Reclamă

Victoria a șters tatuajul cu inițialele lui David Beckham. Ce s-a întâmplat cu desenul permanent de pe corpul ei

Victoria a șters tatuajul cu inițialele lui David Beckham. Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume este cel format din Victoria și David Beckham. Cei doi sunt împreună din 1999, dar recent fanii cuplului sunt îngrijorați de absența unui desen permanent.

Publicat: 29 septembrie 2022, 6:30

Victoria a urcat pe Instagram o imagine în care a făcut un review al unui machiaj. Fosta cântăreață și-a pictat brațul drept. Cu această ocazie s-a văzut că tatuajul cu inițialele soțului ei a fost șters. Imediat s-au făcut speculații despre relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria a șters tatuajul cu inițialele lui David Beckham

Tatuajul a fost făcut pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a relației. Pe lângă inițiale, Victoria avea și sintagma: „împreună pentru totdeauna, veșnic”.

În urmă cu câteva zile, când regina Elisabeta a II-a a murit, cuplul a fost văzut împreună în timpul înmormântării, plus că au fost văzuți împreună, ținându-se de mână la un eveniment public.

Deși nimeni nu știe sigur cum decurge relația dintre cei doi, mulți speculează de ce Victoria ar fi decis să ștergă tatuajul, scrie marca.com.

Soții Beckham, eleganți, la nunta lui Pilar Rubio și a lui Sergio Ramos
Beckham își sărbătorește ziua de naștere alături de familia sa iubitoare / Getty Images
Reclamă

David și Victoria au împreună patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. Cei doi s-au cunoscut în 1997 și s-au căsătorit în 1999. Nunta lor a fost un eveniment intens mediatizat de presa din Marea Britanie.

De asemenea, anul acesta, Victoria și David au avut parte de un eveniment important în familia lor. Cei doi au fost prezenți la nunta fiului lor, Brooklyn cu Nicole Peltz. Evenimentul a fost unul așteptat de întreaga lume și, deși a fost extrem de fastuos, imaginile de la nuntă au fost destul de puține.

Nicola și Victoria Beckham nu se înțeleg deloc

Reclamă

Recent, Brooklyn Beckham a fost fotografiat pe bordura unui restaurant, în timp ce stătea supărat. Presa l-a fotografiat în timp ce acesta a intrat în local alături de soția sa, dar mai apoi a fost pozat în timp ce era singur și destul de abătut.

Imediat au apărut informații că există mptive de ceartă între Nicola și mama lui Brooklyn, în vârstă de 48 de ani, scrie DailyMail. Se pare că totul a pornit de la faptul că Victoria o tot evită pe nora sa. Aceasta l-a contactat pe fiul ei pentru a-l felicita pentru un interviu recent alături de soția Nicola. Soția lui David Beckham nu a menționat-o însă deloc pe nora ei.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că Brooklyn, în vârstă de 23 de ani, a luat parte la un interviu și la o ședință foto cu noua sa soție, în vârstă de 27 de ani, mama sa nu a recunoscut public participarea ei. Atât Nicola, cât și Brooklyn au distribuit și o selecție de imagini de la shooting-ul lor. Au postat inclusiv coperta pe conturile lor de Instagram.

Războiul dintre cele două femei se pare că a început când Nicola Peltz și doamna Beckham s-au contrat pentru rochia de mireasă. Mai mult, Nicola a acuzat-o pe noua ei soacră că i-a furat „strălucirea” de la nunta ei.

Aceasta spune că se pregătea să danseze alături de soțul ei pe melodia aleasă de ei. Victoria l-a luat rapid pe Brooklyn la dans și atunci lacrimile și-au făcut apariția pe chipul ei.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×