Reclamă

Relațiile lui Elon Musk. Cine sunt femeile care i-au influnțat viața miliardarului

Relațiile lui Elon Musk au fost întotdeauna în atenția presei internaționale. De-a lungul timpului miliardarul a trăit câteva povești de dragoste memorabile. Chiar dacă au exista multe suișuri și coborâșuri, Musk se poate mândri că avut alături unele dintre cele mai frumoase și mai inteligente femei. 

Publicat: 17 iulie 2022, 7:18

Relațiile lui Elon Musk nu au rezistat testului timpului. Cu cât acest a devenit mai ocupat, cu atât timpul dintre partenerele de viață s-a scurtat. Se pare că programul acestuia a devenit un impediment în a avea parte de o relație stabilă și de lungă durată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relațiile lui Elon Musk

Chiar dacă relațiile lui Elon Musk nu au fost de lungă durată, miliardarul a  reușit să facă multe femei fericite. Acesta are în prezent nouă copii și se bucură de timpul pe care îl poate petrece în rolul de tată. atunci când are timp liber îl petrece cu copii săi. Hai să aflăm împreună care au fost cele mai importante relații pe care Elon Musk le-a avut de-a lungul anilor.

Justine Musk

Elon Musk și scriitoarea Justine Wilson s-au întâlnit la sfârșitul anilor 90 la Universitatea din Ontario, Canada. Conform declarațiilor pe care scriitoare le-a făcut în anul 2009, Musk a invitat-o pe aceasta la înghețată. Deși aceasta a acceptat, ulterior s-a răzgândit și i-a lăsa miliardarului un bilețel pe ușa de la camera de cămin în care îi explica de ce nu mai poate ajunge la întâlnire.

Justine Musk alături de actorul Jason Merritt pozând împreună pe covorul roșu
Justine Musk alături de actorul Jason Merritt, după despărțirea de Elon Musk / Profimedia Images
Reclamă

Însă Musk nu s-a lăsat descurajat, iar în aceeași seară a apărut la ușa viitoarei sale soții cu două cornete de înghețată. După o relație cu multe suișuri și coborâșuri, Elon și Justine s-au căsătorit în anul 2000. Cei doi au împreună cinci copii, o pereche de gemeni și tripleți. Căsnicia lor a durat opt ani. În anul 2008 au anunțat că divorțează și merg pe drumuri separate.

Talulah Riley

În anul în care s-a despărțit de fosta soție, Musk a întâlnit-o pe Talulah Riley într-un bar din Londra, scriu sursele internaționale. Cei doi s-au apropiat rapid unul de celălalt și au descoperit că au multe lucruri în comun. Relația lor a avansat foarte rapid.

Reclamă

Musk și Talulah s-au căsătorit în anul 2010, la doar doi ani după ce s-au întâlnit prima dată. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult. În anul 2012 cuplul a decis să divorțeze.

Elon Musk alături de Talulah Riley în timp ce pozează împreună pe covorul roșu
Musk a întâlnit-o pe Talulah Riley într-un bar din Londra / Profimedia Images

La acel moment Musk a postat un mesaj prin care își exprima dragostea pentru fosta soție: ”Au fost patru ani extraordinari. Am să te iubesc întotdeauna. Într-o zi vei face pe cineva foarte fericit”.

Despărțirea celor doi nu a durat foarte mult, iar în anul 2013 au decis să se căsătorească din nou. În cele din urmă au divorțat definitiv în anul 2016.

Amber Heard

După divorțul de Talulah a urmat o altă relație plină de suișuri și coborâșuri. Deși nu există informații clare privind relația lor, se crede că Musk și Amber Heard au fost împreună din anul 2016 până în anul 2017. Se pare că cei doi s-ar fi întâlnit pe platourile de filmare ale producției Machete Kills în anul 2013. Din acel moment au avut o prietenie de lungă durată și au decis să aibă o relație aba trei ani mai târziu.

