Reclamă

Nicola Peltz e supărată pe organizatorii de nunta ei cu Brooklyn Beckham. Tatăl actriței le-a intentat proces

Nicola Peltz e supărată pe organizatorii de nunta ei cu Brooklyn Beckham. Tatăl actriței le-a intentat proces. Nunta de basm dintre Nicola Peltz și Brooklyn Beckham a avut și un pic de dramă.

Publicat: 3 februarie 2023, 7:59

Pe lângă discuțiile despre conflictul dintre Victoria Beckham și nora sa, potrivit Daily Mail, tatăl miliardar al miresei, Nelson Peltz, a intentat un proces împotriva organizatorilor de nunți Nicole Braghin și Arianna Grijalba. Se pare că cei doi au refuzat să restituie depozitul de 159.000 de dolari pe care l-a făcut în numele lor pentru prestarea de servicii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicola Peltz e supărată pe organizatorii de nunta ei cu Brooklyn

În proces, Nelson, în vârstă de 80 de ani, susține că el și soția sa, Claudia Peltz, i-au angajat pe Grijalba și Braghin în martie 2022 prin firma lor, Plan Design Events, scrie PageSix.

După ce au renunțat la primul organizator de nunți, familia Peltz i-a angajat pe cei doi cu șase săptămâni înainte ca nunta plină de vedete să aibă loc la proprietatea miliardarului din Palm Beach.

Cu toate acestea, după doar nouă zile de contract, Grijalba și Braghin au decis să nu se mai ocupe de nunta Nicolei. Ei au motivat că nu se puteau ocupa de lista de invitați a cuplului, care avea peste 500 de persoane.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Nicola Peltz și Brooklyn Beckham, la nunta lor, alături de invitați
Nicola Peltz și Brooklyn Beckham au scris pe Instagram pentru a-și dezvălui supărarea față de ceea ce se întâmplă în Ucraina / Profimedia Images

„Celebritatea cuplului, combinată cu prezența multor oaspeți de rang înalt, au necesitat ca organizatorul de nuntă să aibă expertiza și personalul necesar pentru a planifica, coordona și executa o nuntă de o mare complexitate”, se arată în documentele depuse la proces, potrivit Daily Mail.

Nelson a făcut de asemenea dovada unor mesaje text pe care se presupune că fiica sa le-a trimis organizatorilor de nuntă. A dat autorităților inclusiv unul în care actrița a spus că se simte „obosită” să repare greșelile. Organizatorii au spus că Lewis Hamilton a răspuns cu „da” invitației. Cu toate acestea, pilotul spusese deja cuplului că nu putea participa la nuntă.

Reclamă

Nicola Peltz, nevoită să repare greșelile organizatorilor

Actrița ar fi scris: „Lewis Hamilton NU a răspuns. Așa că explicați de ce numele lui e pe listă, vă rog”.

„Am vorbit cu el. Nu poate veni așa că explică de ce ai spus că a răspuns da”, a mai scris Nicola.

Grijalba a încercat să explice că avea nevoie de mai mult timp pentru a se familiariza cu aplicația pe care se afla lista de invitați.

„Am nevoie de timp să fac asta”, ar fi scris organizatoarea. „Îmi voi lua un moment să învăț aplicația și să-ți trimit informațiile. Urăsc să arăt ca un prost. Urăsc cel mai mult să nu-ți ofer ceea ce ai nevoie cât de curând. Mă voi întoarce în curând către tine”.

Nicola, care aparent era supărată, ar fi răspuns: „Nu este adevărat. Nu a răspuns deloc”.

Nelson a mai susținut în proces că organizatorii de nuntă au avut o problemă cu alcoolul.

Cu o săptămână înainte de schimbul de mesaje, Grijalba ar fi postat în chat-ul de grup că „mergea la o tequila înainte să-i explodeze capul”. Atunci Nicola ar fi răspuns: „Da, regina!!!!”

De asemenea, Nelson dă în judecată organizatorii și pentru taxele legale. În ciuda problemelor, familia Peltz a ajuns să o angajeze pe Michelle Rago de la Michelle Rago Destinations.

Nicola și Beckham, în vârstă de 23 de ani, s-au căsătorit pe 9 aprilie 2022. Ei și-au unit destinele în fața mai multor prieteni celebri. Printre invitați s-au numărat Serena și Venus Williams, Eva Longoria și bucătarul Gordon Ramsay.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×