Reclamă

Justine Wilson a bifat o apariție rară în public. Fosta soție a lui Elon Musk a fost fotografiată plimbându-și câinele

Justine Wilson a bifat o apariție rară în public. Aceasta a fost fotograiată într-o pereche de jeanși și un top închis la culoare. Este prima apariție publică a ei după ce fiul Xavier a dezvăluit public că vrea să-și facă schimbare de sex și să se numească Vivian. Acesta a cerut să întrerupă orice relație cu tatăl lui, Elon Musk.

Publicat: 24 iunie 2022, 12:25

Acum, Vivian, în vârstă de 18 ani, care mai are o soră geamănă pe nume Griffin, a completat documentele pentru schimbarea importantă din viața sa încă din aprilie. Cu toate acestea, informațiile abia acum au ieșit la iveală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justine Wilson a bifat o apariție rară în public

În documente se află și o petiție a lui Vivian care vrea să-și schimbe numele de familie în Wilson: „Nu vreau să mai am nicio legătură cu tatăl meu biologic. În niciun fel”.

Vivian se va prezenta la un tribunal din Santa Monica pentru a afla dacă i-au fost acceptate cererile. Conform legii din California, cei care solicită schimbarea numelui și sexului au în mod automat o audiere programată timp de șase săptămâni după depunerea petiției. În acest fel i se acordă oricărei persoane care se opune timp să facă recurs, cu condiția să aibă „o cauză întemeiată”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Justine Wilson, la o plimbare pe stradă, alături de câinele familiei
Justine Wilson a bifat o apariție rară în public / Profimedia Images
Reclamă

Dacă nu există obiecții, judecătorul va acorda automat schimbarea numelui sau a sexului.

Oricine are obiecții trebuie să se prezinte pentru a-și explica motivele în fața unui judecător. Petiționarul are voie să ofere contraargumente înainte ca judecătorul să ia decizia finală.

Justine, în vârstă de 49 de ani, a refuzat să discute cazul în afara casei ei din Brentwood, California. Ea a povestit anterior despre mândria ei pentru Vivian într-o postare recentă pe Twitter.

Reclamă

Făcând aluzie la o conversație cu unul dintre copiii ei, ea a spus: „Am avut o copilărie ciudată”, mi-a spus tânărul meu de 18 ani.

Justine Wilson a spus mai apoi că este mândră de fiul ei. Că îl susține în tot ceea ce face. Musk are o istorie cu comentarii controversate despre persoanele trans, declarând în 2020 că „pronumele sunt urâte”. El a adăugat: „Susțin absolut trans, dar toate aceste pronume sunt un coșmar estetic”.

Ce a dezvăluit Justine despre căsnicia cu Elon Musk

El și-a declarat, de asemenea, sprijinul pentru guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, care a stârnit o controversă cu un proiect de lege poreclit proiectul de lege „Nu spuneți gay”, care interzice predarea copiilor în clasa a treia sau celor mai mici despre orice legat de orientarea sexuală și identitatea de gen.

Vivian este unul dintre cei cinci copii din relația lui Wilson cu Musk în timpul căsniciei lor de opt ani.

Alături de Vivian și Griffin, fostul cuplu îi mai are pe tripleții de 16 ani: Kai, Saxon și Damian.

Fotografiile copiilor sunt rare, dar un vechi cont Flickr deținut de Wilson și descoperit de DailyMail.com oferă o perspectivă asupra copilăriei lor simple. Băieții sunt fotografiați citind, luând cina la un restaurant și jucându-se pe terasa familiei.

Elon Musk în vârstă de 50 de ani, mai are încă doi copii din relația cu artista de origine canadiană, Grimes. X Æ A-12 în vârstă de 2 ani și Exa Dark Sideræl, de 6 luni. Micuții sunt porecliți de părinții lor cu literele X și Y.

Declarațiile controversate ale lui Justine

Wilson și Musk s-au despărțit în anul 2008. Ulterior, fosta soție a lui Elon a scris în 2010 un eseu pentru Marie Claire. Acolo s-a descris drept o soție clișeu. Justine a mai spus atunci că a fost extrem de furioasă după ce Elon s-a logodit cu actrița Talulah Riley, la numai 6 săptămâni de la semnarea divorțului.

Justine a mai dezvăluit că Musk se considera un bărbat alpha, iar în căsnicie o trata ca pe un angajat. Adesea, femeii i se spunea: „Dacă ai fi angajatul meu, te-aș concedia”.

Fiul lor cel mare, Nevada, a murit din cauza sindromului morții subite a sugarului în 2002. Wilson a spus că Musk a considerat durerea ei drept „manipulare emoțională”. A refuzat să vorbească despre copil.

Deși au continuat să aibă cinci copii, ea a spus că el o considera nesemnificativă și a împins-o să devină un clișeu al soției-trofeu.

După ce s-au despărțit, Wilson a spus că au comunicat prin intermediul asistentului său. Ea a legat o prietenie cu Riley, care s-a căsătorit și a divorțat de Musk de două ori. Riley și Musk nu au avut copii împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×