Reclamă

Adele a purtat un costum din piele la un meci de baschet. Iubitul ei trebuie să fie tare mândru de ea

Noul stil vestimentar al artistei a atras atenția tuturor și a fost intens discutat în ultimul timp. Adele a purtat un costum din piele la un meci de baschet, iar fotografii au fost atenți la fiecare mișcare a sa. Cântăreața arată mai bine ca niciodată și toată lumea a apreciat acest lucru.

Publicat: 22 octombrie 2021, 8:39

Cântăreața a apărut la meciul de baschet NBA din Los Angeles, Lakers vs. Golden State Warriors, alături de noul ei iubit, agentul sportiv Rich Paul. Pentru această ieșire în public, artista a optat pentru o ținută luxoasă și foarte scumpă, potrivit Harpersbazaar.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele a purtat un costum din piele la un meci de baschet

Adele a ales pentru această ținută un blazer elegant din piele și pantaloni asortați de la Altuzarra. Peste a ales o haină monocromă și pantofi stiletto de la Louis Vuitton, alături de o geantă de la aceeași casă de modă. Cu toate acestea, Rich Paul a apărut îmbrăcat lejer. Acesta a purtat o maletă neagră, pantaloni gri și geacă verde cu fermoar.

Adele și Rich Paul și-au oficializat relația pe rețelele sociale în luna septembrie. Atunci cântăreața a publicat o fotografie frumoasă a cupului de la o nuntă la care au participat împreună. În ciuda faptului că artista a fost destul de ocupată în ultimul timp și a lucrat la promovarea viitorului ei album de studio, 30, aceasta pare că îi este alături iubitului în cariera de agent.

Vezi mai multe imagini cu Adele de la meciul de baschet în GALERIA FOTO!

Reclamă

Potrivit lui Adele, albumul povestește procesul ei de vindecare după divorțul de fostul soț Simon Konecki.

„Albumul este cel care a fost ca un prieten atunci când simțeam că mă consum de propria mea durere. Mi-am reconstruit cu grijă casa și inima de atunci și acest album spune această poveste. Acasă este locul acolo unde este inima.”

Ce spune artista despre ultimii ani din viața sa

Reclamă

Recent, artista a avut și o apariție rară pe coperta revistei Vogue, British Vogue și US Vogue. Pentru revista celebră, Adele a oferit un interviu în exclusivitate despre schimbările din viața sa din ultima vreme. Artista a vorbit deschis despre obsesia pe care a făcut-o pentru exercițiile fizice, dar și despre divorțul prin care a trecut, de fostul soț, Simon Konecki, dar și despre actuala relație cu Rich Paul.

Fără perdea, artista s-a lăsat pozată din toate unghiurile și a decis să rupă tăcerea. Aceasta a discutat deschis despre schimbările care au avut loc în viața ei în ultimul timp.

Schimbările prin care a trecut Adele

Primul lucru care se observă la ea este faptul că a slăbit foarte mult. Alimentația a contat foarte mult, însă Adele a recunoscut că are o adevărată obsesie pentru sport. Vedeta încearcă să-și combată stările de anxietate cu ajutorul exercițiilor fizice. Astfel, Adele a menționat că a ajuns să facă sport chiar și de trei ori pe zi.

Nu a fost niciodată despre a pierde în greutate. Mi-am dorit doar să devin mai puternică și să-mi ofer mai mult timp fără a sta în preajma telefonului. Am dezvoltat o obsesie. Fac sport chiar și de trei ori pe zi.

– Adele

Deși a spus că s-a pus multă presiune pe ea după divorț și că mulți bărbați au refuzat să iasă cu ea din cauza celebrității și a fotografilor care stau mereu pe urmele ei, Adele și-a găsit fericirea alături de Rich Paul.

Rich nu este ca ceilalți bărbați. El nu se sperie, iar mie nu-mi pasă oricum despre cine știe despre relația noastră. Este un bărbat minunat, este foarte amuzant și extrem de deștept.

– Adele

Adele este acum mai fericită ca niciodată și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Rich Paul. Surse din apropierea celor doi au declarat că sunt îndrăgostiți unul de celălalt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×