Reclamă

Selena Gomez și Drew Taggart se întâlnesc. Se pare că artistul The Chainsmokers i-a cucerit inima vedetei

Noul an a venit pentru Selena Gomez cu un strop de romantism. La mai puțin de o lună după ce o sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că Gomez era singură, dar deschisă pentru o relație, Us Weekly scrie că Selena Gomez și Drew Taggart se întâlnesc.

Publicat: 17 ianuarie 2023, 11:11

O sursă a declarat pentru presa că artista și Taggart nu au încă o relație seriosă, dar sunt bine împreună și nu- deranjează să fie văzuți împreună.

Selena Gomez și Drew Taggart se întâlnesc

„Nu încearcă să-și ascundă dragostea furișându-se în cluburile private”, a spus sursa, descriindu-i pe cei doi ca fiind „foarte degajați, dar discreți”. Taggart, 33 de ani, și Gomez, 30 de ani, au mers deja în public fără să se ferească. Ei au participat inclusiv la „bowling și la film”, a spus sursa.

Gomez nu are nicio reținere să fie tandră cu Taggart, deși paparazzi nu i-au surprins încă. Gomez este „atât de afectuoasă cu el”, a spus sursa. „Selena cu greu își poate ține mâinile departe de el. Ei se distrează foarte mult împreună”.

Este de remarcat faptul că nici Taggart, nici Gomez nu se urmăresc pe Instagram.

Reclamă

Taggart s-a despărțit recent de Eve Jobs și a fost „complet amiabil”, a spus sursa publicației. S-a aflat că la începutul acestei luni cei doi au fost plecați împreună.

Modelul în vârstă de 24 de ani a părut chiar să-i spună lui Taggart un „iubitor de la mulți ani” pe contul ei. Cu toate acestea, contul de Instagram al lui Jobs pare să fie dezactivat în prezent.

Nici Gomez, nici Taggart nu au comentat despre zvonurile care au apărut pe seama lor. Încă nu au fost fotografiați împreună.

Reclamă

S-a zvonit că Selena se întâlnește cu fratele Nicolei Peltz

De asemenea, recent s-a zvonit că Gomez se întâlnește cu prietenul ei apropiat, Bradley Peltz. Acesta este fratele Nicolei Peltz, soția lui Brooklyn Beckham. Nu a existat însă nicio dovadă concretă în acest sens, dincolo de speculațiile fanilor.

Selena s-a distrat de minune de Revelion. Ea a dansat cu ceilalți prieteni pe iaht, în timp ce Nicola și Brooklyn stăteau îmbrățișați lângă ei. Vedeta și-a ținut fanii la curent cu excursia ei din Cabo San Lucas, Mexic. Selena a publicat o serie de fotografii pe care le-a descris cu „Anul Nou partea 1” și a încărcat mai multe poze.

Într-o altă fotografie se poate vedea cum Selena s-a odihnit pe o plasă care era atașată de iaht și s-a îmbrățișat cu Nicola și Brooklyn în timp ce toți făceau o pauză.

O sursă a declarat pentru Entertainment Tonight, pe 29 decembrie, că Gomez nu se vedea cu nimeni în acel moment. Ea se simțea plină de speranță în ceea ce privește dragostea. „Selena se simte pozitivă și optimistă”, a spus atunci sursa. „Este deschisă la întâlniri”.

Selena Gomez a spus recent că nu îi pasă de cei care o criticată sau care îi comentează viața. Artista în vârstă de 29 de ani le-a transmis tuturor celor care au jignit-o că nu îi pasă de greutatea ei. De asemenea, Selena subliniză că „sunt perfectă așa cum sunt”. Mai mult decât atât, cântăreața le-a spus tuturor celor care au râs de ea „să își vadă de treaba lor”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×