Reclamă

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit. Ce anunț au făcut pe rețelele sociale

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit după doi ani de relație. Anunțul a fost făcut de cântăreață pe contul personal de Instagram. Mesajul emoționant a luat complet prin surprindere fanii obișnuiți să-i vadă pe cei doi îndrăgostiți tot timpul în ipostaze tandre.

Publicat: 18 noiembrie 2021, 11:49

Camila și Shawn au fost prieteni foarte buni înainte să devină un cuplu. Cei doi și-au început relația romantică în luna iulie a anului 2019. Îndrăgostiții au declarat deseori că sunt fericiți și norocoși că se au unul pe celălalt. Cu toate acestea, se pare că în spatele camerelor lucrurile au stat diferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit

Camila Cabello și Shawn Mendes au făcut anunțul care a frânt inimile sutelor de fani. Cuplul era unul dintre cele mai apreciate din industria muzicală. În ciuda poveștii lor de iubire de doi ani, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Camila Cabello în timp ce își șterge lacrimile la masă dupa ce ea și Shawn Mendes s-au despărțit
Camila Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit după doi ani de relație. Anunțul a fost făcut făcut de cântăreață / Profimedia Images

Artista în vârstă de 24 de ani a făcut anunțul pe contul personal de Instagram într-un story activ 24 de ore. Mesajul emoționant vorbește în numele amândurora, fiind modul prin care aceștia au decis să le mulțumească fanilor pentru susținere și înțelegere.

Reclamă

”Bună prieteni. Shawn și eu am decis să punem punct relației noastre romantice, însă dragostea noastră unul pentru celălalt este la fel de puternică. Ne-am început relația ca fiind cei mai buni prieteni și vom rămâne așa pentru totdeauna. Apreciem foarte mult suportul și sprijinul pe care ni l-ați oferit de la început și sperăm să ne fiți alături în continuare.”

Camila Cabello și Shawn Mendes au anunțat că s-au despărțit. Cei doi au fost prieteni pentru mai mulți ani înainte să-și înceapă relația în 2019. Mendes a spus în mai multe interviuri că s-a apropiat de Camila foarte mult în timpul pandemiei de COVID-19. Cei doi au stat împreună în perioada carantinei în Miami. Cântărețul a declarat că melodia ”Summer of Love” a fost inspirată de primele lor luni de relație din timpul pandemiei.

Ce au declarat Camila Cabello și Shawn Mendes despre relația lor în trecut

Reclamă

Camila Cabello și Shawn Mendes au declarat că s-au despărțit. Vestea a uimit complet fanii de pe internet. Cei mai mulți erau obișnuiți să-i vadă pe cei doi îndrăgostiți tot timpul în ipostaze tandre.

Shawn a declarat în nenumărate interviuri cât de importantă este Camila pentru el și cum l-a transformat relația cu artista.

”Mă simt foarte bine alături de ea. Am scris și un cântec despre noi. Camila și eu suntem foarte norocoși pentru că am reușit să fim prezenți în această relație încă de la început. Ne-am relaxat foarte mult și nu a fost nevoie să fim plecați din cauza programelor aglomerate. Cred că dacă nu ar fi fost această pandemie ne-ar fi fost foarte dificil să fim împreună și să reușim să ne conectăm unul cu celălalt.”

Nu doar cântărețul a avut cuvinte emoționante privind relația sa cu arsita în vârstă de 24 de ani. Camila a oferit un interviu în care a vorbit la fel de frumos despre partenerul său.

Relația lor a fost înfloritoare, iar la sfârșitul anului 2020 au decis să adopte un câine împreună, Tarzan. Deși artiștii nu au precizat motivul despărțirii, ei speră ca fanii să le înțeleagă decizia și să le fie alături în continuare în această perioadă delicată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×