Reclamă

Joseph Baena se antrenează intens în sala de sport. Fiul lui Arnold Schwarzenegger a publicat poze cu transformarea lui

Când a apărut vestea despre aventura lui Mildred Baena cu legenda culturismului Arnold Schwarzenegger, presa a preluat rapid informațiile și totul a fost ca o furtună. Totul a luat o întorsătură și mai mare atunci când a venit confirmarea că actorul a avut un copil în afara căsătoriei. Joseph Baena se antrenează intens în sala de sport și pare că îi calcă pe urme tatălui său.

Publicat: 9 septembrie 2022, 7:08 / Actualizat: 9 septembrie 2022, 15:06

În ciuda tuturor reacțiilor și controverselor, familia Schwarzenegger a lucrat la rezolvarea acestui conflict. Dragostea pe care o împărtășesc acum tatăl și fiul unul față de celălalt este necondiționată.

Joseph Baena se antrenează intens în sala de sport

Cu timpul, relația dintre Joseph și tatăl său s-a îmbunătățit. Cu fiecare zi care trece, asemănarea devine mai puternică între cei doi. Mai ales acum, când Joseph a distribuit o imagine pe Instagram și fanii au rămas fără cuvinte neștiind dacă în poze este Joseph sau chiar Arnold.

Cei care au văzut imaginea în mediul online nu s-au putut abține să nu observe asemănarea izbitoare dintre cei doi, scrie essentiallysports.com.

Fără să piardă timpul, fanii au început să „contureze” asemănarea dintre tată și fiu. Făcând aluzie la o viitoare carieră în culturism, unul dintre fani spunea: „E ca un stejar tânăr… trebuie să concureze 🙌”. Apreciind munca grea a lui Baena la sală, unul dintre admiratorii săi a scris: „O fiară absolută 👏”.

Reclamă

Dragostea lui Joseph pentru culturism este la cele mai înalte cote. La fel ca tatăl său, tânărul iubește sala de sport și se străduiește să se mențină în formă. Efortul pe care îl depune Baena este incredibil, după cum citează fanii, „👏Pentru o secundă, am crezut că este tatăl tău 👏👏felicitari 👏”. Un alt fan a scris: „Acesta este Arnold jr 💪”.

Cum se înțeleg Arnold și Joseph Baena

Lumea s-a schimbat peste noapte pentru tânărul Joseph, când a fost informat că tatăl său este Arnold. La o vârstă fragedă, lucrurile au fost incontestabil dificile. Dar crescând, Joseph a tratat totul cu har și maturitate. Abia în anul 2011, Arnold a mărturisit adevărul cu privire la fiul pe care îl avea în secret. Acela a fost și momentul în care, Maria Shriver, fosta sa soție, a depus actele pentru divorț.

Reclamă

Mai mult decât conștientizarea că el este fiul lui Arnold, atenția presei a fost inconfortabilă. Joseph a devenit mai încrezător în propriile sale forțe odată cu vârsta și timpul. Spre bucuria fanilor, Arnold petrece mult timp în compania fiului și pare că se simt bine împreună.

După cum a spus un fan în postare, „M-am uitat la Predator aseară. Cineva ar trebui să facă un remake cu tine în frunte, ca fiul Annei și al lui Dutch”. Fanii își doresc să-l vadă pe Baena călcând pe urmele tatălui și în ceea ce privește actoria.

Joseph Baena a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, Arnold Schwarzenegger, în cadrul unui podcast găzduit de surorile Stallone.

”A durat destul de mult pentru mine să mă apropii de tatăl meu. Însă acum mă simt confortabil în prezența sa. Ne place să glumim unul cu celălalt și să purtăm discuții despre orice subiect. Am crescut alături de mama și am fost mereu tensionat să nu-l dezamăgesc. Acum lucrurile stau minunat între noi. Sunt foarte fericit că pot fi atât de apropiat de tata. Este foarte curios cu privire la viața mea și îi place atunci când îi povestesc despre ”drama” care mă înconjoară. Vorbim deseori despre fete.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×