Reclamă

Jennifer Flavin și Sylvester Stallone divorțează. Cei doi se despart după 25 de ani de căsnicie

Jennifer Flavin și Sylvester Stallone divorțează. Căsnicia celor doi se încheie după 25 de ani de iubire. Soția actorului a fost cea care a depus actele. Cei doi au declarat că își doresc o separare pe cale amiabilă, care să se petreacă departe de lumina reflectoarelor.

Publicat: 25 august 2022, 11:08

Sylvester Stallone a fost cel care a oferit primele declarații pentru publicația CNN. Acesta are inima frântă, dar își iubește nespus familia pe care a creat-o alături de Jennifer. Cei doi au fost căsătoriți încă din anul 1997.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Flavin și Sylvester Stallone divorțează

Vestea separării i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii celor doi. Unul din cele mai apreciate cupluri de la Hollywood a decis să meargă pe drumuri separate, după ce au petrecut împreună mai bine de 25 de ani.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Flavin și Sylvester Stallone în Galeria Foto!

Deși decizia nu a fost deloc una ușoară pentru cei doi, Stallone a acceptat dorința soției sale. Se pare că Jennifer a depus singură cererea pentru divorț. Sylvester a făcut și primele declarații, la scurt timp după aflarea veștii.

Reclamă

”Îmi iubesc familia. O să abordăm acest proces pe cale amiabilă, așa cum ne-am rezolvat mereu problemele personale.”

Jennifer și-a comentat și ea decizia de a se separa de fostul soț. Aceasta a publicat un mesaj emoționant pe care l-a făcut cunoscut tuturor admiratorilor săi.

Chiar dacă nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui întotdeauna relația noastră de peste 30 de ani. Amândoi suntem dedicați în totalitate fetelor noastre frumoase. Îmi doresc să ne respectați intimitatea pentru a merge mai departe pe această cale amiabilă”.

Reclamă

Sylvester și Jennifer au împreună trei fiice minunate, Sophia, 25 de ani, Sistine, 24 de ani, și Scarlet, 20 de ani. Nu este singurul cuplu care ia prin surprindere mediul online. Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit după 16 ani de relație, la începutul acestui an.

Cum s-au cunoscut Jennifer Flavin și Sylvester Stallone

Jennifer Flavin și Sylvester Stallone divorțează după 25 de ani de căsnicie, dar povestea lor de dragoste este mult mai lungă de atât. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1988, într-un restaurant din Beverly Hills. Flavin avea doar 19 ani atunci când l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soț.

Stallone avea în jur de 40 de ani atunci când a văzut-o pentru prima dată pe Flavin, însă între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

În anul 1990, cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună pe covorul roșu. Stallone și-a invitat partenera la o gală din Los Angeles, acolo unde Jennifer a impresionat cu frumusețea sa. Patru ani mai târziu, Stallone a anunțat că s-a despărțit de partenera sa, anunțul a fost făcut prin intermediul unei scrisori.

Flavin a fost extrem de dezamăgită la acel moment și a declarat pentru People că ”a scăpat” de orice lucru care îi aducea aminte de fostul partener. Relația lor a fost mereu una cu suișuri și coborâșuri. În 1995, cei doi au anunțat că s-au împăcat și sunt mai fericiți ca niciodată.

Un an mai târziu, Jennifer și Sylvester, au adus pe lume primul copil, o fetiță pe nume Shopia. Relația lor a devenit tot mai solidă, iar în 1997 s-au căsătorit.

În 1998 au adus pe lume cel de-al doilea copil, iar în 2002 a venit pe lume și ultima fiică a cuplului. Familia fericită a trăit în armonie pentru mai bine de 25 de ani. În ciuda faptului că au decis să se speare, Jennifer spune că își va iubi mereu familia. Vedeta nu a dat detalii privind motivul divorțului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×