Reclamă

Elon Musk e în vacanță în Mykonos. Omul de afaceri se relaxează pe un iaht de lux alături de o femeie misterioasă

Elon Musk e în vacanță în Mykonos. Omul de afaceri, în vârstă de 51 de ani, se bucură de o călătorie cu super-agentul de la Hollywood Ari Emanuel și soția sa, creatoare de modă, Sarah Staudinger.

Publicat: 20 iulie 2022, 7:39

El a dezvăluit recent că are 10 copii de trei femei diferite. Acesta a mai declarat că este implicat într-un proces cu Twitter după ce a renunțat la o preluare de 44 de miliarde de dolari a platformei de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar Elon Musk nu lasă nimic din toate acestea să-l împiedice să se bucure de o vacanță de lux în Grecia cu prietenii. Fondatorul SpaceX și Tesla, în vârstă de 51 de ani, a fost văzut luni stând la soare. El a savurat mai multe băuturi pe un iaht în largul coastei insulei Mykonos.

Elon Musk e în vacanță în Mykonos

Lui i s-au alăturat designerul de modă Sarah Staudinger, 33 de ani, fondatorul brandului de modă Staud, și noul ei soț, agent Entourage de la HBO – Ari Emanuel, de 61 de ani. Arătând de parcă nu-i pasă de nimic în lume, Musk s-a relaxat de minune, scrie DailyMail.

În grupul de prieteni nu a fost prezentă și actrița australiană Natasha Bassett, în vârstă de 27 de ani. Ea e cea mai recentă femeie despre care s-a spus că avut o legătură romantică cu miliardarul.

Cei doi au fost văzuți luând masa împreună în St. Tropez, în sudul Franței, în luna mai. De asemenea s-au numărat printre invitații la nunta lui Ari și Sarah oficiată de Larry David.

Reclamă

„Elon și Natasha sunt într-o relație de câțiva ani”, a declarat un insider pentru Daily Telegraph Confidential din Australia.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Musk se distrează alături de prieteni
Musk a dezvăluit recent că are 10 copii de trei femei diferite / Profimedia Images
Reclamă

Elon Musk a devenit tată recent

„Cred că relația lor este destul de tumultoasă, mai ales că el are același tip de relație cu Grimes”. Între timp, Musk a devenit din nou tată alături de starul pop canadian Grimes, pe numele real Claire Boucher. Fiica lor Exa Dark Sideræl s-a născut printr-o mamă surogat în decembrie. Cei doi mai au un fiu X Æ A-Xii (pronunțat „X-Ash-A-12”) care acum are doi ani. Copiii sunt cunoscuți ca X și Y pe scurt.

Recent a ieșit la iveală că Musk a devenit tată de gemeni în noiembrie anul trecut. El a fost implicat într-o relație cu un director executiv de la una dintre companiile sale, Shivon Zilis. Mogulul Tesla mai are cinci copii cu prima sa soție, autoarea canadiană Justine Musk.

Un al șaselea copil, primul lor, a murit de sindromul morții subite a sugarului la vârsta de zece săptămâni în 2002. Aceste eveniment i-a determinat să folosească fertilizarea in vitro. Apoi Justine a născut gemeni pe Vivian și Griffin, în 2004, urmați de tripleți, Kai, Saxon și Damian, în 2006.

Ce se întâmplă între Twitter și Elon Musk

După o ofertă mult lăudată pentru Twitter, care a fost acceptată de consiliul de administrație al platformei, Musk s-a retras acum din înțelegere. El și-a exprimat îngrijorarea că Twitter a fost înșelător cu privire la numărul de conturi false.

El nu a prezentat nicio dovadă care să susțină afirmațiile sale. Inițial, Musk a fost de acord cu o taxă de încheiere de 1 miliard de dolari ca parte a acordului de cumpărare. Se pare că CEO-ul Twitter, Parag Agrawal, și compania sa se îndreaptă către o luptă legală pentru a forța vânzarea.

Fondatorul companiei de mașini electrice Tesla a trimis o scrisoare pe Twitter spunând că se retrage din afacerea controversată pe care a încheiat-o în aprilie pentru a cumpăra platforma.

La începutul acestei luni, el a postat pe Twitter: „Fac tot posibilul pentru a ajuta criza subpopulației. Scăderea ratei natalității este de departe cel mai mare pericol cu care se confruntă civilizația”.

El a adăugat: „Sper că aveți familii mari și felicitări celor care au deja!”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×