Reclamă

Nicole Murphy a fost fotografiată pe stradă în Los Angeles. Cum arată fosta soție a lui Eddie Murphy la 54 de ani

Nicole Murphy a fost fotografiată pe stradă în Los Angeles. Deși a trecut de prima tinerețe, frumoasa vedetă pare că a descoperit elixirul tinereții, iar imaginile cu ea sunt peste tot în presa tabloidă.

Publicat: 25 iulie 2022, 7:12

Formele ei nu pot trece neobservate atunci când iese în public. De aceea, Nicole este mereu fotografiată, mai ales că nu ține deloc cont de presiunea socială și îmbracă cele mai sexy ținute chiar dacă are 54 de ani. Recent, mai multe vedete trecute de 50 de ani au fost supuse criticile, mai ales atunci când au pozat în ipostaze sexy pe rețelele sociale, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Murphy a fost fotografiată pe stradă în Los Angeles

De data aceasta, vedeta a atras atenția într-o bustieră de culoarea lavandei și o pereche de pantaloni scurți, sport. Fosta soție a lui Eddie Murphy a fost fotografiată în timp ce făcea cumpărături de la brand de lux și avea în mână o sticlă cu apă plată.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Nicole Murphy, pe stradă în Los Angeles, cu o sticlă de apă plată în mână
Nicole Murphy a fost fotografiată pe stradă în Los Angeles / Getty Images

Destul de relaxată în atitudine, Nicole a completat ținuta cu o borsetă prinsă în jurul taliei și o pereche de ochelari de soare. Vedeta a ales o ținută mulată care i-a scos în evidență formele trupului, gest pe care multe femei de vârsta ei nu au curajul să-l facă. Fotografii au fost pe urmele ei și aceasta a fost fotografiată din toate părțile.

Reclamă

Posteriorul este punctul foarte al lui Nicole, dar de această dată a fost acoperit de borsetă. Cu toate acestea, nici bustul nu se lasă mai prejos și atrage privirile mai ceva ca un magnet.

Cum a decurs relația dintre Nicole și Eddie Murphy

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mulți ani, iar în urma divorțului au pornit pe căi diferite, Nicole și Eddie au rămas prieteni. Cei doi au decis să rămână în relații bune pentru a-și crește copiii în armonie. Cei doi s-au căsătorit în anul 1993, dar au divorțat după numai două săptămâni. Atunci, motivele invocate au fost lipsa de comunicare și certurile dese. Divorțul dintre cei doi s-a încheiat în anul 2006.

Reclamă

Nicole și Eddie au împreună cinci copii. Bella, Bria, Zola Ivy, Shayne Audra și Miles Mitchell. După despărțire, Nicole a mai fost combinată de presă cu diverși bărbați celebri. De cele mai multe ori aceasta a dezmințit zvonurile.

Eddie Murpy este renumit pentru faptul că are în total zece copii cu cinci femei diferite. Din aventura cu fosta artistă din Trupa Spice Girls, Mel B, actorul are o fată pe nume Angel. Chiar dacă nu a crezut că este fiica lui, un test de paternitate a demonstrat adevărul. Nici actorul nu a avut prea mult noroc în dragoste.

Când se făceau demersurile pentru testul de paternitate, acesta s-a căsătorit cu Tracey Edmonds. După căsătoria din 2008, cei doi s-au despărțit după numai 2 săptămâni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×