Reclamă

Camila Cabello și Shawn Mendes au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum s-au distrat cei doi îndrăgostiți pe o plajă din Miami

Camila Cabello și Shawn Mendes au atras privirile tuturor. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre pe o plajă din Miami. Artista în vârstă de 24 de ani nu și-a luat o clipă ochii de la iubitul său pe care l-a răsfățat cu sărutări dulci. Paparazzi au fost și ei atenți la gesturile vedetei și au surprins cu precizie fiecare moment.

Publicat: 7 noiembrie 2021, 5:41 / Actualizat: 7 noiembrie 2021, 7:05

Camila Cabello și iubitul său par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cuplul a mers să se distreze în Miami, unul din locurile preferate ale vedetei, conform Daily Mail. De-a lungul timpului Camila a fost surprinsă în repetate rânduri distrându-se pe nisipul fierbinte al plajei celebre din Florida. Cei doi nu au ținut cont de nimic și s-au alintat tot timpul unul pe altul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camila Cabello și Shawn Mendes au fost surprinși în ipostaze tandre

Camila Cabello trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de cântărețul Shawn Mendes. Cei doi au început să se întâlnească la începutul lunii iulie 2019. Într-un interviu din trecut, Shawn a spus că pandemia de COVID-19 i-a unit și mai mult, devenind un cuplu tot mai puternic.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Camila Cabello și Shawn Mendes în timp ce se sărută pe o plajă din Miami
Cei doi îndrădostiți nu și-au putut lua mâinile unul de pe altul / Profimedia Images

Camila și eu am fost foarte norocoși pentru că am avut mult timp pe care să-l putem petrece împreună. A fost prima dată în ultimii șase ani când am putut să mp relaxez și să mă bucur de prezența iubitei mele. Am mers deseori cu bicicletele prin Miami și am făcut multe alte lucruri împreună.

– Shawn Mendes

Reclamă

Camila Cabello și Shawn Mendes își petrec deseori timpul în Miami. Fotografii i-au surprins recent în ipostaze tandre pe plajă. Artista în vârstă de 24 de ani a purtat un costum de baie în două piese. Costumul albastru i-a lăsat la vedere silueta care s-a transformat vizibil în ultima vreme.

Deși a luat câteva kilograme în plus, iubitul vedetei nu pare deloc deranjat de acest lucru. Shawn și-a sărutat iubita și a ținut-o tot timpul alături de el. Cântărețul este complet îndrăgostit, iar iubirea dintre cei doi crește pe zi ce trece. Imaginile cu cei doi au ajuns să facă rapid înconjurul internetului.

Camila Cabello și Shawn Mendes se bucură de toată dragostea fanilor săi, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din industria muzicală de la acest moment.

Reclamă

Camila Cabello promovează o imagnie pozitivă asupra corpului femeilor

Camila Cabello și Shawn Mendes au o relație de dragoste foarte frumoasă. Cei doi se iubesc tot mai mult, iar artista pare extrem de fericită în brațele iubitului său. Deși gurile rele spun că vedeta a luat în greutate, Camila nu pare deloc deranjată de comentariile răutăcioase ale celorlalți.

Camilla nu se sfiește să-și afișeze formele pe plaja fierbinte alături de iubitul ei. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, vedeta a povestit despre impactul pe care l-a avut pandemia asupra vieții sale. Aceasta a trecut prin momente dificile și a suferit de multe ori de epuizare înainte ca pandemia s-o oblige să-și anuleze o parte din evenimente.

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound – Camila Cabello

Într-un videoclip postat pe TikTok, aceasta a recunoscut că are câteva kilograme în plus. Artista a subliniat că numărul de kilograme nu ar trebui să reprezinte modul în care o persoană se raportează la o alta. La fel ca multe alte vedete, artista promovează o imagine pozitivă asupra corpului.

Deși fanii au atacat-o pe rețelele sociale, Camila nu le-a răspuns. Vedeta a fost criticată pentru cum a ieșit la alergat. Camila are totuși o atitudine plină de optimism și îi încurajează pe ceilalți să se accepte așa cum sunt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×