Reclamă

Adele ar putea câștiga două milioane de dolari în urma concertelor din Las Vegas. Cum va arăta programul artistei

Vocea și personalitatea unică au ajutat-o întotdeauna pe Adele să se facă remarcată. De când și-a lansat noile piese, fanii au urmărit-o pretutindeni. La 33 de ani, cariera vedetei se află în plină ascensiune. De data aceasta, Adele ar putea câștiga două milioane de dolari în urma concertelor ce pare le va susține la Colosseumul de la Caesars Palace din Las Vegas.

Publicat: 12 decembrie 2021, 6:18

Conform surselor internaționale, Adele va avea un program impresionant ce va cuprinde 24 de spectacole la Caesares Palace. Acestea vor începe cu data de 21 ianuarie și se vor finaliza pe 16 aprilie. DailyMail a afirmat că o parte din biletele care au fost puse spre vânzare săptămâna aceasta s-au vândut în mai puțin de șase ore de la lansare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele ar putea câștiga două milioane de dolari în urma concertelor din Las Vegas

Cântăreața Adele este pregătită să cucerească din nou inimile oamenilor cu interpretările sale emoționante. Vedeta internațională s-a întors în lumea spectacolului după ce a avut o pauză îndelungată. După succesul din 2015 cu albumul 25, Adele a lansat noul material discografic intitulat 30 și a reușit să impresioneze oameni din lumea întreagă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Artista este extrem de apreciată, iar admiratorii acesteia sunt nerăbdători să o vadă în concert. Dorința lor ar putea fi împlinită curând. Vedeta va susține 24 e spectacole în Las Vegas la Caesars Palace. Conform surselor externe, prețul biletelor variază între 85 și 5.000 de dolari.

Reclamă

Primele bilete au fost vândute în mai puțin de șase ore. În urma concertelor, Adele ar putea câștiga două milioane de dolari, scrie DailyMail. Sala de concerte va avea o capacitate de 4.200 de persoane, conform surselor. Cele mai scumpe bilete vor ajunge la suma impresionantă de 5.000 de dolari pentru rândurile din față.

Biletele de la balcon se vor ridica la 600 de dolari, iar cele din spate pot fi achiziționate cu doar 85 de dolari. Organizatorii se așteaptă la încasări de 600.000 de dolari în urma unui singur spectacol. Conform unui top realizat de TMZ, Celine Dion este artista care a avut cele mai multe încasări în urma concertelor pe care le-a ținut în același loc între 2003 și 2007.

Pe scena extraordinară din Las Vegas au urcat de-a lungul timpului artiști precum Elton John, Celine Dion, Mariah Carey, Bette Midler, Cher și Rod Stewart.

Reclamă

Cum s-a schimbat viața artistei în ultima perioadă

Viața cântăreței Adele s-a schimbat în mod radical în ultima vreme. Vedeta a reușit să piardă un număr impresionant de kilograme, a finalizat un divorț și și-a găsit iubirea în brațele unui nou bărbat. În plus, una dintre cele mai mari realizări ale sale a fost lansarea noului album 30.

Materialul discografic urmează să fie promovat într-o serie de concerte uimitoare pe care le va susține în Las Vegas în perioada de la sfârșitul lunii ianuarie până la jumătatea lunii aprilie. Într-un interviu recent pe care l-a acordat celebrei Oprah Winfrey, Adele a povestit despre modul în care s-a schimbat viața sa în ultima perioadă.

Vedeta a mărturisit că i-a fost destul de dificil după divorț. Aceasta și-a găsit liniștea și determinarea în exercițiile fizice. Pentru a scăpa de anxietate aceasta s-a concentrat asupra antrenamentelor.

Acest lucru s-a văzut rapid în silueta pe care a reușit să o obțină. Adele arată și se simte mai bine ca niciodată, ar declarațiile au fost făcute chiar de ea. Vedeta este gata să se întoarcă pe scenă și să facă ceea ce știe mai bine, să aducă emoție în sufletul spectatorilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×