Reclamă

Christina Aguilera a purtat o rochie din latex. Cântăreața a susținut un spactacol în Dubai

Christina Aguilera a purtat o rochie din latex și a făcut un adevărat spectacol pe scena din Dubai. Cântăreața în vârstă de 41 de ani și-a expus formele voluptoase în cadrul concertului organizat la Expo 2020. Expoziția mondială a început pe data de 1 octombrie 2021, iar pentru o perioadă de șase luni s-au ținut o mulțime de festivități pentru participanți.

Publicat: 2 aprilie 2022, 6:05

Christina a avut șansa să susțină un concert în cadrul unuia dintre cele mai așteptate evenimente din ultimii ani. La realizarea expoziției Expo 2020 s-au investit peste 7 miliarde de dolari și peste 240 de milioane de ore. Deși deschiderea evenimentului din Emiratele Arabe Unite a fost întârziată din cauza pandemiei, oamenii au așteptat cu sufletul la gură ca evenimentul să înceapă. Acum, la șase luni de la marea deschidere, expoziția s-a încheiat cu un concert grandios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Aguilera a purtat o rochie din latex

Christina Aguilera a impresionat publicul din Dubai cu o siluetă de invidiat. Cântăreața și-a făcut apariția pe scenă purtând un palton negru. Deși inițial a fost complet acoperită, pe parcursul spectacolului diva a renunțat la hainele de pe ea.

Vezi mai multe imagini cu Christina Aguilera în Galeria Foto!

Christina Aguilera într-o rochie mulată din latex în timpul concertului din Dubai
Apariția vedetei vine la mai puțin de două luni de când a lansat albumul La Fuerza / Profimedia Images

Piesa de rezistență a fost reprezentată de o rochie mulată din latex. Rochia lungă până în pământ i-a scos în evidență formele perfecte.

Reclamă

Vedeta și-a accesorizat ținuta de scenă cu o pereche de mănuși elegante. Fanii au remarcat faptul că aceasta a renunțat la nunața de roșcat și s-a întors la blondul său superb.

Apariția vedetei vine la mai puțin de două luni de când a lansat albumul La Fuerza. Materialul discografic conține piese cântate integral în limba spaniolă.

Este primul album pe care diva îl lansează în limba spaniolă în ultimii 20 de ani. Primul material discografic în spaniolă a fost Mi Reflejo lansat în 2000. Artista a povestit mai multe despre decizia sa și despre procesul de creație al celui mai recent album.

Reclamă

Ce spune Christina Aguilera despre cel mai recent album al său

De-a lungul timpului Christina aguilera a încercat să vorbească despre barierele sociale. Cântăreața spune că s-a izbit de multe ori de critica celor din jur din cauza faptului că nu mai este la fel de tânără. Cu toate acestea, artista continuă să evolueze și să lanseze piese noi.

Cel mai recent proiect al său, La Fuerza, s-a bucurat de aprecierea publicului internațional. Debutul primei melodii de pe album a avut loc la Premiile Latin Grammys 2021 în luna noiembrie a anului trecut. . Piesa Pa Mis Muchachas a fost realizată alături de Becky G, Nathy Peluso și Nicki Nicole.

Vestea lansării primei piese a venit și cu o schimbare de look pentru cântăreață. Aceasta și-a vopsit atunci părul blond într-o nuanță de roșcat.

Ultimul album al Christinei a fost lansat în anul 2018. Vedeta a făcut o adevărată schimbare și a trecut de la melodiile în engleză la cele în spaniolă. Artista a povestit și câteva detalii privind motivul pentru care a ales să compună melodiile de pe cel mai recent album al său.

”Este ceva ce mi-am dorit de foarte multă vreme să fac, dar pentru care am vrut să aștept momentul potrivit. Când toate lucrurile s-au închis în ultimii ani, am avut ocazia să-mi pun ordine în gânduri și să lucrez la prioritățile mele. Am reușit să mă îndrăgostesc din nou de muzică.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×