Reclamă

Justine Wilson a bifat o apariție rară în public. Fosta soție a lui Elon Musk a fost fotografiată plimbându-și câinele

Justine Wilson a bifat o apariție rară în public. Aceasta a fost fotograiată într-o pereche de jeanși și un top închis la culoare. Este prima apariție publică a ei după ce fiul Xavier a dezvăluit public că vrea să-și facă schimbare de sex și să se numească Vivian. Acesta a cerut să întrerupă orice relație cu tatăl lui, Elon Musk.

Publicat: 24 iunie 2022, 12:25

Acum, Vivian, în vârstă de 18 ani, care mai are o soră geamănă pe nume Griffin, a completat documentele pentru schimbarea importantă din viața sa încă din aprilie. Cu toate acestea, informațiile abia acum au ieșit la iveală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justine Wilson a bifat o apariție rară în public

În documente se află și o petiție a lui Vivian care vrea să-și schimbe numele de familie în Wilson: „Nu vreau să mai am nicio legătură cu tatăl meu biologic. În niciun fel”.

Vivian se va prezenta la un tribunal din Santa Monica pentru a afla dacă i-au fost acceptate cererile. Conform legii din California, cei care solicită schimbarea numelui și sexului au în mod automat o audiere programată timp de șase săptămâni după depunerea petiției. În acest fel i se acordă oricărei persoane care se opune timp să facă recurs, cu condiția să aibă „o cauză întemeiată”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Justine Wilson, la o plimbare pe stradă, alături de câinele familiei
Justine Wilson a bifat o apariție rară în public / Profimedia Images
Reclamă

Dacă nu există obiecții, judecătorul va acorda automat schimbarea numelui sau a sexului.

Oricine are obiecții trebuie să se prezinte pentru a-și explica motivele în fața unui judecător. Petiționarul are voie să ofere contraargumente înainte ca judecătorul să ia decizia finală.

Justine, în vârstă de 49 de ani, a refuzat să discute cazul în afara casei ei din Brentwood, California. Ea a povestit anterior despre mândria ei pentru Vivian într-o postare recentă pe Twitter.

Reclamă

Făcând aluzie la o conversație cu unul dintre copiii ei, ea a spus: „Am avut o copilărie ciudată”, mi-a spus tânărul meu de 18 ani.

Justine Wilson a spus mai apoi că este mândră de fiul ei. Că îl susține în tot ceea ce face. Musk are o istorie cu comentarii controversate despre persoanele trans, declarând în 2020 că „pronumele sunt urâte”. El a adăugat: „Susțin absolut trans, dar toate aceste pronume sunt un coșmar estetic”.

Ce a dezvăluit Justine despre căsnicia cu Elon Musk

El și-a declarat, de asemenea, sprijinul pentru guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, care a stârnit o controversă cu un proiect de lege poreclit proiectul de lege „Nu spuneți gay”, care interzice predarea copiilor în clasa a treia sau celor mai mici despre orice legat de orientarea sexuală și identitatea de gen.

Vivian este unul dintre cei cinci copii din relația lui Wilson cu Musk în timpul căsniciei lor de opt ani.

Alături de Vivian și Griffin, fostul cuplu îi mai are pe tripleții de 16 ani: Kai, Saxon și Damian.

Fotografiile copiilor sunt rare, dar un vechi cont Flickr deținut de Wilson și descoperit de DailyMail.com oferă o perspectivă asupra copilăriei lor simple. Băieții sunt fotografiați citind, luând cina la un restaurant și jucându-se pe terasa familiei.

Elon Musk în vârstă de 50 de ani, mai are încă doi copii din relația cu artista de origine canadiană, Grimes. X Æ A-12 în vârstă de 2 ani și Exa Dark Sideræl, de 6 luni. Micuții sunt porecliți de părinții lor cu literele X și Y.

Declarațiile controversate ale lui Justine

Wilson și Musk s-au despărțit în anul 2008. Ulterior, fosta soție a lui Elon a scris în 2010 un eseu pentru Marie Claire. Acolo s-a descris drept o soție clișeu. Justine a mai spus atunci că a fost extrem de furioasă după ce Elon s-a logodit cu actrița Talulah Riley, la numai 6 săptămâni de la semnarea divorțului.

Justine a mai dezvăluit că Musk se considera un bărbat alpha, iar în căsnicie o trata ca pe un angajat. Adesea, femeii i se spunea: „Dacă ai fi angajatul meu, te-aș concedia”.

Fiul lor cel mare, Nevada, a murit din cauza sindromului morții subite a sugarului în 2002. Wilson a spus că Musk a considerat durerea ei drept „manipulare emoțională”. A refuzat să vorbească despre copil.

Deși au continuat să aibă cinci copii, ea a spus că el o considera nesemnificativă și a împins-o să devină un clișeu al soției-trofeu.

După ce s-au despărțit, Wilson a spus că au comunicat prin intermediul asistentului său. Ea a legat o prietenie cu Riley, care s-a căsătorit și a divorțat de Musk de două ori. Riley și Musk nu au avut copii împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, într-o rochie lungă, din voal,într-un cadru feeric
Horoscop
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Astrologii au făcut lista cu nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima și să primească dragostea care vine către ei. Pentru trei zodii norocoase...
2
fotografie romantică cu doi îndrăgostiți la apus de soare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie
În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
4
Fată fericită care dansează pe un fundal alb îmbrăcată într-un tricou alb
Horoscop
3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Acești nativi știu cum să jongleze cu cele mai dificile momente ale vieții. Află care sunt cele 3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024 și vezi dacă te numeri printre ele....
5
Trei săculeți cu monede din aur
Horoscop
Zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lor, potrivit astrologilor
Pe tărâmul câștigurilor monetare, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic, scrie yourtango.com. În funcție de aspectele din harta astrală, unele lucruri se pot întâmpla mai ușor decât altele în viața unui om. Ai...
PARTENERI
×