Reclamă

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de actor pe rețelele sociale

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit. Anunțul oficial a fost făcut de actorul în vârstă de 42 de ani pe contul său personal de Instagram. Acesta a postat un mesaj în care a explicat situația actuală din familia sa. Momoa și Lisa Bonet au avut o relație încă din anul 2005.

Publicat: 13 ianuarie 2022, 9:43

După 16 ani petrecuți împreună au ales să meargă mai departe pe drumuri separate. Cuplul de îndrăgostiți s-a căsătorit în urmă cu doar patru ani. Împreună au doi copii minunați, Nakoa -Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa și Lola Iolani Momoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit

Vedeta din Aquaman a decis să împartă această veste neașteptată cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale. Mesajul emoționant a fost postat alături de o serie de fotografii. În ciuda faptului că au avut împreună o familie frumoasă, cei doi soți vor merge mai departe pe drumuri diferite.

Vezi mai multe imagini cu Jason Momoa și Lisa Bonet în Galeria Foto!

Jason Momoa alături de mama sa, Coni Momoa și cei doi copii, Lola Momoa și Nakoa-Wolf-Momoa împreună cu soția lui Lisa
Actorul are alături de soția sa, Lisa Bonet, doi adolescenți superbi / Getty Images

”Am simțit amândoi transformările care au venit în aceste vremuri schimbătoare. Este o revoluție în plină desfășurare, iar familia noastră nu face excepție de la acest lucru. Am decis să împărtășim cu voi aceste vești cu privire la mariajul nostru. Nu facem acest anunț pentru că ar fi demn de o știre, ci pentru că vrem să mergem mai departe cu demnitate și sinceritate.”

Reclamă

Actorul din Dune a explicat pe larg decizia luată alături de soția sa. Totodată, acesta a oferit câteva detalii vagi cu privire la ce se va întâmpla pe mai departe cu familia sa. Soția vedetei nu deține cu cont de Instagram. Mesajul a fost semnat la final de către cei doi parteneri. În încheierea anunțului, vedetele au ținut să lămurească situația și viitorul copiilor lor.

”Dragostea dintre noi doi ne va duce mai departe și va evolua în noi direcții. Ne eliberăm unul pe altul pentru a fi persoanele despre care învățăm să fim. Devotamentul nostru este neclintit și se îndreaptă către copiii noștri. Îi vom învăța ce este posibil trăind prin rugăciune, astfel încât dragostea pentru ei va avea mereu întâietate.”

Cum a început relația dintre Jason Momoa și Lisa Bonet

Reclamă

Vestea că Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit a venit complet neașteptată. Cei doi soți s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2005 într-un club de jazz, scrie publicația CNN Entertainment. La acel moment, Momoa nu se bucura de faima pe care o deține astăzi. Conform declarațiilor făcute de actor, acesta s-a îndrăgostit de viitoarea sa soție cu mult înainte de a o cunoaște.

”De când aveam opt ani și am văzut-o la TV am știut că această femeie trebuie să fie a mea. Eram sigur de faptul că o voi căuta și voi face orice îmi stă în putință pentru a ajunge la ea” a declarat actorul în cadrul emisiunii The Late Late Show în 2017.

Cei doi îndrăgostiți au avut o legătură încă de la prima întâlnire. Lisa Bonet a vorbit întotdeauna cu emoție despre soțul său. De altfel, actrița spune într-un interviu din 2018 că întrea ea și Momoa a fost dragoste la prima vedere. Momoa și Bonet s-au căsătorit mult mai târziu, în anul 2017, într-o ceremonie restrânsă și secretă la acel moment. 

La doi ani după ce s-au întâlnit pentru prima dată, Lisa aducea pe lume primul copil, pe micuța Lola. Un an mai târziu, vedeta l-a născut și pe Nakoa – Wolf. Cei doi adolescenți au apărut recent pe covorul roșu la premiera filmului No Time to Die.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×