Reclamă

Imagini rare cu Adele dinainte să slăbească. Artista e de nerecunoscut în pozele care abia acum au fost date publicității

Adele a dedicat noul album fiului ei de nouă ani. Acesta a fost și o încercare de a-și explica divorțul după o pauză de șase ani. Acum, au apărut imagini rare cu Adele dinainte să slăbească. Artista este greu de recunoscut în cele mai recente imagini care au fost date publicității.

Publicat: 31 ianuarie 2022, 7:18 / Actualizat: 31 ianuarie 2022, 10:56

Cântăreața a fost în mod constant unul dintre cele mai mari talente ale Marii Britanii în ultimul deceniu. A trecut printr-o călătorie de slăbire, care a făcut-o să pară altă femeie. Acum au apărut imagini care au mai fost publicate, poze în care kilogramele în plus puseseră stăpânire pe trupul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini rare cu Adele dinainte să slăbească

Adele a apărut la Brits în anul 2008, după ce a cunoscut faima cu albumul ei de debut. „Chasing Pavements” și „Make You Feel My Love” au devenit hituri într-un timp foarte scurt. Dincolo de toate așteptările, acesta a fost doar începutul unei cariere muzicale senzaționale, scrie thesun.

Cu toate acestea, Adele a observat că oamenii au început să vorbească constant despre greutatea ei. Privind înapoi la primele ei apariții în public, vedeta a spus: „Părea să-i uimească pe oameni că eram de talie mare și că aveam succes. Așa m-am simțit”. Dar o Adele încrezătoare în forțele proprii a adăugat: „Nu fac muzică pentru ochi, ci muzică pentru urechi”.

După ce și-a lansat cel de-al doilea album de studio, Adele a răspuns celor care comentau cu privire la silueta ei.

În timpul unui interviu acordat revistei Q, vedeta a spus: „Am mărimea 16. Nu aș încuraja pe nimeni să fie supraponderal. Așa cum nu aș încuraja un nenorocit de model Ralph Lauren să sugă gheața atunci când e pe cale să leșine. Am o mulțime de lucruri pe lista mea de lucruri de făcut și acestea sunt chiar în partea de jos. Când am timp liber, nu vreau să merg la sală. Vreau să merg să mă distrez cu colegii mei”, spunea Adele în anul 2011.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Adele, fotografiată în timp ce citea ziarul, în perioada de dinainte să slăbească
Adele a apărut la Brits în anul 2008, după ce a cunoscut faima cu albumul ei de debut / Profimedia Images

Primele schimbări pe care artista le-a făcut la stilul ei de viață

Reclamă

În ciuda faptului că arăta uimitor înainte, Adele a decis că trebuie să adopte un stil de viață mai echilibrat de dragul vocii ei. Aceasta a suferit o hemoragie vocală în 2011. Ea a renunțat la alcool, țigări și cofeina, precum și la alimentele picante sau la citrice.

Ea a recunoscut în anul 2015 că „este al naibii de plictisitor, dar nu cred că îți iei vocea în serios până când ai un accident”. Tot atunci, Adele și-a motivat alegerea de a-și schimba stilul de viață din cauza fricii că își va pierde vocea.

Adele a început să slăbească înainte de turneul de 13 luni pe care l-a organizat în anul 2017. A început să lucreze cu celebrul ei antrenor personal, Pete Geracimo. Acesta a dezvăluit mai târziu: „Când Adele și cu mine am început călătoria noastră împreună, prioritatea noastră nu a fost slăbirea. Ne doream să fie o persoană sănătoasă”.

Vorbind pentru Vogue în 2016, ea a spus: „Încercam să obțin rezistență pentru turneul meu, așa că am slăbit puțin. Acum mă potrivesc în haine normale, de la raft, ceea ce este o problemă foarte mare pentru mine!”

Ce a însemnat divorțul în procesul de slăbire al lui Adele

După ce și-a anunțat despărțirea de soțul ei în aprilie 2019, Adele părea să se dedice mai mult schimbării de imagine. Antrenorul ei Geracimo recunoaștea modul în care viața ei personală i-a afectat călătoria de slăbire într-o postare pe Instagram.

El a spus: „De când s-a mutat în LA, a trecut prin niște schimbări personale grele. Este firesc ca odată cu schimbarea să apară un nou sentiment de sine. Dorința de a fi cea mai bună versiune posibilă a ta”.

Adele și-a recunoscut pierderea în greutate în public pentru prima dată în timpul apariției ei la Saturday Night Live în 2020.

Ea a glumit atunci cu gazda emisiunii: „Știu că arăt foarte, foarte diferit de când m-ai văzut ultima oară. Dar, de fapt, din cauza tuturor restricțiilor Covid, a trebuit să călătoresc cu un bagaj mai mic și am putut aduce doar jumătate din mine, iar aceasta este jumătatea pe care am ales-o.”

Adele și-a arătat silueta zveltă în 2021, pozand într-un tricou de fotbal al Angliei înaintea Finalei Euro. Presa tabloidă susține că Adele a încercat The Sirtfood Diet, care se bazează pe alimente vegetale, cum ar fi kale și hrișcă, dar ea a spus pentru Vogue: „Nu, nu am făcut asta”.

Ce spune Adele despre transformarea prin care a trecut

De asemenea, se spune că artista a intensificat antrenamentele din sala de sport cu sesiuni de pilates cu prietena ei, Ayda Field. Experții au estimat că Adele a pierdut aproximativ 45 de kilograme în ultimii ani.

Într-un nou interviu acordat Vogue despre cel de-al patrulea album al său, Adele a spus că nu și-a dorit niciodată să piardă în greutate, dar exercițiile pe care le făcea o ajutau să facă față anxietății.

Ea a spus: „Anxietatea mea a fost teribilă. Cu siguranță am învățat o mulțime de instrumente în terapia mea și merg mai departecu ele. Cred că anxietatea se înrăutățește atunci când încerci să scapi de ea.”

Potrivit compozitorului, ea a slăbit 45 de kg în ultimii doi ani. Tot ea spune că nu a simțit niciodată nevoia să facă din acest lucru o metodă de promovare.

Ea a recunoscut: „Am făcut-o pentru mine și nu pentru altcineva. Deci de ce aș împărtăși aceste detalii vreodată? Nu mi se pare fascinant. Este corpul meu. Mănânc mai mult decât obișnuiam, pentru că mă antrenez atât de mult”, încercând să specifice că nu a ținut nicio dietă.

O altă teorie pe care cântăreața a vrut să o clarifice este că pierderea ei în greutate nu a fost niciodată o decizie legată de răzbunarea față de fostul soț. Aceste imagini rare cu Adele au apărut abia acum, iar transformarea este uimitoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×