ce a anulat concertele din Las Vegas

Adele a postat vestea că își va anula concertele din Las Vegas cu doar 24 de ore înainte ca acestea să înceapă. Ce mai mulți fani erau deja la acel moment în drum spre locația unde ar fi urmat să aibă loc spectacolele. În clipul distributi pe Instagram, artista a început să plângă cerându-și scuze de la fanii săi.

Vedeta a declarat că pandemia a împiedicat-o să termine repetițiile și întreaga organizare la timp. La scurt timp de la mesajul postat, fanii i-au cerut explicații privind reprogramarea agendei. Sursele spun că există o altă parte a acestei povești. Pentru publicația Page Six un apropiat al vedetei a povestit cum s-au desfășurat repetițiile din ultimele săptămâni de dinaintea spectacolului pentru artistă.

Aceștia spun că Adele nu se putea concentra în timpul repetițiilor. Cei mai mulți spun că vedeta se oprea din repetiții pentru a-l suna pe Rich Paul, iar cei doi începeau să se certe. În plus publicațiile au scos în evidență faptul că Rich Paul nu a venit niciodată în Vegas să-și susțină iubita în timpul repetițiilor.

Artista nu a vrut să ofere nicio explicație publică, în schimb aceasta s-a mulțumit prin a răspunde ”atacurilor” venite din partea presei prin mesajul subtil postat pe Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×