Reclamă

Joseph Baena se antrenează intens în sala de sport. Fiul lui Arnold Schwarzenegger a publicat poze cu transformarea lui

Când a apărut vestea despre aventura lui Mildred Baena cu legenda culturismului Arnold Schwarzenegger, presa a preluat rapid informațiile și totul a fost ca o furtună. Totul a luat o întorsătură și mai mare atunci când a venit confirmarea că actorul a avut un copil în afara căsătoriei. Joseph Baena se antrenează intens în sala de sport și pare că îi calcă pe urme tatălui său.

Publicat: 9 septembrie 2022, 7:08 / Actualizat: 9 septembrie 2022, 15:06

În ciuda tuturor reacțiilor și controverselor, familia Schwarzenegger a lucrat la rezolvarea acestui conflict. Dragostea pe care o împărtășesc acum tatăl și fiul unul față de celălalt este necondiționată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joseph Baena se antrenează intens în sala de sport

Cu timpul, relația dintre Joseph și tatăl său s-a îmbunătățit. Cu fiecare zi care trece, asemănarea devine mai puternică între cei doi. Mai ales acum, când Joseph a distribuit o imagine pe Instagram și fanii au rămas fără cuvinte neștiind dacă în poze este Joseph sau chiar Arnold.

Cei care au văzut imaginea în mediul online nu s-au putut abține să nu observe asemănarea izbitoare dintre cei doi, scrie essentiallysports.com.

Fără să piardă timpul, fanii au început să „contureze” asemănarea dintre tată și fiu. Făcând aluzie la o viitoare carieră în culturism, unul dintre fani spunea: „E ca un stejar tânăr… trebuie să concureze 🙌”. Apreciind munca grea a lui Baena la sală, unul dintre admiratorii săi a scris: „O fiară absolută 👏”.

Reclamă

Dragostea lui Joseph pentru culturism este la cele mai înalte cote. La fel ca tatăl său, tânărul iubește sala de sport și se străduiește să se mențină în formă. Efortul pe care îl depune Baena este incredibil, după cum citează fanii, „👏Pentru o secundă, am crezut că este tatăl tău 👏👏felicitari 👏”. Un alt fan a scris: „Acesta este Arnold jr 💪”.

Cum se înțeleg Arnold și Joseph Baena

Lumea s-a schimbat peste noapte pentru tânărul Joseph, când a fost informat că tatăl său este Arnold. La o vârstă fragedă, lucrurile au fost incontestabil dificile. Dar crescând, Joseph a tratat totul cu har și maturitate. Abia în anul 2011, Arnold a mărturisit adevărul cu privire la fiul pe care îl avea în secret. Acela a fost și momentul în care, Maria Shriver, fosta sa soție, a depus actele pentru divorț.

Reclamă

Mai mult decât conștientizarea că el este fiul lui Arnold, atenția presei a fost inconfortabilă. Joseph a devenit mai încrezător în propriile sale forțe odată cu vârsta și timpul. Spre bucuria fanilor, Arnold petrece mult timp în compania fiului și pare că se simt bine împreună.

După cum a spus un fan în postare, „M-am uitat la Predator aseară. Cineva ar trebui să facă un remake cu tine în frunte, ca fiul Annei și al lui Dutch”. Fanii își doresc să-l vadă pe Baena călcând pe urmele tatălui și în ceea ce privește actoria.

Joseph Baena a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, Arnold Schwarzenegger, în cadrul unui podcast găzduit de surorile Stallone.

”A durat destul de mult pentru mine să mă apropii de tatăl meu. Însă acum mă simt confortabil în prezența sa. Ne place să glumim unul cu celălalt și să purtăm discuții despre orice subiect. Am crescut alături de mama și am fost mereu tensionat să nu-l dezamăgesc. Acum lucrurile stau minunat între noi. Sunt foarte fericit că pot fi atât de apropiat de tata. Este foarte curios cu privire la viața mea și îi place atunci când îi povestesc despre ”drama” care mă înconjoară. Vorbim deseori despre fete.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×