Elon Musk alături de Amber Heard la o întâlnire romantică
Musk și Amber Heard au fost împreună din anul 2016 până în anul 2017 / Profimedia Images

Despărțirea din anul 2017 ar fi avut loc din cauza programului aglomerat pe care amândoi îl aveau la acel moment. Musk a fost cel care a explicat decizia de a merge pe drumuri separate. Miliardarul a explicat că va rămâne prieten foarte bun cu Amber și îi va purta o dragoste aparte întotdeauna. Se pare că fosta soție a lui Johnny Depp se află pe lista relațiile speciale ale lui Elon Musk.

Grimes

Musk nu a rezistat foarte mult timp singur și a început ă nouă relație. În anul 2018 acesta a cunoscut-o pe Grimes. Se pare că cei doi au început să vorbească după ce Grimes a făcut o glumă despre inteligența artificială, iar Musk i-a da imediat un mesaj pe rețelele sociale. Zvonurile privind o posibilă relație abia au început să circule atunci când ei doi și-au făcut deja debutul pe covorul roșu la Met Gala.

Elon Musk la costum alb și fosta lui iubită Grimes la Met Gala 2020
Elon Musk și cântăreața Grimes s-au despărțit după trei ani de relație / Profimedia Images

Relația lor a durat aproape doi ani, iar în 2020 s-a zvonit că s-ar fi despărțit. Acest zvon a început să circule după ce Musk nu și-a mai urmărit partenera pe rețelele sociale. Însă cei doi au spulberat orice știre falsă atunci când au anunțat venirea pe lume a primului lor copil, Grimes și Musk au împreună un băiețel pe nume X AE A-XII. Cuplul s-a despărțit în mod oficial în luna septembrie a anului 2021.

Câteva luni mai târziu, în decembrie, aceștia au adus pe lume al doilea copil, de data aceasta o fetiță. Cei doi o alintă pe micuță Y. Fetița a fost născută cu ajutorul unei mame surogat. Musk și Grimes au ținut acest lcuru secret până în luna martie a anului 2022.

Natasha Bassett

Relațiile lui Elon Musk au fost întotdeauna în atenția presei internaționale. După despărțirea de Grimes, miliardarul și-a găsit alinarea în brațele altei vedete. Acesta a fost surprins alături de actrița Natasha Bassett. Conform surselor apropiate ale miliardarului, cei doi se întâlnesc deja de câteva luni, dar au preferat să țină acest lucru secret.

Natasha Bassett într-o rochie verde în timp ce se plimbă de mână cu miliardarul și fondatorul Tesla, fiind una din femeile de pe lista cu relațiile lui Elon Musk
Natasha Bassett și Elon Musk au fost surprinși în ipostaze tandre / Profimedia Images

Alte surse spun că cei doi ar fi fost într-o relație de ani de zile, doar că nu au reușit să o mențină tot timpul. În ciuda zvonurilor care circulă în mediul online, Natasha și Musk nu au vrut să comenteze lucrurile și au preferat să se bucure în continuare de timpul pe care îl petrec împreună.

Shivon Zilis

Cele mai recente informații privind relațiile lui Elon Musk spun că acesta ar fi avut o legătură amoroasă cu Shivon Zilis. Se pare că Zilis ar fi angajată la una din companiile fondate de miliardar. Shivon este considerată a fi cu adevărat briliantă când vine vorba de dezvoltarea și studiul inteligenței artificiale.

Știrile potrivit cărora Musk și Zilis ar avea o legătură unul cu celălalt au început să circule la începutul lunii iulie. Se pare că cei doi au adus pe lume gemeni în luna noiembrie a anului 2021.

Shivon Zilis este una din femeile care sunt incluse pe lista cu relațiile lui Elon Musk
Cele mai recente informații privind relațiile lui Elon Musk spun că acesta ar fi avut o legătură amoroasă cu Shivon Zilis / Profimedia Images

Se pare că informațiile au apărut după ce aceștia au depus acte prin care își doreau ca numele copiilor să fie schimbate, astfel încât gemenii să aibă numele de familie al tatălui lor și că conțină numele de familie al mamei lor ca parte din al doilea nume.

Musk a declarat că ”face tot posibilul pentru a ajuta la criza subpopulației”. Miliardarul a declarat în mai multe interviuri că își dorește să aibă cât mai mulți copii. Până în prezent acesta are nouă copii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×